Yükleniyor . . .

2023 GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA

Güneş İkizler burçlarını selamlıyor. 21 Mayıs günü sabah saatlerinde hava grubunun değişken burcuna geçiş yapacak yaşamın simgesi, üzerimizdeki sıkışmışlık hissinden kurtaracak. Güneş’in desteğini alacak olan İkizler burçları neşeyi, hareketliliği çevresine saçacak. Sadece ikizler burçlarının değil, bütün burçların yaşamına hız kazandıracak olan Güneş İkizler burcunda konumlanırken, bir ay boyunca detayları kontrol alma isteğimizi tetikleyecek.

Saflar Belli Oluyor

Dolunay, Güneş’in İkizler burcundaki seyrine meydan okuyacak. Bu meydan okuma haritasında İkizler burcu olan kişileri daha fazla etkisi altına alacak. 2022’nin Kasım ayından bu yana bekleyişte olan konuların çözümü de gözle görünür bir hız kazanacak. Güneş’in karşısında hareket edecek olan Dolunay;

  • Hızlı tepki verenleri,
  • Dinlemeden düşüncelerini karşı tarafa aktarmaya çalışanları,
  • Disiplinli ve programlı hareket edenleri zorlayacak.
  • Hayatına dinamizm katmak isteyenler ise beklemeden aksiyon alacak.

Gökyüzü 11 Haziran’dan Sonra Gaza Basacak!

11 Haziran’da ise Merküryen günler başlayacak. Güneş’in yanı sıra Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesi, 11 Haziran tarihinden 21 Haziran tarihine kadar daha hızlı bir gökyüzüne teslim olacağımızı işaret ediyor olacak. Güneş İkizler seyrinde tek başına olmayacak. Bu döngüde her şey daha hızlı, pragmatik, akıcı ve geçmişi hızlı bir şekilde geride bırakıp, yeniye adapte olacağız.

  • Ev sahibi ya da kiracıysanız, sizi yakından ilgilendirecek değişiklikler söz konusu olduğunu temsil edecek.
  • 11-21 Haziran tarihlerindeki Güneş ve Merkür’ün İkizler seyri, gündemin hızına hız katacak.
  • Kendi içimizde yüzleşmekten korktuğumuz, çekindiğimiz konularla da yüzleşeceğiz.
  • Geçmişin hayaletlerinden de kurtuluyoruz.
  • Somut adımlar atmak için harekete geçiyoruz.

Haritanızda Güneş İkizler Burcundaysa!

İkizler burçları, hareketli ve bir o kadar da değişkendirler. Tutkuyla bağlandıkları konularda bile, uzun bir süre odaklanmakta zorlanırlar, dikkatleri çabuk dağılır. Sabırsızlıktan, yerlerinde durmakta zorlanabilirler. Fiziksel canlılığı akılda da sürer, bu da ona bir başka kaynak sağlar; öğrenme, anlama yeteneği… Ham algılamaya yöneliktir. Düşünmek değil, görmek önemlidir.

  • Dikkat çekici konuşma yetenekleri ile çevresindekileri kolayca etkileyebilirler.
  • Karşısındaki kişinin güçlü ve zayıf yönlerini kolaylıkla kavrayabilirler.
  • Çevresindeki insanları eğlendirmekten keyif alırlar.

İkizler burcunun ana stratejisi deneyimdir. Aynı anda birden fazla hayat yaşamak, onu tembellikten uzak tutar. Diğer insanların deneyimlerini, öğrenmek için dinler. Açık fikirli olmaları sebebiyle, şaşırmaya gönüllüdür. Bilgiyi toplar, bağlantılar kurar ve dağıtır.

Güneş İkizler Burcundayken Yapma!

KOÇ: Ani kararlar alma. Sonuçlarını göze aldığın duygulara kalbinde yer ver.

BOĞA: Kendi hayatına odaklanmayı ihmal etme. Çevren için yaptığın fedakârlıkları kendin için de yap.

İKİZLER: Kendini kararsızlıkların arasında bırakma. Hareket geçmek için gereken potansiyele sahipsin.

YENGEÇ: Duygusallığını kendine bir sınır olarak kullanma. Mantığınla karar almak sana kendini güçlü hissettirecek.

ASLAN: Endişelerinde haklı olabilirsin. Fakat endişelerinin seni perdelemesine izin verme.

BAŞAK: Çevrendekilerin göstermelik davranışlarının seni etkilemesine izin verme.

TERAZİ: Ani reaksiyonlar karşısında sakinliğini kaybetme. Sinirlerine hâkim olmalısın.

AKREP: Elindeki kaynakları doğru yönet. Gereksiz harcamalar, beklenmedik sonuçlar doğurabilir.

YAY: Mücadele gücün artıkça rehavete kapılabilirsin. Fakat ayakların her zaman yere basmalı. Kendine güven fakat bu konuda aşırıya kaçma

OĞLAK: Tecrübelerinden faydalanmayı unutuyorsun. Rutin hayatında kullanabileceğin bu silahı iyi değerlendir. Plansız hareket etmekten kaçın.

KOVA: Baharın yorgunluğunu üzerinden atmanın vakti geldi. Atı alan Üsküdar’ı geçmeden önce harekete geç. Hayatını yavaşlatma.

BALIK: Sakin kalmak sana yaradı fakat elini eteğini tümünden çekmen seni geride bırakır. Artık atılgan olmanın vakti geldi. Çekimser davranma.

Güneş’in İkizler Burcundaki Seyri Hepimizin Hayatına Hız Katacak!

Yılın ikinci yarısına adım attığımızda Güneş İkizler burcunda konumlanıyor olacak. İletişim gezegeni Merkür’ün 11 Haziran tarihinde İkizler burcuna geçişi, Güneş İkizler seyrinin gücünü artıracak. İletişim odaklı konularda daha atılgan tavırlar sergileyenler öne çıkacak. Zamanın ve olayların ikili ilişkilerimiz üzerinde bıraktığı çetrefilli durumların üstesinden gelebilmek adına çözümden yana olanlar kendisini daha fazla belli edecek. Güneş’in hava burcundaki seyri bireysel değil, kolektif etkileri ile hepimizi yakından etkileyecek.

  • Analitik düşünenlerin sayısı artacak.
  • Hızlı düşünmenin yanı sıra, sabırsız davranışlar da ayyuka çıkabilir.  
  • Sakin ve soğukkanlı adım atanlar, Güneş İkizler seyrinin kazananları olacak.

İkizler burcunun erkeği nasıldır; İkizler burcu erkeği, çok yönlü düşünebilme yeteneğine sahiptir. Aynı anda birden fazla konuya odaklanabilirler. Fakat fikirleri çok sık değişkenlik gösterir. Çevresine karşı ilk izlenimi güvensiz olsa da bu etki çok uzun sürmez. İkizler burcunun erkekleri, sorumluluk almaktan çok hoşlanmaz. Uzun vadeli plan yapmak yerine spontane davranmak İkizler burcu erkeklerini tanımlar.

İkizler burcunun kadını nasıldır; İkizler burcu kadını çok yönlü, ilgi çekicidirler. Her konuda fikir yürütebilecek bilgi birikimine de sahiptirler. Tıpkı İkizler burcunun erkeği gibi onları da anlamak ve etkilemek kolay değildir. Kıvrak zekâları sayesinde, karşılarına çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmekte ustadırlar. Hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek mutlaka seçer.

Kendimizle Yeniden Tanışıyoruz!

  • Yeteneklerimizin farkına varacak, yeni hobiler edineceğiz.
  • Entelektüel tarafımızı besleyecek yeni kitaplar okumak, yeni yerler keşfetmek isteyeceğiz.
  • Bu süreçte hobimizi paraya çevirebilir, küçük bir işletme ya da sosyal medya üzerinden satış yapabileceğimiz bir platform kurabiliriz.
  • Sosyal medya kullanımımız değişebilir.
  • Ülke gündeminin hızı nedeniyle, enformasyon ağının doğruluğunu daha fazla sorgulayabiliriz.
  • İç sıkıntımızın azaldığını fark edebilir, yaşam enerjimizi doğru kullanabiliriz.
  • Hayata karşı duruşumuzu esneteceğimiz bu süreçte hayattan da keyif almaya başlayacağız.
  • Üzerimizde taşıdığımız yükleri bir süreliğine de olsa kenara bırakmak hepimize iyi gelirken aslında ne kadar da yorgun olduğumuzu fark edebiliriz.
  • Özellikle gökyüzünün yoğun gündeminde bir nebze olsun rahatlamamızı sağlayacak olan Güneş’in İkizler burcundaki hareketi kendimizi tanımamıza da yardımcı olacak.

İkizler burcunun ilk 10 günü içinde doğanlar; entelektüel, empati kurabilen, yerinde duramayan, bildiğini konuşan, yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanan karaktere sahiptirler.

İkizler burcunun ikinci 10 günü içinde doğanlar; edebiyat, sanat, reklamcılık gibi yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olurlar. Aynı zamanda farklı kültürleri tanımaktan ve seyahat etmekten hoşlanırlar.

İkizler burcunun ikinci 10 günü içinde doğanlar; az ama öz konuşmayı tercih ederler ve özgürlüklerine çok düşkündürler. Kendilerine göre önemli buldukları konular üzerinde uzmanlaşmak isterler.

 

NOT: Güneş’in İkizler burcundaki seyri bu sefer bambaşka olacak. Baharın etkisini içimizde hissedeceğiz. Sizler için kaleme aldığım haftalık burç yorumlarında Güneş İkizler seyrinin etkilerini de bulabilirsiniz. Haftalık burç yorumlarınızı okumayı unutmayın. Buradan ulaşabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

20.04.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...