Yükleniyor . . .

2020 YILINDA ANNELER

2020 YILINDA ANNELER

2020 yılının tam ortasında gerçekleşecek tutulmalarla dünyada en çok yön değiştiren konuların arasında eğitimin yer aldığını fark edeceğiz. Son 2,5 yıldır toprak ve su aksında yaşanan tutulmalardan sonra bu kez tutulmalar bir de hava ve ateş aksında yaşanacak. 4 elementi de kavrayan tutulmalar tarihte az rastlanır. Kaldı ki bu süreçte sadece tutulmalar aks değiştirmeyecek aynı zamanda 2020 yılının ilk günlerinde yaşanan gezegen kavuşumları karşıtlıklara geçmeye de hazırlanacak. Bu etkiyle yalnızca dünyanın kavurucu sıcaklarıyla tanışmamızı sağlamakla birlikte, eş zamanlı birçok ülkede eğitim sistemlerine yeni modellerin de eklenmesini gündeme getirecek. Gök kubbe, çocuklarımızın eğitim ve gelecekleriyle alakalı yeni bir yön tayin edeceğimizi de işaret ediyor.  Popüler olacak eğitim modellerinin yanı sıra yavaş yavaş uzaktan eğitimler de artacak. Yılın başında Çin’de yaşanan olaylar bu durumu zorunlu olarak hayata geçirecek olsa da çocukların yeniliğe hızlıca adapte olduğu ve uzaktan eğitimin özellikle küçük yaşta çocuklarda daha etkili geri bildirim alındığı da fark edilecek.   Bu durum özellikle yabancı dil öğrenmekte zorluk çeken çocuklara teknoloji içinde kolaylıklar sunacak. Evet, bazı olumsuzluklar bizi korkutsa da aslında çocukların, hele ki yeni kuşakların gelecekleri şekillenirken dikkat dağınıklıklarını yönetmeleri kolaylaşacak. Bu kez teknolojiden uzaklaşmak yerine, çocuklarımızla birlikte teknolojinin olanaklarını daha çok yanaşacağız gibi görünüyor. Elbette ki tüm bu etkilerin, yansımaların sonuçlarını, cevaplarını 2020 yılının ekim ayından itibaren görmeye başlayacağız.

Anne adayları siz de sözüm var.

Hamile olan anne adaylarının da korku zincirlerinden kurtulacağını söylüyor bize doğru yaklaşan 3 tutulma!  Eğer bu döngüde doğum yapacak ya da yapmış annelerdenseniz, tutulmaların bebeklerinizi olumsuz etkilediğini asla düşünmeyin! Bilakis su ve hava burcunda gerçekleşecek bu tutulmalar bebeklerinizin gelecekte baskın ve rasyonel yanlarının olacağını vurguluyor.  Haziran ve temmuz ayında bebeklerin hassasiyetinden çok annelerin detaycılığının artabileceğini işaret ediyor. Bununla birlikte bu döngüde birileri hiçbir işi başaramadığınızı söylerken; siz sevgili hamile annelerin aslında her işi halledebildiğinizi göstereceğinizi vurguluyor. 2020 yılına dair eğer bebeğinizle ilgili yeni planlarınız, seyahatleriniz veya taşınma gibi büyük kararlarınız ve hareket halinde olmaya dayalı işleriniz var ise ağustos ayına erteleyebilirsiniz. Haziran ve temmuz aylarında herkesin daha dağınık olacağını düşünürsek kendinizi iki kere yorabilirsiniz. Yok eğer zaten bir karar alındıysa ve uygulanacaksa bu noktada da daha rasyonel olmanızı ve eksikleri kafayı takmamanızı tavsiye edeceğim. Unutmayın sevgili güzel anneler bebeklerimiz bizim Natal haritalarımızdan muhakkak bir göstergeyi (yükselen güneş ya da Ay burcumuzu) aldıkları için bizim duygularımızın benzerlerini taşırlar. Bu nedenle tutulmalar sürecinde duygularınızın bilinçaltı söylemlerine, serzenişlere en önemlisi de huzursuzluk ve mükemmeliyetçilikle dolup taşmasına izin vermeyin.   

Not: Bu yazı zamanın hızına yetişmediğimiz şu günlerde yetememe duygusuyla baş edebilmemiz için kaleme aldığım bir yazıdır. Umarım hepinize iyi gelir.

Tutulma tarihleri

5 Haziran / Ay Tutulması Yay burcunda

21 Haziran / Güneş Tutulması Yengeç burcunda

5 Temmuz / Ay Tutulması Oğlak burcunda

 

Astrolog Zeynep Turan

17.02.2020

Yazının her hakkı saklıdır.

Kaynak gösterilerek dahi yayınlanamaz.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...