Yükleniyor . . .

2022 YAY BURCUNDA YENİAY

24 Kasım günü günün ilk saatlerinde Yay burcunda Yeniay meydana gelecek. 1 derecede gerçekleşecek Yeniay, ilerlemek isteyen ama bir türlü harekete geçemeyen kişilere destek olacak. Gökyüzünün ateşe büründüğü bir döngüde, ateşin değişken burcunda gerçekleşecek Yeniay, 2023 yılına dair “fragman” niteliğinde olacak.

Zaman Sana Uymazsa, Sen Zamana Uy

Ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay, bir yandan korkularınızdan arınmanızı sağlarken bir yandan da cesur kararları da beraberinde getirecek. Yay burcunda Yeniay gerçekleşirken, Mars Retrosu ile de karşı karşıya olacak.

  • Kişisel hayatlarımızı derlemek, zararlı, olumsuz düşünceleri zihnimizden deyim yerindeyse, koparıp atmak isteyeceğiz.

Yeniay’ın Gündeminde Neler Olacak?

(Yatırım Tavsiyesi Değildir!)

  • Dolar çıkış halinde olmaya devam ederken, Euro düşüş yaşayabilir.
  • Kripto dünyasında neler oluyor diyeceğiz. Ünlü, global kriptocuların bir anda kafalarının karışıp, farklı açıklamalar yaptığına şahitlik edeceğiz.
  • Asya’nın ünlü kripto şirketi sahiplerinin direkt Asya kültüründeki insanları, dünya medyasında nasıl hedef aldığına da yine ateş Yeniay’ında şahit olacağız.

Davetsiz Gelen Döşeksiz Oturur

Ülkemizdeki mülteci konusu yine gündemimizde yer alırken, aslında bu konunun “kanayan yaramız” olmadığına ateş Yeniay’ında şahit olacağız. Ülkemize sığınanların farklı ülkelere gitme planları olduğunu da bu süreçte gündeme gelebilir. Öyle ki yeni düzenlemelerden önce onların haberdar olduğunu da fark edeceğiz.

İstanbul’un bazı ilçelerinde oturma izinlerinin kaldırılması ülkemizde yatırım yapan, mülk sahibi olan sonradan Türk vatandaşlığı hakkı elde eden birçok yabancıyı yakından ilgilendirecek. Artan ilçe nüfusları nedeniyle vatandaşlık hakkının bir süreliğine askıya alındığına da yine bu döngüde şahitlik edebiliriz.

  • Ülkesine gönderilen mültecilerin sayısı artacak. Sınır bölgelerinde belli düzenlemeler gündeme geleceğini işaret ediyor değişken burçta gerçekleşecek Yeniay.
  • Mülteci konusunda Yunanistan ile aramızdaki tansiyon zaman zaman yükselebilir diyor Mars ile karşıtlık yapacak Yeniay!
  • Denizlerimizde irtica edenlerin sayısının artışı, komşularımızın farklı iddialar ortaya atacağının da önünü açabilir.

Seferberlik Provasına Hoş Geldiniz!

Bu Yeniay’ın ruhunda yenilemekten öte ertelediğimiz konuları daha büyük bir şeklide önümüze getirmesi söz konusu. Avrupa ülkelerinin ambargo uyguladığı Rusya ile olan ikili diyaloglarımızı geliştirme adımları da Yeniay’ın gündeminde olacak. İkili ilişkilerimiz artarak devam edecek. Putin’in açıklamaları ülkemiz üzerinden gaz satışının yapılmasıyla sınırlı kalmayacak. Rus iş adamlarının ülkemizde iş anlaşmaları üretim bandına hatta fabrika kurmaya kadar yansıyabilir diyor Yeniay.

Türkiye’nin Rusya diyaloğu, Suriye’de büyük bir açılımı beraberinde getirecek. Yeniay’ın ateş burcunda gerçekleşecek olması bu döngüde en çok inşat firmalarını harekete geçirebilir. Suriye’de tampon alanlarda yaşam alanları oluşturulduğunu ve buralarda büyük şehirler kurulduğuna tanıklık edebiliriz. Kısacası Suriyelileri elimizle yeni kurduğumuz yurtlarına yerleştireceğiz.

  • Suriye yeniden inşa edilirken, ülkemizin iş insanları risk almaktan korkmayabilir.
  • Devlet teşvikleri ile gerçekleştirilen projeler ülkemize fayda sağlayacak.
  • Ülkemizde bulunan göçmen grupları ise bu bölgelere kaydırılabilir.

Türkiye'de bulunan yabancı kişilerin taşınmaz mal edinmelerinin hukuki dayanağı olan 2644 sayılı Tapu Kanunu'nun 35. Maddesi, 18 Mayıs 2012 tarihinde yürürlüğe giren 6302 sayılı Kanun ile değiştirilmişti ve yabancı uyruklu gerçek kişilerin ülkemizde taşınmaz edinmesinde karşılıklılık şartı kaldırılmıştı. Ülkemizde mülk edinen yabancı kişiler üzerinden bu kanun tekrar tartışılmaya açılacak. Alınan her karar bir gün vazgeçilmek için hayata geçer sözü 18 Mayıs 2012 tarihinde Venüs, İkizler Retro’sunda onaylanan ve o günden bugüne ülkemizde yabacıların rahatlıkla mülk edinmesinin önünü açan yasa kısıtlamaya tabi olacak.

Diplomasinin Doğru Bir Çizgisi Olmayacak

Türkiye’nin diplomatik trafiğinin en önemli başlıklarından olan Ermenistan ile yılın son günlerinde ilişkilerimiz git geller azalabilir. 23 Eylül 1991 tarihinde Satürn geçişinde cumhuriyetini ilan eden Ermenistan dış politikada diyaloglarda gaza basarken, ülkemiz ile bir dengede buluşmaya çalışacak.  

  • Dünyanın kaynayan bir kazana dönmeye başladığını, ülkelerin bloklaşmaya daha büyük bir hız verdiğini ve bu hız artarken de safları değiştiren ülkelere de tanıklık edeceğiz.
  • Birçok masada olan ülkemizin, diplomaside arkadan iş çeviren ve ülkemizi farklı konularla gündeme getirmeye çalışan liderlerinde tavrını yine ana haber bültenlerinde okuyacağız.

Yenilenmeyi vaat eden Yeniay ve içinde gizlenen savaş gezegeninin fütursuz tavırları en çok liderlerin kıracağı potlara dikkat çekecek. Onların da birbirinden farklı meziyetleri ve ilgi alanları olduğuna tanıklık edeceğiz. Tabi bu süreçte birçok liderin mal varlığını da finans dergilerinde okuyabiliriz. Ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay, en büyük gücünü, Mars ile Neptün’ün birbirine kafa tutmasından alacak. Bu da gündelik hayatta bizler ekonomiyi konuşurken, liderlerin ise savaşın ne tarafa doğru yayılabileceğini konumlandırmaya çalıştığını ve silahlanmanın daha çok arttığını da dünya ile paylaşacak.

Yeniay’ın Burçlara Etkisi

Koç: İlişkilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Eğer bir süredir ikili ilişkilerde sorun yaşıyorsanız, sorunun çözümü için çeşitli adımlar atmak isteyeceksiniz.

Boğa: Ateş burcundaki Yeniay, aile ilişkilerinizi mercek altına alacak. Kırgınlıklar, dargınlıklar varsa, bu döngü içerisinde sona erebilir.

İkizler: Yeniay, karşıt burcunuzda gerçekleşirken, duygusal hayatınız ile ilgili konular gündeminize gelecek. Uzun süredir yalnız olan bir İkizler burcuysanız, her an aşk kapınızı çalabilir.

Yengeç: Çalışan bir Yengeç burcuysanız, yoğun bir döneme giriş yapacaksınız. Planlarınızda olmayan seyahatler ani şekilde gündeminize gelebilir.

Aslan: Beklenmedik sorumluluklara hazır olun. Ateş burcunda meydana gelecek Yeniay, bir anda iş yükünüzün artmasına da sebep olabilir.

Başak: Yeniay ile birlikte yeni bir düzen için kolları sıvayacaksınız. Başta eviniz olmak üzere birden fazla alanda yeniden inşa çalışmalarına girişebilirsiniz.

Terazi: Yeniay yakın çevreniz ile olan diyaloglarınızı güçlendireceğinizi işaret ediyor. Kendinizi daha önce girmediğiniz ortamlarda görürseniz, şaşırmayın.

Akrep: Kariyer hayatınız gündeminizde daha fazla yer alacak. Uzun süredir aynı işte çalışıyorsanız, terfi haberi kapınızı çalabilir, eğer çalışmıyorsanız, iş başvurularınız ile ilgili geri dönüşler alabilirsiniz.

Yay: Yeniay’ın Yay burcuna etkisi; en başta kişisel hayatlarınızda olacak. En başta tarzınızda değişiklik yoluna gitmek isteyebilirsiniz. İmajınız ile dikkat çekeceksiniz.

Oğlak: Yakın çevrenizde sağlık konuları gündeminizde olacak. Samimi olduğunuz kişilerin daha önce duymadığınız sağlık sorunları olduğuna dair haberler alabilirsiniz.

Kova: Sosyal görüntünüz daha fazla dikkat çekecek. Birden fazla organizasyonda boy gösterecek, kendinizi çevrenize hatırlatacaksınız.

Balık: İtibarınız, ateş burcundaki Yeniay ile birlikte daha fazla artış gösterecek. Fikirleriniz çevreniz tarafından daha fazla destek görecek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

20.10.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...