Yükleniyor . . .

2022 VENÜS BAŞAK BURCUNDA

2022 VENÜS BAŞAK BURCUNDA

Güzellik ve aşkın gezegeni Venüs 5 Eylül tarihinde Başak burcuna geçecek. Kendisini pek de rahat hissedemediği bir burçta konumlanacak olan Venüs, bu döngüde başlayan ilişkileri mercek altına alacak. Daha temkinli, sorgulayan bir tavra bürüneceğiz. Venüs Başak burcunda 29 Eylül’e kadar hareket ederken, yolda Merkür Retro’suna denk gelecek. Bu da demek oluyor ki; Venüs, Merkür Retrosu’ndan payına düşeni alacak. İkili ilişkilerde çapkın kişiler, Venüs Başak seyrinde ortaya çıkacak.

Venüs Başak burcunda doğanlar; Venüs’ün bu konumunda dünyaya gelmiş iseniz, sevdiklerinize karşı bağlılık ve sadakatinizin yüksek olduğunu gösterir. Partnerlerinin, ortaklarının, hatta çalışma arkadaşlarının mutlu ve sağlıklı olduklarından emin olmak için bazen fazlaca dırdır etme potansiyeline sahip olabilmek bir yana yaptırdığı her şey yardım etmek için olacaktır.

Çirkefe Taş Atma, Üzerine Sıçrar

Venüs’ün toprak burcundaki seyri, rahatsız olduğumuz konuları dile getirmemizi isteyecek. Hizmet sektöründe, kreatiflik gerektiren meslekler ve gıda sektörü ile ilgili şikayetler artış gösterecek. CİMER’in kapısını çalanların sayısı artacak. Kimisi inatlaşmadan, kimisi de kıskançlıktan ötürü bu davranışlara başvuracak. Gökyüzü, aşkın gezegeninin toprak burcunda enteresan bir döngü olacağını işaret ediyor.

Venüs Başak Burcunda 1. Evde ise; tasarım ve sanata karşı yeteneğiniz var demektir. Çabanızı kendiniz için olduğu kadar etrafınızı güzelleştirmek için de harcamaktan geri durmazsınız.

Venüs Başak Seyrinin Gündeme Getirecekleri Neler Olacak?

  • Venüs Başak burcunda hareket ederken, konuşmaktan çekinilen konuları daha fazla ön plana çıkaracak. Cinsel konularda; herkes kendi kaygısını dile getirecek ve savunmasını yapacak.
  • İlişkilerde farklı bir hava hâkim olacak. Eleştiriden kimse kaçmazken, karşıt, muhalefet fikirler Venüs’ün şanından…
  • Sağlıkla ilgili üst solunum yolu problemleri ortaya çıkabilir. Sonbahar alerjileri tetiklenecek, böbrekle ilgili hassasiyetleri olanlar ön plana çıkacak.
  • Yumurtalıklarla ilgili daha önceden hassasiyeti olanlar, kist gibi sorunları olanlar yine bu döngüde gündeme gelebilir.
  • İlaç kullanımında herkes daha temkinli olacak. Bu döngüde doktorların yazdığı reçeteleri tam teşekküllü uygulamaktan kaçınacak.

Venüs Başak burcunda olan kadın; Düzen, Başak kadını için oldukça önemlidir. Etrafını da çekip çevirir. Eleştiriden kaçınmaz ama bu sizi değiştirmek içindir. Sizi olduğu gibi kabul eder. Kreatiftir, kendisi kadar çevresine de yardım eder.

Venüs Başak burcunda olan erkek; Detaycı ve bir o kadar da analitik düşünür. Paraya çok önem vermez ama rahat bir hayatı yaşamayı tercih eder. Dış görünüşüne de bir o kadar dikkat eder.

Venüs Başak burcunda 2. Evde ise; yeme, içme, moda ve sanata karşı olan ilginizi işaret eder. Para konularına bu konumda dikkat çeken Venüs, keyfiniz için harcama yapabilen birisi olduğunuzu göstermektedir.

Venüs Başak Seyri Başımıza Ne İş Açacak?

Venüs her ne kadar Başak burcunda düzenli, disiplinli bir burç gibi görünse de bu konumda aslında tam olarak asaletini ifade edemez ve bu da tedirginlik, kaygı, eleştiri, savunmanın yaygın olacağı anlamına geliyor. Venüs, Başak seyrine devam ederken, 26 Eylül’de geri giden Merkür ile kavuşacak. Bu kavuşum ise;

  • Sosyal medya üzerinden yürütülen gizli ilişkileri,
  • Ünlülerin birbirleri ile sosyal medyada kavga etmesi, birbirlerine laf yetiştirmesini,
  • Lazer epilasyon salonlarında birtakım aksaklıkları,
  • Kişisel hataları,
  • Teknoloji kullanılan şirketlerde gönderilen yanlış mailleri gündeme getirecek.
  • Venüs Başak burcunda hareket ederken, savunmacı yanımızı ortaya koyacak. Bu da arabulucu tavırlardan çok olayları görsek de “kulağımızı kapatma” haline de dönüşebilir.

Venüs Başak burcunda 9. Evde ise; seyahatlerden, farklı kültürleri tanımaktan hoşlandığınızı işaret eder. Güzellik kavramı sizin için önemlidir, sevginizi yansıtmaktan, yeni kişiler ile tanışmaktan kaçınmazsınız.

Venüs Başak Seyrinin Olumsuz Açıları

  • 24 Eylül Venüs Neptün karşıtlığı

İlişkilerde tutkulu olan kişilerin partnerinden aynı elektriği alamaması gündeme gelecek. Cinsel ihtiyaçlar, cinsel konular, cinsel tabularımız, cinsel hastalıklar konuşulan başlıklar olacak. Bu dönemde elimizdeki fazlalıkların daha fazla yer kaplamasına izin vermeyeceğiz.  

  • 26 Eylül Venüs Merkür kavuşumu, Venüs Jüpiter karşıtlığı

NOT: Dikkat etmeniz gereken günler “+,-“ 3 gün için geçerlidir.

Venüs Başak burcunda 10. Evde ise; çevrenizle iyi bir ilişkiniz olduğunu ve iletişime önem verdiğinizi işaret eder. Danışmanlık ve diplomaside başarılı yapınız ile iş birliklerinde, diplomaside aranan kişilerin başındasınız demektir.

02.08.2022

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...