Yükleniyor . . .

2022 GÜNEŞ BOĞA

2022 GÜNEŞ BOĞA

Güneş, 20 Nisan 2022’de saat: 04:30’da Boğa burcunda konumlanacak. 21 Mayıs tarihinde Boğa burcundan çıkacak olan Güneş, emin olarak alınan kararların bile sorgulanabileceği günlerin habercisi…

Yeni Yönetim Modelleri

Zodyak’ın ikinci burcunda hareket edecek olan Güneş, birçok değişimi de beraberinde getirecek. Alıştığımız evden çalışma modellerinin yavaş yavaş rafa kalktığına tanıklık edeceğiz. Ofise gidenlerin sayısı artarken, birçok işyerlerinin taşındığına da şahit olacağız. Çalışma şekilleri derken, yönetim anlayışlarının da evrim geçireceğine tanıklık edebiliriz. Köklü birçok kuruluş yapısal reformlar ile yeniden inşa edilirken, serüvenin adı Güneş tutulması olacak. Tarihler 30 Nisan’ı gösterdiğinde Güneş, Boğa burcunda parçalı bir tutulma gerçekleştirecek. Bu tutulma aynı zamanda yılın ilk tutulması olacak. Ülkemizin Güneş’i ile de karşıtlık yapacak. Bu da demektir ki ülkemizdeki birçok kamusal alan yeni düzenlemelere tabii olabilir.

Güneş 5 Mayıs’ta Devrim Gezegeni ile Kavuşacak

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız ve onların ilgilendiği her konu gündemimizde olmaya devam edecek. Sosyal medya kullanımı iyice yaygın bir hal almışken, internetin yan etkilerini çocuklarımız üzerinde daha net okumaya başlayacağız. Bizim gibi iletişim kurmadıklarını, her siteden birileri ile tanışıp birbirilerini çok rahat yönlendirebildiklerini fark edeceğiz. Deyim yerindeyse çocukluktan çok küçük insan kavramıyla tanışacağız. Gençlerimiz ise dünyanın gündeminin hızlanması ile birlikte Instagram gündeminden sıyrılan, internette daha farklı araştırmalar yapmaya başlayacaklar. Verinin daha doğru kullanımını toprak burcundaki Güneş önümüze serecek.

4 Mevsim Oldu Mu Size 2 Mevsim

Baharın geç geleceğini sadece Güneş’in Boğa geçişiyle daha net hissetmeyeceğiz. Aynı zamanda 16 Mayıs tarihinde de Güneş, Ay ile karşıtlık yapacak. Bu karşıtlığın içinde de yılın ilk Ay tutulması olacak. Ara mevsimlerin aradan kalktığına ve ana mevsimlere teslim olduğumuzu bu döngüde daha net fark edeceğiz.

  • Üretimi,
  • Tarımı,
  • Öğretmenleri/Atamaları ve
  • Millî Eğitim Bakanlığı’nı konuşacağız.

Tavuk Mu Yumurtadan Yumurta Mı Tavuktan?

Yaşam şekillerimizi gündemimize getirecek olan Güneş, bizleri yaşamlarımızda değişiklik yapmaya tabii tutabilir. Örneğin pandemi döneminde iş, şehir değiştirenler tekrar eski yerlerine geri dönerken, yurtdışına çıkmak isteyen ve pandemi yüzünden askıya alanlar planları hayata geçirmek için yola düşecekler. Bu dönemde açık evlilikler de su yüzüne çıkacak. 3 kişilik yaşanan ilişkiler ise sadece magazin gündemlerinin ana konusu olmayacak, kendi işyerimizde de kendi çalıştığımız alanda ve ortak arkadaş gruplarında da göreceğiz. Toprak grubunun en gözlemcisi olan Boğa burcu, acele edildiğinde yapılan hataları da gözler önüne sererken, elde edilen tecrübelerin ne zaman ve nerede kullanılması gerektiğinin de haberini verecek. Yaşamın simgesi, evrenin en ihtişamlısı toprağın sabitinde hareket ederken, güven ve dürüstlük kelimeleri adeta dilimize pelesenk olmuş hale gelebilir.

Nasıl Davranışlar Sergileyeceğiz?

  • Titizlikle hareket edecek ve emin olmadan herhangi bir işe kalkışmayacağız.
  • İkili diyaloglarda gözlemci kalarak, dinlemeyi tercih edeceğiz.
  • Öfkemizi kontrol altında tutacağız.
  • Karşımıza çıkan zorlukları yenerken, karşımızdaki insanı en yakın nerede mağlup edebileceğimizin planlarını yapacağız.

Gündemimiz Neler Olacak?

  • Ani, beklenmedik masraflar
  • Seyahat planları
  • Dengeli beslenme
  • Alışveriş
  • Organizasyonlar

Öz Burcu Boğa Olanlar; Geçmişten gelen aile içerisindeki sorunlara kesin bir çözüm bulabileceksiniz. Ailenizde veya evliliğinizde hukuksal bir gündeminiz varsa, burada kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Yükseleni Boğa Olanlar; Kariyer hayatınız ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Çalıştığınız yere yeni yöneticiler gelecek. Yükselmeniz bu dönemde söz konusu… Ani kilo alımlarına dikkat…

Ay Burcu Boğa Olanlar; Bu ay duygularınızı yönetmekte zorluk çekeceksiniz. Asıl en ketum kişinin siz olduğunu anlayacaksınız.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

21.03.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...