Yükleniyor . . .

2023 KOVA BURCUNDA YENİAY

2023 KOVA BURCUNDA YENİAY

Hızından sual olunmayan 2023 yılı, havanın sabit burcunda yaşanacak Yeniay ile beraber yeryüzünde daha önce deneyimlemediğimiz duyguları tattıracak. Kendi hakkımızda bilmemiz gerekenleri öğreten Yeniay’ın formu, gündelik hayattaki tavırlarımızı yakından ilgilendirecek. Doğruluğundan emin olmadığımız tüm soruların cevaplarını bizlere teker teker sorduracak. Kimse durmuyor! Hızlanan yol alıyor.

Ne Zaman?

Yeniay Kova Burcunda 21 Ocak günü, saat 23:53’te yaşanacak. 21 Ocak’ı 22 Ocak gününe bağlayan gece 1 derecede yaşanacak Yeniay, rutinlerimizin anatomisini değiştirecek.

Kova Burcundaki Yeniay Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç: Mutluluk en beklemediğin anda gelecek, inatçı tavırları kıracaksın.

Boğa: Kötü ihtimalleri aklından uzağa taşıyorsun, hareket edip hamle yapan taraf sen olacaksın. Maddi seviyen artıyor.

İkizler: Bu döngüde iş değiştirmek istiyorsan aceleci olmaman gerekiyor. Analiz kazandıracak.

Yengeç: Hava burcundaki yeniay ile birlikte yeni ortamlara girecek, çabuk kaynaşacaksın.

Aslan: Sağlığınla ilgili uzun zamandır çözmek istediğin bir konuyu bu gökyüzü olayıyla beraber çözüme kavuşturacaksın.

Başak: Önüne çıkabilecek fırsatları değerlendirmek isterken kararsız kalabilirsin. Bir bilene sor günlerindesin.

Terazi: Titizlik konusunda seviyeyi farklı bir noktaya taşıman şaşırtmayacak. Aniden gelen bir mesaj programının değişmesine sebep olabilir.

Akrep: Giriştiğin bir işte konu ile alakalı bilgisi olmayan kişilerin eleştiri oklarından sıyrılabileceksin. Bu sana çok iyi gelecek.

Yay: Sevdiklerin hakkında konuşulan bir ortamın içinde gözlemciliğin ön plana çıkacak. Dinliyorsun.

Oğlak: Geçmişle ilgili aklına takılan tüm soruları çözeceksin, aramadığın bir kişiyi aramak isteyeceksin.

Kova: Kariyer hayatındaki hırs duvarlarını yıkacak, kendini geliştireceksin.

Balık: Özel eşyalarını düzenlerken beklemediğin bir gelişme ile karşılaşabilirsin.

 

Global Hareket Çoğalıyor

2023 sırlı bir yıl olduğunu bu Yeniay ile hissetmek daha rahat olacak. Yeniay gerçekleşirken Venüs ve Satürn’de kol kola olacak. Bu kavuşum, ardımızda bırakmak istediğimiz tüm hesaplar yeniden önümüze taşıyacak. Çözülmemiş sorun bırakmak istemeyeceğiz. Daha köklü konuşmalar, sonuç odaklı çıkışlar yapacağız. Dünyanın tüm sokakları hareketlenirken ülkemiz de bu hararete katılacak. Toplumlarda domino etkisi yaratan olayların unutulması, hızlı bir psikolojik kalkınma sürecini başlatacak. Kova burcundaki Yeniay ile beraber insanlığın kendine bir dert listesi yaptığını, kaosla vedalaşmak istediğini somut eylemlerle göreceğiz. Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren ardı ardına başlayan retrolar; insanlığı kutuplaştıran tüm yapıları sarsacak. Güvenlik, kamu ve düzen kavramları güç kazanacak.

  • Ülkemiz askeri sanayi alanında reform gibi görünen gelişmelere ev sahipliği yapacak.
  • Artan tatbikatlar ve operasyonlar, jeopolitik duruşumuzu kanıksatacak.
  • 3 Mayıs 1920 kuruluşlu TSK’nın envanter çeşitliliğini arttırması birçok ortaklığı da doğuracak.
  • Avrupa’nın geneline sıçrayan sıcak savaşın silah ekonomisindeki rekabet alevlenebilir.

Barışın Bir Elinde Kılıç Bir Elinde Kalkan Vardır

Kova Burcunda yaşanacak Yeniay, yılın başındaki yaşadıklarımızın bir kereye mahsus olmadığını anlamamızı sağlayacak. Yaşanmadan tarif edilemeyen duyguların yükselmesine, mantığın durmasına, bilgi akışıyla değil olayların içine çekildiğimizde anlayacağız. Duygusal olarak birbirimize düşmeye ise daha meyilli olacağız. Psikolojik olarak hareket kabiliyetimizin güncellenmesi merceği korku duvarlarını yıkmak isteyen kalabalıklara çevirecek.

El Değiştirme Trendi

Ülkemizde ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde ikamet eden Rus Oligarkların Kova Yeniay’ı ile beraber, sporundan telekomünikasyonuna, turizmden sağlığa kadar birçok alana yatırım yaptığını göreceğiz. Meydana gelen bir takım faili meçhul olaylar Oligarkların hareket alanını kısıtlasa da etki ettikleri alanlar, isimlerinin zikredilmesiyle hatırlanacak. Hatta yakın tarihte yaşanan Kaşıkçı cinayetindeki gibi dava dosyaları kendi ülkelerine devredilecek.

  • Rus zengini ve Oligarkların güven kaybı dikkat çekecek.
  • Ticari iş birlikleri amacıyla hız kazanacak bir Türkiye göreceğiz.
  • Rusya’nın harabeye döndürdüğü Ukrayna’yı yeniden inşa etme sürecinde ülkemizin mühendislik firmaları etkin bir rol oynayabilir. Ülkemiz burada bir istihdam yaratabilir. Kontrollü beyin göçü kavramı dikkat çekecek.
  • Avrupa’da artan apolitiklik, konvansiyonel savaş politikalarının frene basmasına sebep olacak.
  • Yeni profilleriyle ortaya çıkan ülkelerin başında Rusya, Ukrayna ve İsveç gelecek. İç politikalarında yaşanacak gelişmeler, dünyanın dört bir yanından dikkat çekecek.

Denizlerimize Dikkat!

Karadeniz ve Akdeniz’de eş zamanlı yaşanacak ticari hareketlenmeler bu denizler üzerindeki stratejileri okumamıza ön ayak olacak. Ülkemizin dış politikadaki tavrı tamamen pragmatik olacak. Kazanç kazançtır mantığı ile sınır kapılarımızdan gümrük girişlerimize kadar lojistik alanında istasyon bir bölge olmanın avantajını kullanmak isteyeceğiz.

  • Rusya sınırlarında bulunan Sivastopol Limanı konuşulacak.
  • Gayrı resmî nüfusu 100 milyonu aşan Türkiye Cumhuriyeti tarihteki gibi Rusya ile yeniden karşı karşıya gelme ihtimalleri ortaya atılacak.
  • Sinop’tan Sivastopol’e kadar uzanan deniz trafiğinde değişen dengeler, Karadeniz Bölgemizde inşa edilecek yeni bir deniz üssünün gündeme taşınmasına ön ayak olacak. 

Siyasi Arenada Neler Olacak?

  • 1952’de Mars - Yay döngüsünde dünyaya gelen geçtiğimiz yılın Ağustos ayından itibaren stratejisinden ödün vermeyen Vladimir Putin, diplomasi kapısını aralayacak.
  • İşgal politikasını meşru kılan siyasi kimlikler unutulacak.
  • Uluslararası hukuk arenasında konuşulan davaların sonuçları kitlesel bir sosyal medya hareketini başlatabilir.
  • Birbirine düşman görünen ABD ve Rusya’nın kendileri arasında paylaştığı bölgeleri birer birer anlamlandırmaya başlayan analistleri dinleyeceğiz.
  • İçerisindeki militarist hareketlerin bitmesi beklenen Kuzey Avrupa, sessiz fısıltıları tarihe gömerken cebinde beslediği akrepler ilk olarak Rusya’nın elini ısıracak.
  • Nükleer silahlar ve biyolojik faaliyetlerin kontrol mekanizması masaya yatırılacak.
  • Kova burcundaki Yeniay; “nükleer sızıntı spekülasyonlardan öte mi?” sorusunu tüm dünyaya tek bir ağızdan sorduracak. İnsanlık gözünü Kuzey Avrupa topraklarına çevirecek.
  • Filmlerde seyrettiğimiz istihbarat servislerinin savaşlarını haber bültenlerinde okuma dönemine gireceğiz.  

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

01.01.2023

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...