Yükleniyor . . .

2022 NİSAN AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2022 NİSAN AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

Pandora

1800’lü yıllarda keşfedilen Pandora kuyruklu yıldızı, çevre kontrolü ile bilinen bir asteroittir. Kendine antik efsanelerde yer bulan Pandora, adından da anlaşılacağı gibi Nisan ayının içinde barındırdığı tüm gizli kapıları aralayacak.  

Saklı Gerçekler Ortaya Çıkacak

Gök biliminde kuyruklu yıldıza adını veren Pandora, Yunan Mitolojisinde içerisinde tanrısal güçleri barındıran “Pandora’nın Kutusu” sembolik anlatımının da bir parçasıdır. Mitolojik olarak gizli bilgilerin, üstü örtülü ilmi tasvir eden bu kuyruklu yıldız, 7’den 70’e herkesin gizli kapılarını sonuna kadar açacağını işaret ediyor.

Göz Yumulan Duygular

Pandora’nın Astroloji ilmindeki bir diğer karşılığı da değerli duygularının zamanında bu değere erişememesi ve tozlu raflara kalkmasıyla da anlatılabilir. Kişinin kapalı sandıklara kaldırdığı bu duygular ise ancak o istediği zaman ortaya çıkar. Kişi bu duyguya çok ihtiyaç duyduğu anda ortaya çıkan umut, Yunan Mitolojisi’ndeki Pandora’nın kutusu açıldığında geriye kalan tek duygudur. Pandora, bu kutunun hiçbir şekilde açılmaması konusunda uyarı almasına rağmen kimseyi dinlemez ve Pandora’nın kutusunu açar. Bu rivayete göre insanlığın üzerindeki tüm uğursuzluklar, hastalıklar ve doyumsuz tutkular bu sebepledir. Astroloji dünyasından baktığımızda Merkür’le ilişkilendirilen Pandora, saklanan bilgilerin açığa çıkmasını vurgular. Koç burcundaki kreatifliği de simgeler.

Nisan Ayı Göklere Sığmayacak, Taşacak

Bu sırlı ayda iki tane Yeniay gerçekleşecek ilki 1 Nisan’da ikincisi ise 30 Nisan’da gerçekleşecek. Bu ay öyle uzun olacak ki dünyanın her köşesinden hissedilecek.

Yeniay’ın ateş burcunda gerçekleşmesiyle birlikte kontrolsüz gelişen hız sebebiyle yaşanan hatalara yaşantımızın içinde yer vermek istemeyeceğiz. Konuşulmayanları konuşmak isteyen kişilerin artması, sır tutma anlayışının değişeceği günlerin habercisi olacak. 1 Nisan tarihinde yaşanacak Yeniay, kararlı yapıları ve uygulayacağı rotayı gözler önüne serecek.

30 Nisan’da gerçekleşecek Yeniay’ın yanında yılın ilk güneş tutulması da yaşanacak. Bu da Pandora’ya atıfta bulunacak.

Nisan ayı, yüzyılın belki de en önemli kırılmalarına da tanıklık etmemizi sağlayacak. Görmesek de yanımızdan sessizce ayrılmayacak olaylara gebeyiz. Bu ay, hangi saat aralığında iniş çıkışlardan alı koymanız gerektiğini aşağıdaki çizelgede adım adım veriyorum. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat! 12 Nisan’ı ise özellikle kendiniz için adım atarak değerlendirmenizi öneririm.  

Nisan’da Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

7 Nisan Perşembe

06:15 -  16:30

   

20 Nisan Çarşamba 

23:56’dan

21 Nisan Perşembe

06:52’ye kadar

25 Nisan Pazartesi

03:33 – 13:15

   

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

1.03.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...