Yükleniyor . . .

2022 GÜNEŞ YENGEÇ GEÇİŞİ – YAZ EKİNOKSU

2022 GÜNEŞ YENGEÇ GEÇİŞİ – YAZ EKİNOKSU

Astrolojide yaşamı simgeleyen Güneş, Yengeç burcunda konumlanacak. 21 Haziran tarihi itibariyle başlayacak bu seyir, Yaz Dönencesini de başlatacak. Güneş’in su burcundaki hareketi, sizler için 21. Yüzyılın en özel günlerini, en özel anlarını yaşatmaya geliyor. Öze dönüş için ilk adımı atarken, arkamızdaki en büyük güç Güneş’ten başkası olmayacak.

Güneş Yengeç Burcunda Ne Demek?

Güneş’in Yengeç burcundaki seyri, dişil enerjiyi temsil eder. Aile, yuva, evde düzenlemeler, buluşmalar, görüşmeler, ortak hareket etme arzusu her köşede artacak. Yaz Dönencesinin başladığı günlerde, sosyal hayat ve aile kavramları gündeminizin en başında ise Güneş’in Yengeç burcundaki seyrinin etkilerini hissediyorsunuz demektir.

Doğum haritasında Güneş Yengeç burcunda olanlar; Aile kavramının sizin için ne derecede önemli olduğunu işaret eder. Duygusal bir yapısı olan Yengeç burçları için aile her şeydir. Güneş burcunuzda konumlanırken, yeni bir süreci sizler için başlatıyor olacak. Eğer geçmişten süregelen kırgınlıklar varsa; hepsini sineye çekmek isteyeceksiniz.

Kazanmanın Yükü Ağır Mükafatı Büyük

Evet doğru okudunuz. Dışarıdan baktığımızda yorucu günlerden geçiyoruz. Sadece toplumuzun değil, dünyamızın da dengelerinde sorun var. Bu karışık dünyada doğru davranmak zor iken, eğrilip hata yapmak kolay oldu. Başkalarından beklediğiniz hoşgörüyü kendinize göstererek, adım atarsanız değişimi önce tavırlarınızda sonra da hayatınızda hissedersiniz. İşin özü; tövbe etmek için de yol değiştirmek için de geç kalmış sayılmazsınız diyor Güneş Yengeç döngüsü. Yaşam kaynağının o bildiğimiz 30 günde bir burç değiştirmesi gibi algılamayın bu serüveni. 21. Yüzyılın mihenk taşları oluşuyor. Önümüzdeki 28 yılı dizayn edecek kitlesel değişimler bizi bekliyor. En başta da ülkemizin yükseleninin Yengeç olduğunu, Güneş’in Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, ülkemizin dünya siyasetinde daha çok konuşulacağına tanıklık edeceğiz. Üstelik yalnızca konuşmakla da kalmayacak, bizimle ilgili planlarını da birer ikişer ağızlarından duyacağız. Bir sonraki Güneş Yengeç dönencesine yani 21 Haziran 2023 tarihine kadar şu anki komşularımız ile ilişkilerimizin baştan aşağıya değişeceğini işaret ediyor Gök Kubbe.

Günlerin Nasıl Geçeceğinin Kararı Size Ait

Kendinize biçtiğiniz rollerden, sosyal medyada edindiğiniz avatarlarınıza kadar tamamen uzaklaşacağız diyor yaşamın simgesi. Çünkü dünyayı değiştirmek isteyen bir avuç lidere teslim mi olacağız yoksa bilinçlenip kötülüklerden uzaklaşırken, sıkıştığımız aralarda çözümler mi üreteceğiz, işte buna odaklanacağız. “Emek verene dağları aşmak kolay, üşenene gidip mutfaktan su almak yorar.” sloganını önümüzdeki aylarda birçok kişinin yaşamında fark edeceğiz. Eğer kendi mananızı arıyorsanız, gören ve algılayan tarafınızı idrak edebilme algısına getirebilmek, yani bir üst segmente taşımak için efor ve çaba sarf etmek gerektiğinin altını çiziyor Güneş - Yengeç'in seyri.

Mideniz bir balon misali, yemezseniz küçülürken, beyninizde aynı şekilde düşünürseniz, koşturursanız, her gün konfor alanınızdan çıkarsanız gelişir. İşin özü, önce siz mutlu olun. Siz kendinizden mutlu olursanız, herkes sizden bir şekilde mutlu olur! Mutluluk, dalga dalga yayılır.

Yaz Dönencesi Manifestosu

Bazı huylarınızı değiştirmeyi düşünüyor, kendinizle anlaşmayı planlıyorsanız,

İyisiyle kötüsüyle su akar yolunu bulur diyor, kederinizi arkada bırakıp, yüzünüzdeki kırgın bakış açısını silmeyi istiyorsanız,

Bana iyilik yapana ben de iyilik yaparım gibi yüzeysel düşüncelerden uzaklaşıp, kötüyü kendi haline bırakabiliyorsanız,

Kendinize fırsat vermeye odaklıysanız ve bazı huylarınızda kabul edip çabuk sıkıldığınızı fark edip, iç disiplininizi sağlamak için kendinize baskı yapıyorsanız,

Görünüşünüzde değişikliğe gitmek ya da ihmal ettiğiniz bedeninize bakım yapmak ve bu günlerde kendinize daha iyi davranmak istiyorsanız,

Çok doğru zamandasınız. Çünkü; Güneş, Yaz Dönencesine geçerken, yılın tam ortasına gelmiş olacağız. Yılın en uzun gündüzünü yaşarken, zihninizdeki karışık düşünceleri rafa kaldırmak istiyorsanız, doğru zamandasınız. Daha önce karşılaştığınız durumlar ile tekrar tekrar karşılaşıyorsanız. Değişim vaktinin geldiğinin sizde farkındasınız demektir.

Eğer basit ve kolay kelimelerle kendinizi oyalayıp, kandırmak istiyorsanız, Güneş Yengeç döngüsünü diğer günler gibi geçireceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

07.05.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...