Yükleniyor . . .

2022 EKİM AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2022 EKİM AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Ekim ayı, değişim adına ektiğimiz tohumların filizlenme ayı. Kışın erken gelmesi gibi hayatımızda beklemediğimiz olaylar da aynı hızla gelecek. Ne zaman olmuştu ne olmuştu diyemeden, analizini yapamadan kendimizi olayların içinde bulacağız. Gezegenler tüm ihtişamıyla bizleri kendi düzenine uydurmaya çalışırken kışın ağırlığını da üzerimizde hissedeceğiz. Geride bıraktığımız günlere inat kazanmak için mücadelemizin gücünü artırırken, ummadığımız insanların maskelerini de düşüreceğiz. Değişmekten, yüzleşmekten korkmayacağız.

Meydan Okumalar Furyası

2022’nin Ekim ayında bir yanda kendimize meydan okuyuşumuzu resmedeceğiz bir yandan da ana akım medyada, sosyal medyada ve siyasette birbirine meydan okuyan kişileri izleyeceğiz. Bu ay yaşayacaklarımız 2023’ün kısa bir fragmanı olacak. İleriye dönük süreçlerin temellerinin bu ayda atılması bir yana dursun “sosyal yalnızlık” kavramıyla da yüzleşeceğiz.

Merkür Retrosu Bitti!

Ekim ayı, Merkür Retrosu ile başlayacak. 3 Ekim’den itibaren düz seyre geçecek Merkür, bu ayın ilk günlerinde bize biraz "Dejavu" yaşatabilir. Buralarda geçtiğimiz 21 gündür, çıkan aksilikleri, gerginlikleri, gri bulutları ve belirsizlikleri dağıtırken, üstümüzdeki hissizliği ve isteksizliği de alıp götürecek. Durup dinlenmeden çalışanlara gün doğuyor çünkü son yıllarda yaptığı işlerden dolayı daha fazla kişiye ulaşabileceklerini, emeklerinin karşılığını alabilecekleri bir ay olacak ekim ayı.

Menfaat Başkalarının Gözünü Açar

Ekim ayının en iddialı gökyüzü olaylarından birisi 9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay olacak. Bu Dolunay hem dostun hem de düşmanın gerçek yüzlerini ortaya çıkaracak. Her şey muhteşemmiş gibi göstermeye çalışanların ise gizledikleri dertleri, birtakım çıkarları ve en önemlisi ise “diktatör” oldukları alanları daha farklı şekilde konuşacağız. Kraldan çok kralcılığın 9 Ekim’de gerçekleşecek Koç burcundaki Dolunay ile ortaya çıktığını gözlemleyeceğiz. Devrin adamlarının, devir bittiğinde taraf değiştirdiklerine de şahitlik edeceğiz.

Sorular Karşılık Buluyor

Ekim ayı telaşsız ve sakin geçmeyecek. Ama kavganın olmadığı, kavgadan çok sonuçların ortaya çıkacağı, beklenen cevapların daha netleşeceği bir ay olacak. Gök kubbe hepimize biraz saman alevi etkisi verse de ülkemizin toprağın rengine bürünmesi ve sonbaharın her köşeden hissedilecek. Hepimiz evimizi, dolaplarımızı düzenlemeye, fazlalıklarımızı eskiden olduğu gibi değil de daha farklı şekillerde değerlendirmeye alacağız.

  • Bu ay giyim-kuşam tarzımızda ciddi bir görünüme sahip olacağımız tarza dönmek isteyeceğiz. Ne de olsa Merkür Terazi burcunda 29 Ekim’e kadar geçtiği yollardan tekrar geçecek.
  • Sosyal hayat hareketlenecek. Ben evden çıkmam diyenler, soluğu dışarıda alacak ve spontane şekilde organizasyonlarda boy gösterecek.
  • Söz ya da nişan yapmam diyenlerin, bu organizasyonlarına giriştiğini, doğum günü faaliyetlerine, katılımların arttığını gözlemleyeceğiz.  
  • Herkes kendi telefonunda çok daha farklı alanlara yönelecek. Bu ekim ayında akıllı telefonlarınıza indirdiğiniz App’ler (uygulamalar) de daha farklı olacak.
  • Edebiyata, yeni faaliyetlere yöneleceğiz.
  • Daha farklı bir ahenge bürünmek, dikkatimizi dağıtmak için farklı türlü ilgi alanları oluşturacağız.
  • Hislerimizi gerçekler üzerinden değerlendireceğiz.

Tekrarı Olmayan Günlere Yürüyoruz

29 Ekim’de Mars Retrosu’nun başlayacağını göz önünde bulundurursak cesur, enerjik ve dayanıklı olalım dönemi başlıyor diyeceğiz. Mizacınız ne olursa olsun Ekim ayının son günlerinden itibaren bu günlerin tekrarını yaşamayacağınızı bilmelisiniz. Manidar günlerin hepimize geleceğimiz ile ilgili “flashback” yaşatmak istediğini kanıksayacağız. Ekim ayının son günlerinde dünyanın neresinde ne yaşıyor ve ne hissediyor olursanız olun olaylara nötr bakmaya gözlemci olmaya biraz daha geniş perspektiften çözüm üretmeye çalışmanızı ayrıca tavsiye ediyor gökyüzü. Peki bunu yaparsanız ne mi olur? 77 gün sürecek Mars Retrosu’nun karşılığında çok büyük bir ödül alırsınız. Kendi duygusal kaslarınızı geliştirmiş, zihinsel olarak savunmanızı güçlendirmiş ve istediğiniz evrenle bağlarınızı kurmuş olacaksınız.

Konuşulacak Sektörler

  • Borsa
  • Eğitim
  • Sanayi
  • Ticaret

Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Yanlış anlaşılmalar
  • Ev kazaları/sakarlık
  • Unutkanlık
  • Aile içindeki tartışmalar
  • Kıskançlık

Ekim Ayının IN’leri

  • AVM’ler, eğitim, sertifika ve yazılım programları, online kurslar, sinema, tiyatro

Ekim Ayının OUT’ları

  • Tatil, seyahat planları, kripto paralar, açık alan aktiviteleri,

Ekim Ayının Motive Edecek Günleri

  • 5 Ekim, 9 Ekim, 15 Ekim, 17 Ekim, 24 Ekim

Ekim Ayının Zorlayacak Günleri

  • 1 Ekim, 7 Ekim, 10 Ekim, 12 Ekim, 22 Ekim, 29 Ekim

Bu Ay Konuşulacak Burçlar

Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Balık

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

10.09.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...