Yükleniyor . . .

2023 DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

2023 DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

İddialardan kararlara, kararlardan da eylemlere yürüdüğümüz bir gökyüzü olayıyla daha karşı karşıyayız. Aslan Dolunay’ı herkese “ani bir şaşkınlık” verecek.

Ne Zaman Gerçekleşecek?

Ateşin sabit burcu Aslan’da gerçekleşecek Dolunay, 5 Şubat Saat: 21:29’da 16 derecede gökyüzünde zuhur edecek.

Aslan Burcundaki Dolunay Burçları Uyarıyor!

KOÇ: Kendine yatırım yap!

BOĞA: Bonkörlük ile tutumluluk arasındaki çizgiyi net bir şekilde çiz!

İKİZLER: Duygusal cendereleri ardında bırak!

YENGEÇ: Kariyer hayatındaki engellere değil, fırsatlara odaklan!

ASLAN: Sevdiklerini daha çok ara!

BAŞAK: Sağlığına iyi gelecek bir rutin belirle!

TERAZİ: Yalnızken de güçlü olduğunu unutma!

AKREP: İddiadan öteye geçmeyen vaatlere inanma!

YAY: Sonucunu öngörmeden yargılama!

OĞLAK: Konfor alanından uzaklaş, sosyallik iyi gelecek!

KOVA: Sözlerinin neden yanlış anlaşıldığını bir kez daha düşün!

BALIK: Kararlarını kendin vermeyi prensip haline getir!

Kendimizi Seçeceğiz

Dolunay Aslan burcunda gerçekleşirken Venüs – Mars 90’lığı da yaşanacak. Gökyüzünün içinde bulunduğu tempo insanlığın hızını arttıracak. Günlük hayattaki yüzeysellik bir yaşam biçimi haline dönüşecek. Susmayan zihinlerin artışı uyku problemlerini doğuracak. Dolunay’ın iç dünyamızda bırakacağı “ne olacaksa olsun!” hissi belli kararları getirirken, sonuçlarla yüzleşenlerin sayısı artacak. Tüm bunların yanı sıra çevre değişimi, iş değişimi ve ev değiştirmek gibi hummalı çalışmalara girişenlerin sayısında artış olacak.

Gökyüzünde 16 Derecede Gerçekleşen Dolunay En Çok Kimleri Etkileyecek?

  • Uzun zamandır içine kapanık olanları
  • Evlilik hazırlığı içinde olanları
  • İlişkiye yeni başlayanları
  • Geçmişe sine çekmek isteyenleri
  • Kariyer planlaması yapanları

Ticaretin Ağı Değişiyor

Aslan burcundaki Dolunay’da anın yükseleni Terazi olacak. Dünyanın birçok alanında ticaret ağını hızlandıracak, değiştirecek ve güncelleyecek bir gökyüzü olayıyla karşı karşıyayız. Transit yollarda kullanılan kanallar ve geçitler önemli tadilatların eşiğinden geçebilir. Okyanus yüzeylerine yapılacak kontrol noktaları ve istasyonlar yeni nesil deniz ticaretinde kaçıncı seviyede olduğumuzu kanıtlar nitelikte olacak. Gümrük yönetmeliklerinde sıkılaştırılmamış, sistemin açığı gibi görünen kurallar güncellenecek, “fatura kesmek” kurumsal bir trend haline dönüşecek. Tüm dünyada yaygın olan ihale usulü satış yöntemi yapılacak düzenlemeleri de Dolunay etkisi ile seyir edeceğiz.

Yasaklar Yeni Medyaya İşleyecek Mİ?

Ay, Ay düğümleri ile kare açı yapıyor! Haber kanallarından sosyal medyada düşüncesini yaymak isteyen güncel gazetecilere kadar herkesin etkileneceği bir gökyüzü gündeminden bahsediyoruz. Bu etki en temel haliyle düşünce özgürlüğünün sınırına bir boyut kazandıracak. Bunlara örnek vermek gerekirse, yayın hayatına televizyonda devam etmek istemeyen kanalların arttığını göreceğiz. İnternet sitelerindeki kişisel veri kuralları, sürekli bizlere bildirim yollayan ya da “tık kazanma” umuduyla servis ettiği görsellerle internette sanal çöplük yaratan yapıları etkileyecek.

  • Aslan Dolunay’ı bu etkilerin yanı sıra, internet aleminde ünlü olan ve toplumlara hitap eden birtakım isimlerin kıracağı potları gündeme taşıyabilir.
  • Reytinglerde iyi gittiği düşünülen ancak bir anda yayın hayatına son verilen diziler, televizyon programları kervanına katılanlar artabilir.
  • Satışa çıkarılan kanallar ve kanal sahiplerinin özel hayatları
  • Ülkemizdeki yabancı yatırımcıların ortaklığıyla kurulan yeni dijital yapılar.  

Diplomasi Frene Basmayacak

Dolunay, ülkemizin haritasında Neptün’ü ile ilişkisi olacak. Sınırlarımız içindeki yoğun siyaset gündemi yurtdışında yaşanan stratejik anlaşmalar ve hamleler Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile beraber herkes tarafından anlaşılır hale gelecek. Yazmaktan satırlara kitaplara sığdıramadığım Kuzey Avrupa’nın sıcak savaşı öyle kolayca sona ermeyecek. Dolunay’ın etkisi ile bu konvansiyonel hareket birçok ülkeye de sıçrayacak. Ancak savaş karşıtı politikalarında burada hazır kıta duracak olması, önemli bir detay olarak ön plana çıkacak. Ülkemizde ise Meclis’imizin öncülüğünde gerçekleşen bir gündeme ev sahipliği yapacağız, özellikle de;

  • Aniden yapılan toplantılar
  • Yürürlüğe konulması planlanan yasalar üzerinde değişiklikler
  • Vergiler ve kamusal alanlar
  • Peyzaj ve yol çalışmaları
  • Belediyelerin, kaymakamlıkların hatta muhtarlıkların bile yeni misyonlar ile görevlendirilmesi
  • Ülkemizin İsveç’e uygulayacağı diplomasi prosedürü NATO tarafından uluslararası bir kriz olarak adlandırılabilir.

Aslan Dolunayı İle Nelere Şaşıracağız?

  • Siyasetçilerin ani sağlık sorunlarını görebiliriz.
  • En çok istifalar belediye başkanlarından gelecek
  • Partilerin isim listeleri
  • Meclis dışında kalacak siyasetçilerin iddialı açıklamaları
  • Sanatçıların özel hayatları

Ateşin sabit fikirli burcunda gerçekleşecek Dolunay, 2023’ün ne denli komplike bir yıl olduğunu bize anlatmak istiyor. Konu içinden konu çıkarken detay içindeki detaya takılacağız. Bu Dolunay’dan 27 Mart 2023’e kadar atacağınız adımları olabildiğince detaylandırarak hayata geçirin.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.01.2023

 
Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...