Yükleniyor . . .

2019 MART AYINDA BU SAATLERE DİKKAT

2019 MART AYINDA BU SAATLERE DİKKAT

Yaptığınız işlerde, attığınız imzalarda Ay’ı şahit kılmanız ve gökyüzünün desteğini almanız çok önemlidir. Ay’ın ve Güneş’in konumuna göre yaşamınıza yön verebilir, önemli kararlarınızda net sonuçlar alabilirsiniz. Çünkü Ay boşlukta kaldığında kalbimiz ve zihnimiz senkronize hareket etmez. Alacağımız kararlardan emin olamayız ve hatalı kararlar almaya çok yakın oluruz. Aklınızın karıştığı, kalbinizin yorulduğu günlerde Ay’ın hareketinden haberdar olmanız, yaşamınızı da kolaylaştırır.

Yaşamın olağan akışı içinde kendi önceliklerinize zaman ayırmanız çok kolay değil. Bazen kendinize yüklediğiniz sorumluluklar bazen çevrenizdeki insanların yükleri; bazen de yoğun gökyüzü gündemi altında ne yapacağınızın sırasını ka­rıştırabilirsiniz. Günün kalitesini anla­tan Ay’ın konumu size bu konuda oldukça yardımcı olur. Çocuğunuzun doğumunu, sizin için hayati önem taşıyan kararları, estetik yaptırmak istediğiniz günü evliliğinizi, nikahınızı Ay’ın boşlukta olduğu saatlere ve günlere denk getirmeyerek, Ay’ın desteğini almak istemez misiniz?

‘Ay Boşlukta’ ne anlama geliyor?

Ay burçlar arası 2,5 günde hareket ederken bazı günlerde 6 saat ve daha fazla boşlukta kalır. Yani hiçbir burç takımyıldızı ile iletişim kurmaz. Bu durum, günün dağınık başlamasına veya bitmesine sebep olur. Örneğin bir bebek sahibi olacaksanız bebeğinizin doğumunu Ay boşlukta saatlerine denk getirmeyin. Evle­necekseniz veya bir ev satın alacak, bir işe imza atacaksanız bu defter işinize çok yarayacak. Unutmayın siz en güzelini hak ediyorsunuz. Yaptığınız her işe Ay’ı da şahit kılın. Aşağıda Ay boşlukta olarak belirttiğim saatler arasına sizin için önemli hiçbir şeyi denk getirmeyin.

 

Tarih

Saat

Tarih

Saat

09 Mart

20:00

10 Mart

10:00

12 Mart

12:30

12 Mart

18:47

14 Mart

15:30

15 Mart

00:49

18 Mart

18:18

19 Mart

04:41

20 Mart

18:21

21 Mart

04:27

22 Mart

20:08

23 Mart

04:16

27 Mart

04:35

27 Mart

16:07

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...