Yükleniyor . . .

2023 ASLAN BURCUNDA VENÜS RETROSU

Venüs Retrosu Aslan burcunda Temmuz ayının son günlerinde başlayacak. Aslan burçlarını şaşalı, mağrur ve gururlu olarak tanımlarız. Peki, Aslan burçlarının kararsız ya da zor karar aldıklarını biliyor musunuz? Aslan burçları, liderlik vasıfları altında herkesten bilgi alınır gibi görünse de yine kendi bildiklerini okurlar. Aynı zamanda en geç karar alan burçta yine Aslan burcudur. Bu kaleme aldığım özellikler aslında Aslan burcunun saklamak istediği özellikleridir.

Gökyüzünün En Heybetli Olayı Başlıyor

Venüs, 24 Temmuz’da Aslan burcunda yavaşlamaya başlayacak. Venüs gezegeni; kadını, enerji ve dişiliği temsil eder. Enerji kelimesini toplumsal olarak fazlaca dilimize dolamış olsak bile tam olarak istediğimizi anlatamadığımızı fark edeceğiz. Birbirimizi takdim ederken vurgulama yapma isteği duyacağız. Bu döngüde herkesin bir referansı olduğunu da göreceğiz. Aslında niyet okumak hepimizin ana derdi olacak.

2023’ün gizli kodlarında herkesin bir şekilde yanlış anlaşılacağını kanıksayacağız. İlk farkındalığımız bu retroda oluşacak. Bu durumda birileri birilerini tolere ederken, diğer yandan da yargılayanlara tanıklık edeceğiz.

Gezegenler Nasıl Geri Gider?

Venüs Aslan burcunda geri gitmeye başlarken niyetini bozuyor ve 24 Temmuz’da frene basıyor. Gezegenler nasıl geri gidiyor diye düşünüyorsanız. Aslında gezegenler geriye gitmiyor. Dünya dönüyor, gezegenler de yavaşlayınca biz ileride kalıyoruz. Bu döngünün adını da Astroloji dünyası retro diye tanımlıyor. 41 günlük bu süreç;

  • İç dünyamızın sıkışmasına yol açabilir,
  • Odak noktamızı dağıtabilir,
  • İşten ayrılma fikrini ya da eski işinize geri dönme fikrini tetikleyebilir.
  • Nezaketi tatile gönderirken ani beklenmedik davranışları da harekete geçirebilir.

Kadınlarımızı Konuşacağız

Venüs gezegeninin kadınlarla ilişkilendirilmesinden ötürü, kadınları daha da ön plana çıkaracak. Aşk ve ilişkilerin temsilcisi Venüs, sabahat duygumuzu ölçülendirecek. Venüs; Boğa ve Terazi burcu ile ilişiklidir. Bu burçların hayatında ikili ilişkilerle ilgili devrim niteliğinde değişimleri de gündeme getirecek. Aslan ve Kova burçlarına ise eğitim ve meslek konusunda iddialı kararlar aldıracak.

13 Ağustos’ta Güneş ve Venüs’ün, Aslan burcunda kavuşması, tüm burçları yakından ilgilendirecek. Kolektif etkisi ise toprak hareketlerini gündeme getirebilir.

Venüs Retro’sunda Evlenilir Mi?

Bu soruya cevap vermek için önce Venüs Retro’sunda doğup doğmadığınızı bilmeniz gerekiyor. Eğer Venüs Retro’sunda dünyaya geldiyseniz bu döngüde evlenmeniz astrolojiye göre tesadüf değildir.

  • İnsan doğduğu gökyüzünüzün benzer döngüsünde yuvasını kurar.
  • İç gezegenlerin retrosunda doğanlar, retrolu döngülerde hayatlarını iyileştirir.

İç Gezegen Retrosu Nedir?

Merkür, Venüs ve Mars iç gezegendir. Bu gezegenler kısa süreli retrolar yapar. Dış gezegenler ise Satürn, Uranüs ve Neptün’dür. Bu retrolar ise uzun sürer. Dış gezegen retroları hemen hemen hepimizin haritasında vardır ve soyutu temsil eder. 

  • Örneğin Venüs Retrosu, çocuğunuzun okulunu değiştirip değiştirmeyeceğinizi belirlerken, kardeşinizle küs olduğunuzda barışıp barışmayacağınızı da belirler.

Çoğunluk Venüs Retro’sunda Doğmaz Herkesin Dikkatine!

Venüs Retro’sunda dünyaya gelmediyseniz, dikkatli olmanız gereken hususlar var. Burada önlem almanız gerekenler organizasyonunuzdur. 40 gün sürecek bu döngüde nikahınız, düğününüz ya da doğum günü planınız varsa burada çıkacak küçük dağınıkları şimdiden ruhunuzda tolere edin.

  • Bu döngüde evlenirseniz organizasyonunuzda birtakım aksilikler ve aksaklıklar yaşanabilir. 
  • Retroda yapılan evliliklerde birtakım değişiklikler de söz konusu olabilir. Örneğin; eşinizin ailesiyle ilgili konular, taşınma ya da eşinizin işiyle ilgili konular yolda değişiklik gösterebilir.

Venüs Retrosu, 24 Temmuz’da başlıyor ve 12 Eylül’e kadar da devam edecek. Bu tarihler arasında evlenecek ya da düğün yapacak kişilerin bu yazıyı okuyup dikkate almasını tavsiye ederim.

Venüs Retro’sunda Neyi Kaybettiğimizi Fark Edeceğiz!

  • Âşık olma kabiliyetini
  • Güven duygusunu
  • Özgüven
  • Utanma duygusunu

Unutmayın, Astroloji bir ilimdir, bilgidir. Kendinizi tanıma, kendinizi yorumlama ve zamanı nasıl kullanacağınızı anlama sanatıdır. Zamanı kendi lehinize kullanırsanız, zamanı kaybetmezsiniz. İnsanın dünyada satın almayacağı tek şey zamandır.

NOT: Natal haritanızda Venüs Retrosu olup olmadığını bilmiyorsanız eğer Twitburc.com.tr sitesinden ya da Twitburc uygulamasından ‘Zeynep Turan’a Sor’ bölümünden haritanızla ilgili detayları öğrenebilirsiniz. Soru paketini satın aldıktan sonra 7 iş gün içerisinde sorunuzun detaylarını haritanız aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

09.06.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...