Yükleniyor . . .

2021’İN GELİNLERİ

2021’İN GELİNLERİ

Her gelin adayının hayalini süsleyen bir düğün konsepti vardır. Sadeliğin hüküm sürdüğü bir tören de olabilir ışıltılı bir organizasyon da. Bir de gelinlikleri tabii ki… Doğru kesim, doğru aksesuar seçimi karakterinizi de yansıtmalı. Ne de olsa kıpır kıpır olduğunuz günde kendinizi en mutlu hissedeceğiniz gelinliği arıyorsunuz. Burcunuzun tarzından esinlenerek sizin için en uygun gelinlik modeli hangisi? Merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

Ritminizi Bulmanız Biraz Zaman Alabilir Fakat Onu Gördüğünüzde “İşte Bu!” Diyeceğinizi Fark Edeceksiniz…

Hayatınızı birlikte geçireceğiniz “o” kişinin hayalini kurdunuz. İyi günde ve kötü günde vereceğiniz söz ile de pekiştireceksiniz. El ele çıktığınız bu yolda yürürken üzerinizde taşıyacağınız gelinliği de aynı özenle seçmek istersiniz. 2021 yılında bekleyen ve ertelenen bütün düğünler gerçekleşecek sevgili okurlarım. Madem düğünler bu yıl olacak bende sizler için burcunuza özel olarak seçebileceğiniz gelinlik modellerini kaleme aldım.

Sevgili Koç burcu gelinleri;

2021 yılına kendinizi baştan aşağı yenileme isteğiyle başladınız. Rüya gibi bir gün yaşamak istiyorsunuz. Işıltı ve sıcaklıktan vazgeçmek istemiyor, 2021 gelinlik seçiminizde kırık beyaz ve şampanya rengi tonlarını tercih ediyorsunuz. Tutkulu bir burçsunuz ve tutkunuzu hareketli gelinliklerle ispatlayacaksınız. Işığınızı ve renginizi ortaya çıkarırken bu özel gününüzü çift gelinlik ile pekiştirmek isteyip ilerleyen saatlerde daha konforlu bir gelinlik tercihinde bulunabilirsiniz.  

Sevgili Boğa burcu gelinleri;

Asil bir burçsunuz ve kaliteye önem veriyorsunuz. Yaşamınızın en önemli imzasını atarken görüntünüzdeki kaliteyi yansıtmak isteyeceğiniz aşikâr. Sizin için elegant ve şık bir duruş çok önemli. 2021 gelinlik seçiminizde gipür ve dantel işlemelerin hâkim olduğu bir tasarım tercih edebilirsiniz. Bir yandan sadelik isterken diğer bir yandan hafızalardan silinmeyecek bir görüntü elde etmek istiyorsunuz. Biraz Retro görünüş elde etmek isterseniz başa sarılarak takılan uzun duvak modelleri ışıltınızı çoğaltacak.

Sevgili İkizler burcu gelinleri;

Doğrularınızı bir bir değiştirdiğiniz bir yıla hazır mısınız? 2021 yılındaki tutulmalar burucunuzda hareket ederken tarzınızı bambaşka noktalara taşıyorsunuz. Dünya için küçük sizin için o büyük adımı atarken gelinlik seçiminde vintage havasının esintilerini arayacaksınız. Özellikle Mayıs ve Haziran ayında gerçekleşecek tutulmalar sizi farklılığa çekerken seçimleriniz soft tonlar ve nostaljik görüntülerden oluşacak. V yaka dekolteli gelinlikleri minimal kuş kafesi veya yüzü örten duvaklarla süslendirmek isteyebilirsiniz.  

Sevgili Yengeç burcu gelinleri;

Şans gezegeni bahar aylarında su grubunda hareket edecek. Unutmayın siz de bir su burcusunuz, detaycılığınız ön plana çıkıyor ve beğenmek sizin için eskisi kadar kolay değil. Beyaz güller ve zambakların içerisinde sadelik ile şıklığın hüküm sürdüğü bir organizasyona kapılabilirsiniz. Hayat arkadaşınızla ömrünüzü pekiştirecek imzayı atarken giyeceğiniz gelinliğin çok önemli olduğunu biliyoruz. Gelinliğinizin siluetini oluştururken A kesim modeller gözlerinizi kamaştırabilir. İnciler ve tül detaylı uzun duvaklar da arayışlarınız arasında yer alacak.

Sevgili Aslan burcu gelinleri;

Zodyak’ın en şaşalı ve parıltılısı gibi baskın laflar dönse de ardınızda, 2021 yılında sadelik basamaklarındasınız. Değişimin ve yenilenmenin kapılarını tek tek açarken gelinlik seçiminiz balık kesim, derin dekolte veya uzun kuyruklardan oluşacak. Düz beyaz gelinliklerin dışında şampanya rengini de listeye alabilirsiniz. Özellikle inci, taş gibi aksesuarlardan yana kullanacağınız tercihlerde, kuğu gibi süzüleceğiniz uzun kuyruklu duvak ile de hareket katmak isteyeceksiniz.

Sevgili Başak burcu gelinleri;

2021 yılında şans gezegeninin güneşinizin karşısında hareket etmesi; sizi bile şaşırtacak seçimlere yönelmenizde etkili olacak. Kendi masalınızın prensesi olacağınız bugünde derin dekolteye yakınlaşıp, uzun ve uçuşan kollardan uzaklaşıyorsunuz. Yoğun gösterişli gelinliklerden ziyade daha duru ve rahat seçimler tercihiniz oluyor. Düz kesim ve tüllerin kullanıldığı bir gelinlik ile lilyumlardan oluşan bir buket tercih edebilirsiniz.

Sevgili Terazi burcu gelinleri;

Ruh eşinizi buldunuz. Maskelediğiniz duygusallığınızı ise sonuna kadar yaşıyorsunuz. Ağustos ayında şans gezegeni hava burcunda hareketlenirken kabarık gelinliklerden uzaklaşıyorsunuz. Tarlatan bu yıl size göre değil. Daha romantik tarzlara bürünürken prenses yaka veya V yaka gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Etek kesimiyle de romantizmi yakalamak isterken duvak seçiminizde renkli işlemeler size cazip gelebilir.

Sevgili Akrep burcu gelinleri;

Korkusuz ve kendinizden emin olduğunuz bir yıldan geçiyorsunuz. Zodyak’ın duygularında ateşli burcusunuz. Tutkunuzu ortaya koyarken daha cesur davranacaksınız. 2021 gelinlik seçimlerinde fırfırlar ve hareketlilik sizin seçiminiz. Asimetrik yaka ile Helenistik bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra tüller ve fırfırların esintisinden faydalanmak da isteyeceksiniz.

Sevgili Yay burcu gelinleri;

Ateş grubunun en detaylar arasında dolananı sizsiniz! Sizin için çok özel olan bugünün üzerine adeta bir bebekmiş gibi titriyorsunuz. Buket seçiminden tutun da aksesuara kadar ince bir detaycılıkla hazırlanıyorsunuz. Gözleri üzerinize odaklamak isterken iddialı ve cesursunuz. 2021 gelinlik seçimlerinde düğmeler, taç ve korseler favori aksesuarlarınız olacak. Düşük omuz gelinlikler ve balık kesim listenizde favoriler arasında yer alacak.

Sevgili Oğlak burcu gelinleri;

Toprağın duruluğu ve bereketinin temsilcisi Oğlak burçları. Doğanın temasını es geçmek istemeyeceksiniz. Kendi masalınızın kahramanı olduğunuz bir yıla girmişken düğününüzü de prensesler gibi süslemek istiyorsunuz öte yandan sadeliğinizle de göz doldurmak… uçuşan tüllerin kapladığı düz kesim gelinlikleri incelerken duvak seçimini küçük dantel detayları ile süslenmiş bir şapkadan yana kullanabilirsiniz.

Sevgili Kova burcu gelinleri;

Yenilik ve dikkatleri üzerinize çekmek sizin olayınız. 2021 yılında da en gözde parçaları üzerinize toplayacağınız bir gerçek. Kalbinizi ısıtan kişiyle girdiğiniz yolda sizi tamamlayacak aksesuar seçimleri gözleri kamaştırmalı. Belden korseli prenses kesim gelinliklere gözünüz kaysa da tülleri kullanabileceğiniz daha rahat bir gelinlik seçerken bulabilirsiniz kendinizi. Zarafetinizi aksesuarlı sade duvaklarla tamamlayacaksınız.

Sevgili Balık burcu gelinleri;

2021’in bahar aylarında şans gezegeni 11 yıl aradan sonra burcunuza gelecek.  Dış görünüşüz ve tarzınızı başka bir noktaya taşıdığınız bir yılın içinden geçerken 2021 seçimleriniz göz kamaştırıcı olacak. Prensesler gibi görünmek istediğiniz bir organizasyona hazırlanıyorsunuz. Kabarık bir prenses kesim gelinlik ile balo tipi taç kullanmak isteyebilirsiniz. Işıltılı parçalar dikkatinizi oldukça çekiyor. Aksesuar seçiminde eldivenleri ve bolero modellerini düşünebilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

8.02.2021

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...