Yükleniyor . . .

2019 MAYIS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR

2019 MAYIS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR

Bahar aylarından ne kadar çok bahsettik değil mi? Şimdi ise mevsimleri dahi şaşırtacak bir aydan bahsetmek istiyorum. Evet mayıs ayı! Mayıs ayı bizlere yaz mevsimini erken getirecek. Kendimiz için elimizden gelenin fazlasını yapacağımız bu ay da gezegenlerin desteğini de hissedeceğiz hiç merak etmeyin. Mutlaka içinizden neden yaz aylarına erken giriş yaptık Twitburc diyenler vardır. Eğer Kader Yeniden Yazılıyor kitabımı okumadıysanız size küçük bir bilgi vereyim. Mayıs ayını gezegenlerin seyrine göre yaz ayı ilan ettim çünkü 2019 yılının en keskin yaz aylarının birinde tutulmalar yaşayacağız ve Türkiye’den de gözlemleyebileceğiz. Farkındaysanız daha mayıs ayından önümüzdeki aylar için size ufak tüyolar veriyorum. Şimdi ne yani mayıs ayında Yeniay, Dolunay olmayacak mı derseniz; olmaz olur mu hiç! Şimdiden 5 Mayıs ve 18 Mayıs tarihlerini bir kenara not alın. Hadi detaylara geçelim, kahveler hazır mı?

Mayıs ayı bizlere neler vaat ediyor?

Mayıs ayı ilk haftasından itibaren dingin havasını hepimize hissettirecek. Dünyanın kaosundan kendimizi dışarıda tutup kişisel meselelerimize yöneleceğiz. Kişisel mesele dediğim zaman aklınıza yalnızca çevrenizdeki kişilerle yaşadıklarınız gelmesin. Kendimizle ilgili sorunları halletmek isteyeceğiz. Bir şeyler için çabalamak, belli başlı işleri tamamlamak, hayatımızdaki değişimlere ayak uydurmak için geçireceğimiz günler yaşayacağız.

Belirsizlikler çözülüyor.

Gökyüzü toprakta hareket eden gezegenlere ev sahipliği yapmaya devam ederken hepimize artık bir şeylere sahip olmaz zamanı geldi mesajını da verecek. İstediklerimizi elde etmek için gerekli motivasyona da sahip olacağız. Karar almak, harekete geçmek hiç bu kadar kolay olmamıştı dahi diyebilirsiniz.

Kendi değerimizi arayacağız.

2019 yılının ilk aylarından itibaren aslında kendi içimizde yolumu biraz kaybettik. Çünkü gezegenlerin seyri de bizleri oldukça zorladı. Şimdi ise mayıs ayı tam anlamıyla kendi yolumuzu gösterecek. Nasıl derseniz aşağıda sizin için birkaç madde yazıyorum. Size yapılanları bir türlü aklınız almıyor hatta kendinizi suçluyorsanız gelin beraber bakalım hayatınızın her köşesine, ne dersiniz?

  • Mayıs ayında hayattan ne istediğinizi bir kez daha etraflıca düşünün. İsteklerinize kavuşmak için önünüzdeki engeller neler? Bu soruya hemen cevap vermeyin, mutlaka bir yol vardır.
  • İletişim içinde olduğunu kişilerle olan bağınızı gözden geçirin. Gerçekten olmak istediğiniz kişilerle mi berabersiniz yoksa sizi yormalarına rağmen birilerine kendinizden mi veriyorsunuz?
  • Kendinizle iyi bir iletişim kurmadan başkalarıyla olan diyaloğunuzu da düzenleyemezsiniz. Çevrenizdeki kişilere davrandığınız kadar kendinize karşı da adil olun.

Bu yazdıklarım yalnızca sizin için birkaç örnek. Kendi yaşamınıza göre bu maddeleri çoğaltabilirsiniz.

Hayat karmaşıktır.

Bazen ne zaman ne hissedeceğimizi bilemeyiz. Özellikle mart ayında bu tarz durumlar içinde fazlasıyla kaldık. Mayıs ayı sakinlik vaat ederken, dünya derdinden biraz uzaklaşın mesajı da veriyor. İçinde bin bir türlü güzelliği barındıran bu ayın teması kırgınlıklarınızı tamir edin diyor.

  • Natal haritasında Uranüs’ü Oğlak olanlar 1988 – 1995 yılları arasında doğanlardır. Toprak grubu gezegenlerin hâkim olduğu mayıs ayı iç karışıklığınızı dindirmeniz konusunda size yardımcı olacak. Özellikle iş hayatınıza dair yapmayı planladığınız değişimler için aceleci tavrınızı bir kenara bırakacaksınız.
  • Natal haritasında Neptün’ü Yay burcunda hareket 1970 -1984 yılları arasında doğanlar ise bu ay senelerdir sahip oldukları vizyonlarını yavaş yavaş değiştirmeye başlayacaklar. Ani bitişler ve ani başlangıçlar yaşanabilir.
  • Natal haritasında yer altı gezegeni Plüton’u Başak olan 1959- 1969 yılları arasında doğanlar artık el vermeye başlayacaklar. Hayatlarına dair keskin kararlar alacaklar.
  • Uzun zamandır beklenen alım-satım işlerinden bu ay vazgeçilebilir.
  • Maddiyat önemini yitirirken, bu zamana kadar birilerinin sırtından geçinenler de artık kendilerine bir çıkış yolu aramak zorunda kalabilirler.
  • Uzun zamandır beklenen alım-satım işlerinden bu ay vazgeçilebilir.
  • Maddiyat önemini yitirirken, bu zamana kadar birilerinin sırtından geçinenler de artık kendilerine bir çıkış yolu aramak zorunda kalabilirler.

Astrolog Zeynep Turan

24.04.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...