Yükleniyor . . .

2022 GÜNEŞ OĞLAK BURCUNDA

21 Aralık gecesi, bir yanda en uzun geceyi yaşarken, bir yanda da Güneş’in Oğlak burcuna geçişine tanıklık edeceğiz. 22 Aralık tarihinin ilk dakikalarında toprağın öncüsünde seyretmeye başlayacak yaşam kaynağı, 2023’ün ayak seslerini de beraberinde getirecek. 2023’ün nasıl geleceğini anlatan Güneş Oğlak teması, yeni yıla başlangıcı da işaret edecek.

Kozmik Oyun Başlıyor

Gündelik hayatta değişen sorumluluklarımız olsa da hepimiz hedeflerimize, planlarımıza sadık kalacağız. Uzun yıllardır gezegen hareketlerinin hayatlarımıza etkisini devamlı araştıran ve yazan biri olarak önümüzdeki süreci kavga ve gerginlikle değil, sabır ve köklü çözümlerle yürütmenizi tavsiye edeceğim. Şüphesiz tuhaf bir süreçten geçiyoruz ve her geçen gün derinleşen konuların içine çekiliyoruz. Duygusal olarak yorgun hissettiğimiz bu hızlı dünyanın neresine tutunsak yorgun düşüyoruz. Toplum olarak birbirimizin söylemlerini hızlı duyuyor fakat o hızla geride de bırakabiliyoruz. Önümüzdeki Güneş geçişi, yine büyük bir yılın bizi beklediğinin haberciliğini yapacak. 2023 yılının kapısında bizi neler beklediğinin az da olsa resmini çizecek. Peki dünyayı etkisi altına alçak kozmik gücü ölçümlenemeyen 2023 yılının hazırlığı nasıl olmalı?

2023 Yılını Kullanma Kılavuzu!

  • Güvendiğiniz kişilere inisiyatif vermekten de korkmamalısınız.
  • Akıl verilmez alınır unutmayın almak isteyen de zaten uygular.
  • Herkese her şeyi anlatmamalısınız.
  • Öğretmekten çok öğrenmeye odaklanmalıyız. 
  • Çocuklarımıza sorumluluklar vermeliyiz.
  • Dengesiz tavırlar, davranışlar sergileyenlere kendi halinde bırakırken olabildiğince asgaride iletişim kurmalısınız.
  • Ailede boşanma süreci olanların işine dahil olmamalıyız.
  • Bu süreçte iş değiştirmemeliyiz.
  • Bu döneme kendi işini yapanlar ise büyümeyi tercih etmemeli.
  • Sosyal medyada veya arkadaş ortamlarında eski sevgili konuşmalarından uzaklaşmalı.
  • Haber veya magazin olaylarında detayları bilmeden yorum yapmamalı. 

Kendini Sevmeyen Başkasını Sevemez

Güneş Oğlak burcunda konumlanırken sert açılara da ev sahipliği yapacak. Yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmeli ve en önemlisi de bu dönemde kendinize yatırım yapmalısınız. Unutmayın planlarımızın gerçekleşmesi için sağlıklı olmamız gerekiyor. Ve bir de asla kendinizi geçiştirmemelisiniz. Bedensel sağlığınızın yanı sıra ruhsal sağlığınızı da ön planda tutmalısınız.

Şu an hayatınızdaki yakınınıza gün içinde evinizde iş yerinde kimler varsa bunları gözden geçirmeli ve beklentilerinizi yükseltmemelisiniz. Unutmayın herkes hayattan değil, önce kendinden yorgun! Kimlere sorumluluk verebileceğinizi düşünmelisiniz ve son zamanlarda sorumluluk almayanların sizi düşünmediklerini, anlamadıklarını ve de savunmaya geçerek niye diye sorgulamak yerine kendinizi güvenli alana almak için çözümü nasıl kendinizde aramalısınız. Bu dönemde kimse kendi sorumluluğunu alamıyorken, üstüne yükleyen siz olmayın. Unutmayın, Güneş Oğlak döngüsü çözüm döngüsüdür.

Hareket Etmekten Korkmayın

Kavuşumlara teslim olan ve de Oğlak burcunda toparlanacak gezegenleri göz önünde bulundurduğumuzda kendi manyetik alanınızı koruyabilir, enerjinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Örneğin; günlük kişisel bakımınızı artırabilir, bu süreçte beklediğiniz konular varsa yürüyüşler yaparak kendinizi zinde hissetmeye odaklayabilirsiniz. Bulaşıcı hale dönüşmüş depresyon salgınından kendinizi koruyabilirsiniz. Güneş Oğlak burcunda ailede eril enerjiyi işaret eder, bu da bu süreçte erkeklerin daha agresyondan ya da daha dağınık dönemden geçebileceğini düşünürsek onlara bu satırlarımı okutmayı unutmayın…

Bildiğimiz Hikayelerin Sonu Değişiyor

2022 yılının Aralık ayında geniş pencereden Dünya’ya bakmayı öğreneceğiz. Yani değiştiğimizi, su gibi bulunduğumuz kabın şeklini almayı bir şekilde tecrübe edeceğiz. Adeta kömürlük penceresinden baktıran kısıtlayıcı döngünün finaline geldiğimiz Plüton’un son derecelerinde hissedilir olacak. Plüton; 2008 yılından bu yana süre gelen, bir türlü çözülmeyen, toplum nezdindeki somut konuları ele almamızı sağlayacak. Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle Plüton’un son derecelerdeki haline de saf tutacak. Benefik gezegenlerin en başında gelen Jüpiter’de Zodyak’ta yeni bir döngüyü başlatacak. Önümüzdeki 11 yılda özgürlük alanlarımızı genişletmek isteyen şans gezegeni öncelikle hepimize ‘’parayı’’ hatırlatacak. Jüpiter her ne kadar şans olarak bilinse de girdiği alanı genişletir. Zodyak’ta Koç ilk burçtur. Genişleten gezegenin Zodyak’ta ilk burçta konumlanmasının tek bir anlamı yoktur. Yılın son ayında gezegenlerin son derecelerde ki açılımları, bağlayıcı etkenlere takılan kurum ve yapıları daha özgür bir Dünya’ya hazırlayacak. Lakin savaşçı malefik gezegen Mars Retro’sunun tüm hızıyla devam edeceğini düşünürsek, Aralık ayının eli kolu dolu bir yıl sonu olacağını ön görebiliriz. En dikkat çeken ise dünyanın her köşesinde dijitalin içinde hareket eden Z kuşağının ortaya çıkışı olacak.

Bir Stratejiniz Olmalı Çünkü 2023 Geliyor!

Bir stratejiniz olmalı çünkü gezegenler yer değiştirmeye hazırlanırken;

Hedefleriniz olmalı,

Kısa vadeli de olsa

Aylık, 3 aylık ya da 5 aylık planlar listesi yapmalı

Hatırlatıcınız olmalı,

Kontrol amaçlı,

Çünkü;

Yorumladıklarınızı ne kadar içselleştirirseniz o kadar hayatınızda anlam kazanır. Ve günlük davranışlarınıza yansır. Unutmayın içselleştiremediğimiz hiçbir şeyi yorumlayamazsınız, yorumlayamadığınız hiçbir şeyi de yaşamınızda metot olarak kullanamazsınız. Dolayısıyla da okuduklarınız, duyduklarınız sadece bir dize gibi okurken anlamlı gibi gelir ama daha sonra hafızanızdan silinir, uçar gider ve günlük hayatınızda asla akmaz.  Evren metotları değişiyor değişime acık olun.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

15.11.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...