Yükleniyor . . .

2023 BALIK BURCUNDA DOLUNAY

Balık Burcunda Çift Retrolu Dolunay

31 Ağustos’ta Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ağustos ayındaki ikinci Dolunay’ın gerçekleşmesi aslında “Süper Dolunay” tanımına da çok uygun. Dolunay gerçekleşirken, bir yanda Venüs diğer bir yanda da Merkür gerilemesinin etkileri devam ediyor olacak. Gökyüzü Balık burcunun ruhuna teslim olduğunda duygusal, hassas olmak yerine, sert imaj, sert dil, ciddiyet ve keskinlik verecek. Bu döngüde her birimiz duyarlılık ile duygusallık kavramlarını birbirine karıştırmamak gerektiğini de fark edeceğiz.

Dolunay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Dolunay 31 Ağustos 2023 Perşembe günü, sabaha karşı 7 derecede gerçekleşecek.

Çift Retrolu Dolunay!

Dolunay, çifte düğün gibi çifte gökyüzü olayıyla ardışık retrolar eşliğinde gerçekleşecek. Dolunay, bazı günler kalbimize, bazı günler aklımıza, çoğu zaman da cebimize dokunacak. “Peki bu günlerin sonu var mı?” diye soracak olanlara ise bu yazıyı sonuna kadar okumalarını tavsiye ediyorum.

Dolunay’da Yapma

Koç: Duygusal iniş-çıkışlara kapılma!

Boğa: Korkularına yenilme!

İkizler: Israrcı olma!

Yengeç: İnatlaşma!

Aslan: Gerekmedikçe risk alma

Başak: Her olup biten senle ilgili değil!

Terazi: Ortaklaşa iş yapma!

Akrep: Değişime karşı çıkma!

Yay: Bahaneler hayatında yer verme!

Oğlak: Geçmişin bir Dejavu gibi önünden geçmesine izin verme!

Kova: Arabuluculuk yapma

Balık: Sağlığını ihmal etme!

Kolektif Günlerden Geçiyoruz

Balık Dolunay’ı hepimizi dikkat etmemiz gerektiği konusunda uyarıyor. Herkes emniyet kemerlerini taksın, mümkünse biraz da hesaplı, kitaplı, ön görülü davransın. Sebebi ise Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın gökyüzündeki heybeti değil sadece.

Ay’ın Balık hali;

  • Pratik zekayı,
  • İddiayı,
  • Ciddi konuşmaları,
  • Twitter’da veya sosyal medyada hiç ummadığımız siyasetçilerin birbirlerine meydan okumalarına bile tanıklık etmemizi sağlayacak.

Sanmayın ki dünya bugünlerde sakin ve uslu. Bilakis kolektif günlerden geçiyoruz. Dolunay’a eşlik edecek, geri giden Venüs, aynı zamanda da Neptün ile ilişki kuracak. Bu da dünyanın her yerinde çok orijinal olayların gündeme gelmesine sebep olacak.

Dolunay’ın içinde iki tane Retronun gizlenmesi ve illüzyon gezegeni Neptün ile de temas halinde olması;

  • Teknolojinin duraksama noktasına gelebileceğini,
  • Elimizdeki teknolojik aletlerle sıkışırken bir de yetmiyormuş gibi uyduları, elektrik kesintilerini,
  • İnternetle ilgili kopmaları,
  • Spekülasyonları,
  • Çok ciddi iddiaları da ortaya dökebilir.

İlginç Olaylara Ev Sahipliği Yapacağız

Merkür Başak burcunda geri giderken, yaşanacak Dolunay döngüsünde ilginç olaylarla karşılaşabiliriz. Örneğin; WhatsApp bir anda çökebilir ve birtakım yazışmalarımızı, evraklarımızı, yazışmalarımızı bulmamız zorlaşabilir. Su burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın anın yükselenini ise Aslan burcu olacak. Bu da baş ağrılarını, eklem ağrılarını, mide hassasiyetini tetikleyebilir.

Hiçbir Şey Geliyorum Demez, Gelir.

Dolunay ekonominin, paranın nabzını yükseltecek. Evet doğru duydunuz; belki Dolar’ı yükseltecek, belki de Avrupa’daki savaşın Polonya sınırlarında bambaşka bir denklemi açılacak. Bu da haliyle Euro’nun yorulabileceğinin haberciliğini yapacak. Peki, bu belirsizlik Altın’ı yükseltir mi? Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Türk Siyasetinde İddialı Günler!

Dolunay, gerçekleşmeden 1 hafta önce etkisini, 1 hafta sonra da heybetini gösterip hayatlarımızdan ortalama 14 gün içinde sessizce çıkıp gidecek. Dolunay’ın içinde gizlenen Retrolar nedeniyle Türk siyasetinde de iddialı günler bizleri bekliyor.

  • Kimin kiminle masaya oturacağını,
  • Arka kulislerde neler döndüğünü,
  • Diplomasinin hangi noktaya geldiğini,
  • Hangi partilerin yerel seçimlere hazırlandığını,
  • Kimlerin sınıfta kaldığını,
  • Geç saatlerde çıkacak kararnameleri,
  • İç politikayı,
  • Güçlü, sarsıcı iddialı günlere vurgu yapıyor.

Bugünlerden Çok Şey Öğreneceğiz

İki retronun arka arkaya yaşandığı günlerde yeryüzüne ne dökülmez ki… Biz neleri öğrenmeyiz ki… Ay Balık’ta yücelen noktadadır. Yüksek etkiye sahiptir. Bize kafa tutar. Dolunay heybetini gösterirken Güneş, Başak burcunda biraz “Drama Queen” hallerini, biraz titizliğini, detaycılığını ve ilgi görmek isteyen hallerini de ortaya döker. Ve tabi ki bu döngüde, “bak senden büyük, aslında bu var”, “görüyor musun sende de hata yapma potansiyeli var” gibi konuşmalar bol bol cereyan edecek. Ama günün sonunda biz bugünlerden çok şey öğreneceğiz.

  • Gizli hesaplar ortaya çıkabilir. 
  • Dolar’ın, Altın’ın ve Euro’nun dünyada hangi parametreyi zorlayacağını,
  • Yaklaşan kışın ilk teaser’ını yine bu iddialı Dolunay’da hissedeceğiz.

15 Eylül’e Kadar Dikkat!

Bugünlerde bir şeyler planlıyorsanız, girişim yapmak istiyorsanız, kredi çekecekseniz, yatırım yapacaksanız önce durup gözlem yapmanızı tavsiye ediyorum. Üstelik sadece Türkiye’yi değil, Dünya’yı da gözlemlemeli, okumalı ve dinlemelisiniz. Özellikle 15 Eylül’e kadar bu süreci takip edin. Bende öyle yapacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın!

Toplumsal Kırılmalar, Yüzleşmeler, Hesaplaşmalar…

Mars’ın Terazi burcundaki hareketi, Türkiye Cumhuriyetimizin haritasındaki Mars’ıyla da ilişkili olacak. 5 Eylül’e kadar ki olan süreçte, toplumsal kırılmalarla, birtakım yüzleşmelerle ve hesaplaşmalarla etkisini gösterecek.

Dipnot: Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay, 2023 yılının Mavi, süper ya da en iddialı Dolunay’ı! İçinde bol Retrosu var ve Eylül ayını kasıp kavuracak. Özellikle de 15 Eylül’e kadar önümüze çok şey getirecek bir Dolunay olduğunun altını çiziyorum. Twitburc.com.tr’de burcunuza özel “yapma” bölümlerini dinlemeden bu Dolunay’ı yönetemezsiniz…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

15.08.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...