Yükleniyor . . .

2022 YILINA HIZLI GİRİŞ YAPACAKLAR

2022 YILINA HIZLI GİRİŞ YAPACAKLAR

Türkiye’nin önde gelen isimlerini, 2022 yılı itibariyle medyada çok daha aktif bir şekilde göreceğiz. Çünkü 2021’i bitirmek kolay olmayacak. En önemli gezegen olayları ve tutulmalar önümüzdeki dönemlerde yaşanırken, para kazanmak her zamankinden çok daha farklı olacak. Kitlelere yön veren iş insanları yılı nasıl kapatacak? 2022 yılına daha keskin bir şekilde kimler başlayacak?

Ali Koç

2 Nisan 1967 yılında, Mars Retro’sunda dünyaya gelen Ali Koç, Mars Terazi seyrinden en çok etkilenecek isimlerin arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hem başkanı olduğu Fenerbahçe ile ilgili hem de özel hayatıyla ilgili konular eş zamanlı olarak gündemde olabilir. Ali Koç’un bu süreçte atacağı adımların başında futbol gelecek. Diğer kulüp başkanlarıyla olan iletişiminin kuvvetleneceğini göreceğimiz Ali Koç, söylemleriyle de Türkiye Futbol Federasyonu’na savaş açan ilk başkan olabilir.

Acun Ilıcalı

29 Mayıs 1969 doğumlu olan ve haritasında hem Merkür Retro’su hem de Mars Retro’su olan yani çapraz Retrolarda dünyaya gelen Acun Ilıcalı da Merkür Retro’sundan etkilenecek isimler arasında yer alıyor. Merkür gerilemesi, haritasındaki Retroları da aktif kılacak. Bu süreçte Acun Ilıcalı’nın yeni ve farklı birçok projeye imza atacağını öğrenebiliriz. Var olan projelerinde ise karışıklıklar yaşandığına dair medyaya birçok haber yansıyabilir. Acun Ilıcalı ile ilgili duyabileceğimiz en önemli konu ise sahibi olduğu TV 8 kanalı ile ilgili olabilir. Kanalın satışına dair haberler bu döngüde karşımıza gelebilir.

Ali Sabancı

5 Mayıs 1969 doğumlu ve burcu Boğa olan Ali Sabancı da 2022 yılına hızlı giriş yapacak isimlerden birisi. Mars’ı Yay Retro’sunda dünyaya gelen ve haritasında Başak Stelyumu olan Ali Sabancı, sahibi olduğu hava yolu şirketi Pegasus ile gündemde kendisine yer bulabilir. 12 Ocak 1990 tarihinde Satürn – Oğlak döngüsünde kurulan Pegasus Hava Yolları, içerisinde bulunduğumuz döngüde satışı ya da ortaklıklar ile adından söz ettirebilir.

Bülent Eczacıbaşı

1949 yılında, Satürn Başak döngüsünde dünyaya gelen Bülent Eczacıbaşı, aldığı kararlar ve yapacağı anlaşmalar ile adından söz ettirecek. Yenilikçi projeleri ile her zaman adından söz ettiren Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın alacağı kararlar, binlerce çalışanını yakından ilgilendirecek. Sahip olduğu iş kolları dünyada adından söz ettirirken, firmaları kendi içeresinde önemli bir dönüşümden de geçecek. Dünya markası olma yolundaki ilk adımları atacak. Bülent Eczacıbaşı, ayrıca yüzde elli hissesine sahibi olduğu alışveriş merkezinin satışıyla da gündeme gelebilir. 

Sadettin Saran

30 Ağustos 1964’te dünyaya gelen, burcu Başak olan Sadettin Saran’ın haritasında aynı zaman da Merkür Retro’su var. Haritasının işaretleri, Saran’ın yolunun ilerleyen dönemlerde siyaset ile kesişeceğine işaret ediyor. Her ne kadar sportmen kişiliği ile öne çıksa da adından farklı mecralarda da söz ettirebilir. Sadettin Saran, değişim gösteren medya sektöründe, farklı yatırımlarıyla da karşımıza çıkacak. 2021’in sonunda birçok medya grubu el değiştirirken, 2022’nin başında da birçok medya grubu kurulacak diyor gökyüzü…

Ümit Boyner

28 Eylül 1963 tarihinde dünyaya gelen Ümit Boyner’in burcu Terazi. Natal haritasında Satürn’ü Kova olan Ümit Boyner, 1991 yılından bu yana cemiyet ve iş hayatında sürdürdüğü mücadelesinde vites yükseltecek. 2022 yılına hızlı girecek isimlerden birisi olan iş insanı, Merkür’ü Başak Retro’sunda dünyaya gelmiş olduğundan, bu dönemde açıklamalarıyla dikkat çekebilir. Siyasette hızlı günlerden geçerken hem siyaset hem de ekonomi alanında yapacağı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.09.2021

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...