Yükleniyor . . .

2023 AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Dolunay eşliğinde başlayacak bir Ağustos ayındayız. Ayın ilk gününde Kova burcunda 9 derecede gerçekleşecek Dolunay, Ağustos ayının ne kadar heybetli ne kadar iddialı geçeceğini ifade edecek. Bu ayın alametifarikası birbirimize ne kadar sorumluluk yükleyip, beklentiye girdiğimiz gerçeği ile yüzleşmek olacak. Toplumsal korkularımızı, kaygılarımızı tetikleyen yapılara ve kişilere bir anda nasıl müdahale edileceğini de konuşacağız. Sosyal medya operasyonu denilecek bir gündem ile karşı karşıya kalacağız.

Severken Döven Tek Ay!

Ağustos ayının tuhaf iddiası nereden geliyor diyecek olursanız; ayın ilk günü Dolunay eşliğinde başlarken, ayın sonu günü de aynı şekilde Dolunay’a ev sahipliği yapacak. 2023 yılında iki Dolunay yaşayacağımız en iddialı ay olacak.

2 Ağustos tarihinde Satürn-Merkür Karşıtlığı yaşanırken;

  • Ülkemizde okul kayıt fiyatları,
  • Öğrenci servisleri ile ilgili yeni düzenlemeler,
  • Havayolu şirketlerinin iç hatlar bölümünde personel kısıtlaması,
  • Konsolosluklar,
  • Ertelenen ve askıya alınan vize başvuruları gündeme gelecek.

Zamanda Yolculuğa Hazır Mısınız?

Ağustos ayı, içsel konulara ev sahipliği yapılacağını işaret ediyor. Dar alanda kısa paslaşmaları ise Venüs Retrosu yönetecek. Ağustos ayı boyunca devam edecek Venüs Retrosu, kişisel ilişkileri tekrar bir düzene oturtacak. Örneğin düğünlerde, davetlerde organizasyonlarda çekişmeler ve gizli rekabet kimsenin gözünden kaçmayacak. 23 Ağustos tarihinden sonra ise hepimiz Başak burcuymuşuz gibi hareket edeceğiz.

Başak burcu olmak, Zodyak’ta 6. Evi temsil etmekte. Efor gezegeni Mars 27 Ağustos tarihine kadar Başak burcunda hareket ederken, sağlık konularında hepimizi ince düşünmeye itecek.

  • Bağırsak hassasiyeti ön plana çıkabilir. Sağlık ile ilgili hassasiyeti olanlar ile sağlık konusunda hassasiyet gösterip öteleyen herkes bu döngüde stresi azaltma yoluna gidecek.
  • Tükenmişliğe ve yorgunluğa yol açan günler, bedene yatırım yapılması gerektiğini de hatırlatacak.
  • Uykusuzluk problemlerini,
  • Devamlı kilo alımını,
  • Tiroid değerleri ile ilgili hassasiyetleri olanları ön plana çıkaracak.

“Kemale Eren Kendinden Versin”

2023’ün Ağustos ayında ruhsal ve bedensel iyileşmek isteyenlerin sayısı artacak. Bu da "Artık kimse kimsenin derdini dinlemiyor!" sözünü hatırlatacak. Sükuneti arayanlar, yalnız tatillere ve bireysel planlara yönelmeyi tercih edecek. Kendine yönelenler biraz daha farklı aktivitelere de başvuracaklar. Bu döngüde;

  • Ayrıl-barış devam eden ilişkilerden uzaklaşmak,
  • Uzun yıllardır görüşülmeyen kişilerle bir araya gelmek,
  • Resim yapmak,

Konuları öne çıkacak.

Olmaz Dediklerimizden Sınav Vereceğiz!

Venüs Aslan burcunda geri giderken, komşuluk ilişkilerini de gündeme getirecek. Herkesin ne kadar evi var, bu döngüde rahatlıkla öğreneceğiz. Gizlilik kavramı sıfır noktasına kadar inebilir.

  • Ev sahiplerini yoracak yasalar kapıda. 
  • Kurumlardaki kişisel verilerin ortaya dökülmesi,
  • Ürün satan sosyal medya hesaplarının askıya alınması
  • Fake hesapların kaldırılması
  • Küçük araba kazaları
  • Ağustos ayında Satürn düellolara gireceği için ilaç tüketimini tetikleyebilir. Sakinleştirici gibi ilaçların sayısı artabilir.

27 Ağustos tarihinde Güneş, Satürn ile karşıtlık yaparken, aynı zamanda da Mars burç değiştirecek. İlişkilerimizde ve iletişimde çevremizdeki kişilerin, gizli anksiyeteleri kaygıları ve korkularını bir anda dilinden dökülen tavırlar ile öğreneceğiz. 2023 Ağustos ayında birbirimizi tanımaktan öte anlamaktan zorluk çekebileceğimizi işaret ediyor. İyi tarafı yok mu derseniz; tabii ki var. Ergenlere ve çocuklara yarayacak.

  • Maddiyata dayalı çıkar ilişkileri bu döngüde bir anda kopacak.
  • Ergenlik dönemindeki çocuklarda dijital bağımlılık bir nebze de olsa azalırken, çocuklarımızın dikkat dağınıklığı yavaşlayacak. Özel gereksinimi olan çocuklar için bu döngü iyileştirici bir etkiye sahip. Siyahın beyaz, beyazın siyah olduğunu deneyimleyeceğiz. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur sloganı ile yürüyenlerin hesapları çok hızlı bir şekilde bozulacak.

Ağustos Ayının In’leri

Jeologlar, Gıda mühendisleri, Belediye işçileri, Sigorta şirketleri, Altyapı şirketleri, Çağrı merkezleri, Güvenlik şirketleri

Ağustos Ayının Out’ları

Tapu daireleri, Sendikalar, Yazılı basın, Matbaa, AVM, Diyetisyenler, Estetisyenler

Ağustos Ayının Motive Eden Günleri

 -

Ağustos Ayının Zorlayan Günleri

1 – 31 Ağustos

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

20.07.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...