Yükleniyor . . .

2021 ARALIK AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2021 ARALIK AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

Ares ve Astroloji

Olimpos’un babası Zeus ile Yunan mitolojisindeki tanrıların kraliçesi Hera’nın oğlu, namıdiğer savaş tanrısı! Ares’in Yunan mitolojisindeki yeri öyle farklıdır ki diğer kişiliklerden kendini daima farklı bir biçimde resmettirmiştir. Klasikleşmiş şiddet anlatımlarından daha farklı bir mücadele güder Ares. Zafere giden yolda her yöntem mubahtır sözünün mitolojideki örneğidir.

Savaş Kıyafetlerimizi Kuşandıran Mars’ın ta Kendisi

Ares’in astrolojideki karşılığı mücadele gezegeni Mars’tır. Sizlere daima Mars yazılarımda bahsettiğim gibi, içsel mücadele, hırslar, istekler için yol kat etme ve karşı karşıya gelme durumları Ares ile ilişkilendirilir. Dolayısıyla içerisinde mücadele geçen her olay bir noktada Mars’a bağlanır. Yazılı tarihten on binlerde yıl öncesini tasvir eden Antik Yunan mitlerinde Ares’in güçlü, yakışıklı ve heybetli bir tanrı olduğu anlatılır. Savaş kıyafetlerini asla çıkarmaz ve daima savaşa hazırdır. Burada kendi hayatlarımızla nasıl içselleştireceğimizi sorduğunuzu duyar gibiyim. Mars’ın natal haritalarımızdaki etkisi hangi burçta olduğundan feyz alır. Her zorlu duruma hazırlıklı olup olamayan yanımız buradan gelir.

Ares Bu Ay Ateşin Değişkeninde!

Savaş tanrısı Ares, mücadelesinde daima yenilediği yetenekleri ve azmiyle ön plana çıkar. Haliyle Zodyak’ın hararetinden geçilmeyen Mars’ını da etkiler. Becerilerimiz, hırsımızı doğru bir biçimde yönetme, öfke kontrolü ve yeni tecrübeler edinirken sabırlı kalma güdüleri Ares’in bireysel yıldız haritalarımızda bıraktığı mirasıdır.

13 Aralık tarihinde Yay burcunda konumlanacak Ares (Mars) aykırı davranışların ne derece keskinleşeceğini gözler önüne serecek.

Kendinizi Aralık ayının yoğunluğuna hazırlarken aşağıda sizler için çalıştığım Ay Boşlukta saatlerini gözden geçirmeyi unutmayın. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat!

Aralık’ta Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

1 Aralık Çarşamba

06:18 – 13:55

30 Aralık Perşembe

19:08’den

3 Aralık Cuma

07:20 – 14:12

21 Aralık

Salı

16:42 – 23:53

5 Aralık Pazar

07:06 – 13:30

26 Aralık Pazar   10:37 – 18:23

7 Aralık Salı

06:40 – 13:48

31 Aralık Cuma 01:08’e kadar

14 Aralık

Salı   

 

04:50 – 10:10 

31 Aralık Cuma

01:08’e kadar

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.11.2021

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...