Yükleniyor . . .

2023 GÜNEŞ YENGEÇ BURCUNDA

En uzun gün olan 21 Haziran 2023 tarihinde Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak. Bu dönem sadece Yengeç burçlarının doğum günü kutladıkları dönem olmayacak. Yaz dönencesinde Güneş’in Yengeç burcuna geçmesinin kolektif bir etkisi de bulunuyor.

Zaman, En Değerli Hazinedir!

21 Haziran tarihi itibariyle Güneş Yengeç burcunda konumlanmaya başladığında, bize zamanın en değerli hazine olduğunu öğretecek. Yaz dönencesi, sadece yazın uyanması anlamına da gelmeyecek. Bu geçişte Plüton geri geri gelirken tekrar Güneş ile karşıtlık yapacak. Bu karşıtlığın bize öğretecek çok şeyi var. Bu zaman diliminde sanki bir tünele girmişiz de tekrar başlangıçlar yaşıyor gibi hissedebiliriz. Dünyanın neresinde olursanız olun dejavu yaşadığınızı unutmayın. Evren bize bazı şeylerin tekrarını yaşatmak istiyor.

 Bu süreçte dikkat etmeniz gerekenler;

  • Bu döngüde kesinlikle çok öğrenmeye çalışın.
  • Hiçbir koşulda vazgeçmeyin.
  • Kabullenmeyin ve pes etmeyin.
  • İnançlarınızın örselenmesine izin vermemenizi tavsiye ediyorum.
  • Hayatınıza dair önemli detayları kaleme alın. 21 Haziran’da Twitburc Astrodefteriniz varsa mutlaka buraya niyetlerinizi yazın. Unutmayın yazılan hiçbir şey evrende kaybolmaz. Bu yazma ilkesini mesleki hayatımda yıllardır kullanıyorum. Size hep yazarak geliyorum o yüzdende 21 Haziran’da Plüton tekrar Oğlak burcuna geri gelmesi bizim için izlemeyi bitiriyor ve bizi dinlemeye geçiriyor.
  • 2023’ün 18 Ocak’ından bugüne kadar kime kızdıysanız, kırıldıysanız, söylendiyseniz ve öfkelendiyseniz, evren çok değişik bir döngüye geçerken gelin kendi içinizde onlarla helalleşin.

Yenilenmeniz Sadece Bu Başlıklar Altında Olur Mu?

Unutmayın ki ruhumuzu hareketlendirmez, güçlendirmez kendimizi birazcık yenilemezsek ruhumuzun ağırlığını, hantallığını da kabul etmiş oluruz. Mevsim değişirken, özellikle de 2023 gibi iddialı bir seneden geçerken, feleklerdeki bütün gezegenler yer değiştirirken, insan olduğumuzu, hata yapmaya yatkın olduğumuzu hatırlayalım. Yanlışların da bizi biz yaptığını hatırlayıp biraz daha içimizde affetmeyi, helalleşmeyi, merhamet etmeyi en önemlisi ise cesaret etmeyi unutmayın.

  • 21 Haziran’da biraz daha kendi iç dünyanızı düzenleme, toparlama, ruhumuza bakım yapalım.
  • Bu döngüden geçerken muhakkak planlarınızı, düşüncelerini ve hayallerinizi bir ajandaya yazmayı unutmayın.

Yaza Merhaba!

Sıcak havalar ve yaz atmosferi kendini tam anlamıyla hissettirmeye başlarken, bir yandan da yaz ekinoksu yaşanacak. 20 Haziran’ın son saatleri itibari ile başlayacak olan bu ekinoks gündüzlerin süresini uzatmakla kalmayıp kimi zorunlulukların çözüm sürecini de beraberinde getirecek. Hedeflerimizi daha net belirlemek isterken, karşımıza gelen fırsatları da elimizin tersiyle itmeyeceğiz. Ekinoks döneminde fırsatları değerlendirirken, bunun sonuçlarını ve getirilerini de iyi bir şekilde hesaplamak gerekiyor. Özellikle Yengeç burçları bu dönemde radikal kararların eşiğinde olabilirler.

Yengeç Burcu Erkeği;

Yengeç burcunda doğmuş bir erkeği seviyor ve onunla evlenmek istiyorsanız, her şeyden önce ona uygun bir kadın olmaya çalışmalısınız. Sevdiği kadın için her fedakârlığı yapabilir. Ama kuşkucu yapısı, sevgiden emin olmasını engeller. Bu durum onu bazen huzursuz ve kıskanç yapabilir. İlişkisini ciddiye alan Yengeç erkeği için ciddi olmayan ilişkiler geçicidir. Sevdiklerine sadık olurlar. Her şeyden önce karşınızda çok hisli bir erkeğin olduğunu bilmelisiniz. Terbiyeli ve naziktir. O daima size itina edecek ve saygı gösterecektir.

Yengeç Burcu Kadını;

Yengeç burcu kadını, birçok bakımdan bu burcun erkeğine benzer. Onlar da çekingen, iyi niyetli, çok hassas ve romantik tiplerdir. Neşeli dış görünüşlerinin ardında, kırılgan bir yapıları vardır. Hassas yapıları nedeni ile ağır sözleri kaldıramazlar. Tüm sıkıntısını içine atar ve dışarıya belli etmez. Yengeç burcunda doğmuş bir kadını beğenebilirsiniz. Belki bir fırsatını bularak, ona yaklaşabilirsiniz. Onu anlamakta zorlanabilirsiniz. Çünkü değişken bir tiptir. Yengeç kadını, birini sevdiğinde gözü başkasını görmez. Aldatılmayı asla kabul etmez. Maddiyata düşkün değildir, onlar için öncelik anlaşılmak ve duygularını paylaşmaktadır. Aile onlar için çok önemlidir, çocuklara düşkünlükleri ile bilinirler. 

Yükseleni Yengeç Olanlar;

Yardım etmeye hazır, duyarlı, hassas yükselen Yengeçler, bu özelliklerinden dolayı sevgi meselelerinden, aile içi tartışmalardan oldukça etkilenir. Duygusal olarak güvende olmak en büyük arzularıdır.  Mantıkları değil, duyguları ve sezgileri onlara yol gösterir. Geçmişe bağlılıkları bazen içsel hesaplaşmalar ve duygusal patlamalar yaşamalarına neden olabilir. Bunların dışında, sevdiklerine olan bağlılıkları, iyi niyetli oluşları ve insanlarla samimi şekilde ilgilenmeleri onları aranılan insan haline getirir.

Ay Burcu Yengeç Olanlar;

Ay yöneticisi olduğu Yengeç burcunda, bütün özelliklerini rahatça sergileme avantajına sahiptir. Ay burcu Yengeç olan insanlar sahiplenme, koruma ve kollama duyguları gelişmiş; fakat iç hesaplaşmaları da yoğun olan bireylerdir. Duygusal güvence arayışı, burada iyice kendini belli eder. Çevresindeki insanların psikolojisini çabuk tahlil eden ve hemen onlarla empati kuran bu insanlar için geçmişe ait anılar, eşyalar oldukça değerlidir. Eve bağlı olma istekleri, rahatını ve huzurunu korumaktan ileri gelir. Huzur buldukları bir diğer yer ise deniz kıyısı ya da içinde su olan her yerdir.

Yengeç Burcunun İlk 10 Günü İçinde Doğan Yengeç Burçları:

Geçmişle alakalı önemli sorunlarınız gündeme gelebilir. Geçmişe takılı yaşayan birisi olmasanız da yaşadığınız olaylar sizi etkileyebilir. Maddi beklentilerinizde istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Maddi kaygılarınız bu noktada sizi daha az yoruyor. İletişim kurduğunuz insanlara çabuk güvenirsiniz ve sır saklama konusunda oldukça iyisiniz. Rahat hissetmediğiniz ortamlarda tepkilerinizi hemen belli edebilirsiniz.

Yengeç Burcunun İkinci 10 Günü İçinde Doğan Yengeç Burçları:

İç dünyanızın zenginliği ve derinliği düşünce yapınızın değişmesine sebep olabilir. Son zamanlarda anlamlandıramadığınız rüyalar görebiliyorsunuz. Sezgilerinizi dinlemek bazı arkadaşlarınızla daha özel sırlarınızı paylaşmanızın önünü açabilir. Güven konusunda önemli sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Duygularınızı birinci plana atmak hayal kırıklıklarınızı arttırabilir.

Yengeç Burcunun Son 10 Günü İçinde Doğan Yengeç Burçları:

Daima keşfetmekten yorulmayan karakteriniz öğrenmeden bir gün dahi geçiremiyor. Tutulma döneminde de önemli birtakım bilgileri öğrenebilirsiniz. Hayata dair idealleriniz form değiştirebilir. İlişkiniz varsa ilişkiniz ile ilgili radikal kararlar almaktan korkmuyorsunuz. Gelişimi hayatınızın bir parçası haline getirmeyi başarmışsınız. Kendi potansiyelinizin farkına varıyorsunuz.

Haritaları Bir Kere Çalışmak Yeter Mi?

Haritanızda Yengeç burcunda hareket eden yalnızca bir gezegen olabilir. Ama bu olayı sakın es geçmeyin. Neden derseniz; çünkü kişisel haritalar gizemlerle doludur. Kişisel haritanızı bir gün oturup çalışayım derseniz; hata yapmış olursunuz. Kişisel haritaları öğrenmek için tek bir çalışma kesinlikle yeterli olmaz. İşin uzmanı, haritayı detaylı olarak çalıştığında sizin bile inanamayacağınız derinliklere iner ve değişik ummanları gizlenmiş bir elmas gibi bulup çıkarır.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

01.06.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...