Yükleniyor . . .

2022 GÜNEŞ AKREP BURCUNDA

23 Ekim günü sabah saatlerinde Güneş Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Burası bizi yakından ilgilendirecek çünkü Astrolojiye göre Türkiye’nin burcu ile ilişki kuracak. Ve ülkemizin 99. doğum gününü Güneş Akrep döngüsünde kutlayacağız.

Güneş’in Akrep burcunda olması, hayatın tekrarının olmadığını bir kez daha hatırlatacak. Merkür Retrosu’ndan tam kurtulduk derken şimdi de Güneş’in Akrep burcundaki seyri ile birlikte deyim yerindeyse tam bir kış kafasına bürüneceğiz. Yalnız bu kış biraz daha hızlı ve farklı şekilde akacak. Hikayemizi tam anlamıyla değiştirmek için önümüze birtakım fırsatlar da gelecek.

Doğum haritasında Güneş Akrep burcunda olanlar bu döngüde;

  • Geri ödemeleri için kendilerine plan yapacak ve düzenli bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz.
  • Ortaklı işte çalışanlar; ortağınız ile aranızda tuhaf konuşmalara tanıklık edebilirsiniz.
  • Bir küs bir barışık devam eden ilişkilerde, birden fazla şans vermenin getirmiş olduğu yorgunluğu hissedebilirsiniz. Olmayacağını düşündüğünüz konularda daha fazla diretmeyeceksiniz.
  • Hayattan beklentileriniz gözünüzün önüne gelebilir.
  • Dış dünyadan gelen söylemlere kulağınızın kapalı olduğunu kimseye fark ettirmeyeceksiniz.

Abanın Kadri Yağmurda Bilinir

Güneş Akrep burcunda hareket ederken, hiçbir konunun gizli kalmadığına ve gerçeklerin er ya da geç ortaya çıktığına şahit olacağız. Bu durum gerek bize gerekse de çevremizdeki kişilere gergin ve stresli bir ruh hali verebilir. Dışarıya dönük yapımız su burcunda hareket eden Güneş ile birlikte biraz azalabilir. Güneş’in Akrep burcundaki seyri 1 ay boyunca devam ederken;

  • Sırlar ortaya dökülecek.
  • Kulislerde dönen konuşmalar dışarıya yansıyacak.

Alım Satım Yapmak İçin Uygun Bir Dönem Mi?

Gökyüzü 29 Ekim tarihine kadar geçen sürenin alım satım konuları için uygun olduğunu işaret ediyor. Güneş’i Akrep olanlar bu tarihe kadar harekete geçmek isteyebilir. Hatta belki de aldığınız ev, araba ya da her ne olursa olsun haritasında bir Akrep vardır, dolayısıyla bu günlerde karşınıza fırsat olarak çıkabilir. Sizde bu fırsatı elinden tutup olumlu bir noktaya taşımak için önemli bir zaman dilimi içerisindesiniz.

  • Eğer geçtiğimiz dönemlerde birtakım organizasyonlar, fuarlar ya da bu tarz işlerin içerisinde olan birisiyseniz, yaptığınız organizasyonlardan çok farklı geri dönüşleri Güneş Akrep seyrinde alacaksınız.

Güneş Akrep Döngüsü Derdiyle Oturup Kalkanlara Ne Gibi Çözümler Sunacak?

Son 2 yıldır elinizde bir hukuk meselesi varsa ve bu konu sürekli olarak konuşuluyorsa, işte çözümün başladığı günlerdesiniz. Tabii bu konuların içerisinde çoklu konular varsa; örneğin miras gibi çözülmez dediğiniz birtakım gayrimenkul davalarınız varsa önümüzdeki günlerde çıkacak yasalar kalplerin derdine deva oluyor diyeceksiniz.

  • Ergenlerin enerjisinden tutun, gençlerimizin rahatsal değişimlere kafa tuttuğu, dertlerin moloz yığınlarının altında kalmış gibi hisseden herkese Güneş Akrep seyri, herkese güç ya da son bir ayağa kalkma azmi verecek.
  • Kankaların arasına birazcık mesafe koyabilir.
  • Yazı beraber geçirdiğiniz arkadaşlarınız ile aranıza mesafe girebilir, birazcık kendi kabuğunuzda takılmak isteyebilirsiniz.
  • Son 2 aydır, düğün, dernek ya da çeşitli organizasyonlara katıldıysanız, birden yine hayatın yoğunluğunda birbirinize el olduğunuzu hatırlayacak ve bu durumu değerlendireceksiniz.

Hepimiz Filozoflaşıyoruz

Dolayısıyla da özellikle de kendi kişisel dünyamıza döneceğimiz için burada kimin ne yediğine ne giydiğine çok fazla kafa yormayacağız. Ama tabii sosyal medya platformlarında kendilerine sürekli yer bulan, magazin programlarının da ne kadar ileriye gidebildiğini hayretler içerisinde kulaktan kulağa duyumlayacağız anlamına gelmiyor.

Güneş Akrep Seyri Hepimiz İçin Çok Önemli!

Güneş Akrep burcuna, Venüs ile kavuşum yaparken geçiş yapacak. Tek başına Akrep burcuna geçmeyecek, Venüs de elinden tutacak. Aynı hızda olmayan ama bir yandan iyicil yanları ile gökyüzünde yerini alırken, erkek ile kadının arasındaki akıl gücünün arasında hiçbir fark olmadığını, tüyler ürpertici olayların maalesef ki geçmişte kalan tüyler ürpertici olayların aslında söylenildiği, sunulduğu gibi değil, dezenformasyon ile gerçeklerin saptırıldığını da tanık olacağız.

  • "Ekranlardaki dizi setlerinde yer alan insanların da dertleri varmış, birbirlerini depresyona sokabiliyorlarmış." sözünü söyleten de yine Güneş Akrep seyri olacak. 

Duymak İstenmeyen Sözler Silsilesi Sona Eriyor

Güneş Akrep seyrinde telefon trafikleri bir nebze de olsa azalacak. Çünkü kimse “ben yoğunum sonra ararım”, “tamam canım” gibi cevapları pek duymak istemeyecek. Bu yazın aksine nem ile mücadelenin zıttı bir durum söz konusu olacak. Çok rüzgârlı, soğuklar bir anda geldi gibi söylemleri su burcunda hareket edecek Güneş söyletecek. Duygusu hazır gibi moddan moda girenlerin kıracakları potları izleyeceğiz.

İçi Boş Cümlelere Elveda!

25 Ekim’de Ay ve Güneş el ele tutuşacak. Türkiye saati ile 12.45’te gerçekleşecek olan tutulma, hasret kaldığımız samimiyet tablosunu da ortaya çıkaracak. Paylaşımın önemi artacak. Sosyal medyada platformlarında altı boş paylaşımlar serisine bir süre ara vereceğiz. Destek tweetlerinin atılmasına, retweet (destek) tweetlerinin paylaş ikonu değil, daha farklı çözümlerle karşılaşacağız. Hepimiz akşam saatlerinde eve giderken Güneş Tutulması’nın etkilerini muhakkak hissedeceğiz. Çünkü denizlerde etkili olacak bu tutulma, Güneş ve Ay ile kavuşurken, onlara eşlik edecek Venüs, Venüsyen bir gökyüzüne şahitlik etmemizi sağlayacak. Bu da şu demektir; Venüs’ün de işin içinde olacağı bir tutulmada doğru yolda olanlar kendilerini kanıksayacaklar. Şayet yüreğindeki sırları saatli bomba gibi kullanmaya çalışanlar da maalesef Güneş Akrep döngüsünde kullandıkları bu bilgilerle birlikte kendileriyle ters düşecekler.

  • Kameralardan uzak yaşamak isteyen ünlülerin sayısı artacak.
  • Ülkemizdeki göller ve denizler konuşulacak.
  • Kadın hakları ile ilgili konular gündemde ağırlığı ile hissedilecek.
  • Güneş’in Akrep burcundaki yolculuğu boyunca aşkın gezegeni Venüs, Güneş’e eşlik edecek. Hızları aynı olmayan ama el ele yürüyen bu iki gezegenin bir hikmeti olduğunu, kadın hakları ile ilgili yasalar ve düzenlemelerle ortaya konacak. 
  • Ellimizi tutan insanların bile aslında bizleri eleştirdiğini daha net fark edeceğiz.  
  • Duymamazlıktan gelme davranışının ayyuka aldığı ilişkiler önemli kararlara gebe... 

Güneş’in Akrep burcundaki seyrinde, dinlenmekten bıkmayan burçların başında; Aslan burçları gelecek. İçsel yorgunluğunuzu geride bırakmak isterken çevrenize en doğru yönlendirmeleri yapmaktan geri durmayacaksınız. 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

10.09.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...