Yükleniyor . . .

2022’DE GÜNEŞ BAŞAK BURCUNDA

2022’DE GÜNEŞ BAŞAK BURCUNDA

Güneş’in Başak burcundaki seyri, hayatımızı daha pratik bir noktaya götürmek isteyecek. Kişisel hayatlarımızdaki düzene daha fazla odaklanacağız. Son zamanlarda dünyanın nasıl döndüğüne, neler olacağına, ekonominin nasıl gideceğine hep birlikte kafa yorarken aslında kendimizi ne kadar ihmal ettiğimizi, kaygıyla ne kadar hareket ettiğimizi fark edeceğiz.

Güneş Ne Zaman Başak Burcunda?

23 Ağustos günü saat 05.35 sularında Güneş Başak burcunda konumlanmaya başlayacak.

Merkür Güneş El Ele

Güneş Başak burcuna geçer geçmez, hemen arkasından Merkür’ün de Başak burcunda konumlanıyor olmasını, yücelen günler olarak adlandırabiliriz. Merkür yönettiği burçta hareket ederken, Güneş’e de destek çıkacak. Bu da şu demektir; özellikle

  • 24 - 27 Ağustos tarihleri arasında Güneş, Merkür’ü de yanına alarak yoldaşlık edecek. İş arayanlar, bu döngüde iş başvurusu yapanlar, geri dönüş alacak. Haber bekleyenler geri dönüş alacak.

Hepimizin Teması Aynı Olacak

Güneş Başak döngüsü boyunca kendine hizmet ederek, kişisel hayatlarımıza çeki düzen vereceğiz. Bilgisayarımızın masaüstünden tutun da mutfaktaki kaşık çatala kadar her alanı bir hizaya sokacağız. Başak burçlarının ruhuna bürüneceğiz. Yardım eden yapımız ön plana çıkacak. Hizmet aldığımız alanlardan beklentiyi yükselteceğiz. Alçakgönüllü olmak bu ayın şanından olacak. Abartılı konuşanların kibrini göreceğiz. Mükemmeliyetçilikte ise sınır tanımayacağız. İnce düşünenlere, zeki ve kıvrak davrananlara ise saygı duyacağız.

  • Bu döngüde gazetecileri konuşacağız.
  • Endişeli, duygularını gizleyemeyen kişilerin ekonomik durumlar ile ilgili aldığı pozisyonları konuşacağız.
  • Birçok siyasetçinin yurt dışı yatırımları gündeme gelecek.
  • Aile içi gayrimenkul ve yatırımı olanların desteğini gördüğümüz kadar gizleyenlerin detaylarını da göreceğiz. Maddi durumunu bir türlü öğrenemediğiniz kişiler varsa aramıza hoş geldiniz.

Kahramanlık, Hatada Israr Etmemektir

Başak, mitolojik hikayelerde her ne kadar bakirliği, saflığı, temsil etse de kendi hikayesini, Mısır’dan Isis’in hikayesini vurgulasa da Yunanlardan Zeus’un kızı Athena’ya kadar ulaşsa da Başak aslında hasat dönemi olarak hayatlarımızda yer bulacak. Bu da şu demektir. Güneşin toprak burcundaki seyri aslında nitelik olarak değişken döngüyü ortaya çıkaracak. Hepimiz bir şeyleri sonuçlandırmak, bazı konularda karar almak isteyeceğiz. Özellikle ekonomik konularda iş değiştirmekten korkanlar, bu dönemde çok daha somut hareket edeceğini yurt dışı hayalleri, planları olanların çok daha ısrarcı adımlar atacağını vurguluyor.

Güneş Başak burcunda 11. Evde ise; haritanızdaki bu konum sizin pratikliğinizi çalışkanlığınızı ortaya koyar. Değişik yollar keşfeder, yaratıcılığını her ortamda belli edersiniz. Hayattan beklentileriniz de bir o kadar yüksek demektir. Büyük umutları ve idealleri vardır. Küçük başarılarla tatmin olmak istemezsiniz.

Peki Güneş’in Başak Seyrinde Hassas Bölgelerimiz Neler Olacak?

  • Gökyüzünün teması bağırsaklarımıza, üst solunum yolundaki hassasiyetimize daha çok vurgu yapacak.
  • Polenin artmasına havanın hızlı değişikliklerine, bir inen bir çıkan sıcaklıklara 2022’ye mahsus bir başak seyri olacağını daha net anlayacağız.
  • Modada aristokrat giyim tarzı ön plana çıkacak. Herkes gömlek ve cekete dönebilir.
  • Batıl inançları olanları ise Güneş’in Başak seyrinden dolayı ötekileştireceğiz. Zayıflıklara fazla gelemeyeceğiz.
  • Daha somut konuları çözmek isteyeceğiz.
  • Tabi haritanızda Başak varsa Drama Quinn hayallerinizden ödün vermeyeceksiniz. Olayları ele alma şeklinizse biraz tuhaflaşacak.

Bir İşe Başlamak Bitirmenin Yarısıdır

Bu döngüde becerilerimiz, çalışkanlıklarımız ortaya çıkacak. Özellikle de yıl boyunca kaygı havuzunda kendimizi daha kolay şekilde kontrol edebildiğimizi fark edeceğiz. İşleri bir bir çözüme ulaştıracağız.

Başak demek kendi içinde kendi kaplarında kaybolmak demektir. Dolayısıyla da Başak kadınlarını etkilemek zorken, Başak erkeklerine inanmak daha da zordur.

  • Peki Başak erkekleri çapkın mıdır, hayır. Çok çabuk ve pratik aklı ile karşısındakini hızlı şekilde etkilese de hırslı davranıp, akılcı konuşmalar sergilese de biraz sonbahar çocuğu olduğu için sizi birileriyle karşılaştıracaktır.
  • Başak kadını ise Başak erkeğinin ikna olması, etkilenmesi çok zordur. Açık sözlüdür, alçakgönüllüdür, bir o kadar da herkesi yönlendirmek ve yönetmek ister.

Doğum haritasında Güneş Başak burcunda ise; bugünlerde yılın başından beri aldığınız kararları, yapacağınız girişimleri çok daha hızlandırabileceksiniz.

Ay burcunuz Başak ise; ailenizde işle ilgili problemleri olanları sorunları çözülecek. İşsizlik kavramı bitecek.

Eğer haritanızda Merkür’ünüz Başak ise; kendi işinizi yapıyorsanız inanılmaz projeler yazacak ve değişik fırsatları paraya çevireceksiniz. Bir kuruma bağlı çalışıyor iseniz, yönetici olmaya adaysınız…

Eğer Venüs’ünüz Başak ise; bu döngüde birlikte olduğunuz kişiden daha çok ilgi isteyeceksiniz.

Eğer Satürn’ünüz Başak ise; ki 2022’nin Güneş döngüsünde eski yorgunluklarınızdan, kapalı, ketum tavrınızdan ödün verecek, gevşeyecek ve vazgeçeceksiniz.

Güneş Başak Seyrinde Konuşulacaklar

  • Gonca Vuslateri
  • Gülben Ergen
  • Fatih Terim
  • Saadettin Saran
  • Esad

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.07.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...