Yükleniyor . . .

2022’NİN MERKÜR TERAZİ SEYRİ

2022’NİN MERKÜR TERAZİ SEYRİ

İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, 26 Ağustos gecesi Terazi burcuna geçecek. Merkür’ün Terazi burcuna geçişinin, Türkiye’nin haritasında efektif etkisi olacak. Türkiye’nin astroloji haritasında Merkür’ü Terazi’de konumlanmaktadır. Bu da iletişim ve ekonomi konularında öngörülemez günlerinde bir nevi başlangıcını işaret etmektedir. Merkür Terazi’de sadece hareket etmeyecek, 10 Eylül’e kadar yoluna burada devam etse de 11 Eylül’de Terazi burcunda geri gitmeye başlayacak.

Merkür Terazi Seyri Bizi Sadece Bizi İlgilendiriyor!

Merkür Terazi, ülkemizin gündemini son dakika ekonomik haberlerden ziyade, spor dünyasındaki büyük gelişmelerin de haberciliğini yapacak. İletişim düelloları taraftarları sosyal medyada karşı karşıya getirirken, kulüp başkanların açıklamaları ateşi körükleyecek.

Kişi ya da kurum hayatınızda sizi manipüle ettiğini düşündüğünüz kim varsa buralara karşı tavrınız değişeceğini ve gözünüzdeki perdenin kalkacağını gök kubbe işaret edecek. Merkür’ün 11 Eylül’den tarihinden itibaren geri gitmeye başladığında bir süre sonra Başak burcunda geri hareketini noktalayacak. Burada düz seyrine başlayıp da yeniden Terazi burcuna geçip burada hareketini tamamlaması 29 Ekim 2022’yi bulacak. 29 Ekim 2022’ye kadar uzunca bir Merkür Terazi yolculuğu yapacağız. Bir ileri bir geri giden Merkür’ün Terazi halleri önce ilişkileri sınayacak. Bana bir şey olmaz diyen ilişkileri, öncelikle karşı karşıya getirecek. Biz birbirimize düşmeyiz diyenleri birbirine trip attıracak.

  • Merkür’ün Terazi seyri rafine, kibar, uzlaştırıcı, diplomat, politik yanlarını hepimiz hissedeceğiz.
  • Kendi dengemizi aramaya çalışacağız.
  • Adil ve objektif davranacağız.
  • Birbirine trip atanlara, kıskançlık yarışlarına şahit olacağız.

Merkür Terazi Seyrinin Teması Ne Olacak?

Kararsızların aşırı olduğunu yine Merkür’ün Terazi seyrinde deneyimleyeceğiz. Aşırı hassas, iradesinde atalet olan, olaylara konsantre olmanın zaman alacağı günlerden geçeceğimizi İletişim gezegeninin hava burcundaki seyri işaret ediyor.

Sevmek Herkesin Hakkı

Aklı yöneten gezegen Terazi burcunda konumlanırken, herkesin sevmeye hakkı var dedirtecek. Yeni başlayan ilişkileri bol bol duyacağız. Atmosferde aşk, ilişkiler, uyum, barışçıl hava söz konusu olsa da kim kimin eşine yan gözle bakmış bunu da öğreneceğiz.

Merkür, Terazi Burcunda Hareket Ederken, Avantajları Ne Olacak?

  • Bu döngüde eğitim ile ilgili adım atmak isteyenler artacak.
  • Estetik ile ilgili bir kararsızlık yaşayanlar nihai kararlarını verecek.
  • İş yerlerini taşıyanların sayısı artacak.
  • İlişkinizdeki atalet ortadan kalkacak, diyor Merkür’ün Terazi seyri.

Merkür’ü Terazi Olup da Konuşulacak İsimler

  • Vladimir Putin
  • Engin Öztürk
  • Seda Bakan

Merkür Terazi burcunda doğanlar; denge politikasını gütmeye çalışır fakat kendi içinde kararsız olur. Nihai kararını hemen açıklayamaz. Merkür Terazi burcunda olanlar uzun ilişki yaşar evlenme kararını kolay alamaz. Aynı şekilde de işini de kolay değiştiremez. Merkür kavuşumlarından geçecekleri için bu konularda karar vermekte zorlananlar daha kolay şekilde adım atabilecekler.

Dikkat!

Eğer uzun zamandır böbrek ile ilgili sorun yaşıyorsanız, Merkür’ün Terazi seyri ihmalkâr davranmamanız konusunda sizi uyaracak. Merkür, böbrek rahatsızlığını ön plana çıkarabilir diyeceğiz.

Not: Merkür geri gitmeye başladığında da size özel spesifik yazımı bu yazının altında paylaşacağım. Sosyal medyalardan da kolayca ulaşabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

01.08.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...