Yükleniyor . . .

2023 MARS TERAZİ BURCUNDA

Görmezden Gelinen Gerçekler Yok Olmaz

Mars Terazi döngüsü 27 Ağustos’ta başlayacak. Mars her ne kadar savaşla iliklendirilse de aslında efor potansiyel iç gücü de temsil eder. Mars Terazi’de gücünü göstermeyeceği için bu süreçte eski konulara yönelmek hepimizin için çok daha kolay olacak.

Mars Terazi burcunda nötr konumda hareket ederken, duygusal kıvılcımlar hepimize ani kararlar aldıracak. 2021 Eylül ayından bu yana bitmeyen;

  • Ortaklıklar,
  • Boşanma davaları,
  • Tazminat davaları,
  • Arabulucu dosyaları,
  • Satış konuları

Hepsinin önü açılacak.

Derdin Devasızı İyinin Kötüye Muhtaç Olmasıdır

Mars Terazi döngüsü gündemin kör düğüm olmuş konularla dolup taşmasını sağlayacaktır. Ülkemizin solar haritasında Mars’ı Terazi burcundadır. Bu da ülkemizin önde gelen kurumlarını yakından ilgilendirecek. Bu 50 günlük süreç bizi geçmişi götürecek geçmişte aldığımız kararların aslında değiştirilebilir olduğunu gösterecek.

Mars Terazi seyrine en son 2021 Eylül ayında şahit olmuştuk. O döngüde her ne kadar dünya salgınla savrulmuş olsa da ülkemizin bu günler de yaşadığı ekonomik buğranın ilk izleri o döngüde ortaya çıkmıştı. Kaldı ki salgın konuşmalarının tekrardan Mars Terazi seyrine denk gelmesinin tesadüf olmadığını, astroloji severler çok yakından anlayacak.

  • Bir önceki Mars Terazi seyrinde bakan değişikliğinin temeli oluşmuştu. 2021 Aralık ayında da Nureddin Nebati yeni Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev almaya başlamıştı.
  • Geçtiğimiz günlerde yeniden göreve başlayan Mehmet Şimşek’in para politikalarının yanı sıra görevde kalmak isteyip, istemediği de gündeme gelebilir.
  • Mars Terazi seyri boyunca birçok kararname ile de tanışabiliriz.

Türkiye’deki ekonomik buğran, 2023 Mars Terazi seyri ile acil yardım paketleri ile müdahaleler görecek. İlk adımı olarak da büyük şehirlerden göçün önü açılacak. Kredi, konut, yardım ve destek paketleri hayata geçirilecek. Aynı zamanda;

  • Konkordato ilan eden şirketleri;
  • Tasviye edilen inşaat firmaları
  • TMSF’ye devredilen büyük sigorta şirketlerini de konuşacağız. Gezegenlerin gökyüzünde inci tanesi gibi hızlandığı sırada lokomotif bir etki yaratacak.   
  • Torba yasaları,
  • Bankaları,
  • Rektör atamalarını

Gündeme getirecek.

  • El değiştirecek medya grup şirketleri,
  • Sendikalar,
  • Protestolar,
  • RTÜK ve
  • Dijital platformlar

Mars Terazi seyrinden nasibini alacaklar.

“Geçmiş bir gün ortaya çıkmak için saklanır. “

23 Mayıs 1938 yılında kurulan, İkizler burcu Halkbank Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrar ana konusu olabilir. 85 yıllık bir yapının okyanus ötesinde süren davasının 7. Yılına girdiğimizde sürecin sonuçları topluma uygun bir dile anlatılmaya çalışılabilir.

Trump’ın ceza alacağı, Putin’in Avrupa’yı cezalandıracağı dönem başlıyor…

Adaleti sağlayanlar adaletsizliğin resmini çizecek. 27 Ağustos 2023’te savaş gezegeninin Terazi burcuna geçtiği sırada, Ay düğümleri ile de iletişim kuracak. İkili tavrın yeryüzüne yansıması ise anın haritasında, ABD’nin dur durak bilmeyen savaş hali ve kurmaya çalıştığı silah tüccarlığı sekteye uğrayacak. Ekim 2018’de Rusya ile Hindistan arasında Yeni Delhi’ de S-400 füze savunma sistemlerine ilişkin anlaşma imzalanmıştı. Bununla da kısıtla kalmayan Hindistan, Çin’le sınır güvenliği korumak için Rusya’dan da yardım almıştı. Buna rağmen ABD Temsilciler Meclis’inin, Hindistan’a yaptırım muafiyeti uygulamasını da ülkece konuşmuştuk. California'nın 17. Kongre Bölgesinden ABD Temsilcisi, 13 Eylül 1976 Satürn Aslan döngüsünde dünyaya gelen Ro Khanna’nın, Çin’in Hindistan’a karşı takındığı saldırgan tavırlar nedeniyle böyle bir tutum içerisinde olduğunu iddia etmesi bile danışıklı dövüş olduğunu okumamıza yardımcı olacak. Burada ABD’nin Hindistan’a F-16 satmak için elinden geleni yaptığını göreceğiz. ABD’nin amacını F-16 veya F-35 satmak mı diye sorguladığımızda aslında kendi tarafına müttefik çekerek bloklaşma oluşturmaya çalıştığını siyasi olarak okumak zor olmayacak. ABD, Çin’e meydan okuyan her ülkeye destek verdiğini Dünya medyasında daha yüksek sesle getirecek. Çin’in bölgesel savaşıyla birlikte gruplaşan ülkeler, cephelerini daha net belli etmek zorunda kalacak. Türkiye ABD ilişkilerinde CAATSA yaptırımlarının kaldırılması, biten Halkbank davası ve iyileşen ilişkilerimizle “düzlüğe çıktık mı?” sorusunun cevabını tam olarak veremeyeceğiz. Genişleyen savaşlar ABD’nin Türkiye’den beklentisini artıracak.

Çarklar Yön Değiştiriyor.

Klasik bankacılık sistemi içeresinde hareket etmek zorlaşacak. Son yıllarda gelişen bankacılık sisteminde, 2023’te devrim niteliğinde değişim olacak. Ardışık Retrolar, ateş ve toprak burcunda arka arkaya rekabete tutuşmasıyla, akıl oyunları da eş zamanlı başlayacak.  23 Ağustos’ta Merkür’ün yönettiği burçta geri gitmesi, ülkemizde bu değişimlere ayak uydurmakta zorlanacak. 18 Haziran 1999’da Mars-Terazi döngüsünde kurulan BDDK, yeniliklere karşı çekimser tavrını koruyacak. Birtakım düzenlemelere imza atacak olsa da; ülkemizde yaygınlaşan kripto paranın hacmi büyüdükçe geride kaldığı kanıksanacak. Son yıllarda yaygınlaşmasının önünü açan, elektronik ödeme sistemleri olarak bildiğimiz yapıyı destekleyen düzenlemelerin yenileri Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından eklenecek. Büyük şirketlerin lisans sırasına girmesi de BDDK’nın üzerinde ayrı bir baskı oluşturabilir. Gelişen dünyaya hızlı adapte oluyor gibi gözüksek de önemsemediğimiz eğitimler sebebiyle büyük kaoslar yaşanmadan sonuçları ön göremiyoruz. İflas eden, kayyum atanan elektronik para kuruluşlarına da bu aydan itibaren tanık olacağız. Kapanan ve açılan şirketler 27 Ağustos’ta Mars Terazi burcuna taşındığında Mars döngüsüne tabi olacak. BDDK tarafından farklı yasalara ve denetime tabi tutulacak. BDDK’dan yeni isimlerin lisans alması her zamankinden daha zor olacak. 30 Mayıs 2016’da Mars Retrosu’nda BDDK’nın lisans başvurusunu reddettiği ve ülkemizdeki hizmetlerini durduran PayPal’ın önü açılacak. 1913 yılında yine kurulmuş Mars Retrolu Fitch Rating, Türkiye’nin uluslararası kredi derecelerini C’ye indirmiş olsa da ekonomimizin içinde bulunacağı hızlı süreçlere rağmen yatırım almaya devam edeceğiz.

Mars Terazi seyri ülkemizin solar haritasında 5. Evinde etkili olacağı için

  • Kapalı spor salonları
  • Sinema salonları
  • Tiyatro salonları
  • Müze alanları
  • Vakıf binaları
  • Tabiat parkları

Konuşulan konuların içerisinde yer alacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

31.07.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...