Yükleniyor . . .

2019 ASLAN BURCUNDA YENİAY

2019 ASLAN BURCUNDA YENİAY

Kara delik gibi hepimizi içine çeken temmuz ayına inat bir ağustos ayı var ki önümüzde hepimizin içini rahatlatacak, hayatımızı toparlamamıza yardım edecek. Türkiye saati ile 05:13’te Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay, uzun zamandır gökyüzündeki toprak burçlarına inat ateş burcunda gerçekleşecek ve bize cesaret verecek. Üzerimizdeki ataleti, ağırlığı, yüreğimizin ortasına oturan sıkılmaları, stresi, rehaveti adeta kaldırıp götürecek. Ama unutmayın 2019 yılının kara delik gibi geçen temmuz ayını atlatmak da ağustos ayının ilk gününde Aslan burcunda yaşanacak Yeniay ile olmayacak. Geride bıraktığımız ay dünyaya tur attıran, depremlerle dünyayı sallayan, liderleri bile köşeye sıkıştıran, haziran ayının ortasından itibaren Mursi'nin ölümünden başlayan süreç ile Angela Merkel’i titreten bir temmuz ayını kolay kolay unutturmayacak. Öyle bir ayı geride bıraktık ki öncesi ve sonraki aylarda da leke gibi izleri yer alıyor. Ne kadar zor bir aydan geçtiğimizi, karışık olaylar yaşamamıza neden olduğunu, hepimizi yorduğunu, yüzleşmelerin, hesaplaşmaların ağır olduğunu, birçok kişinin hayatının yönünü değiştirdiğini hatta son yıllarda şehir, meslek değiştirenlere bile yok olmuyor artık dedirtip tekrar eski günlerine geri dönmek zorunda kaldığını hatırlatmak istiyor.

Aslan burcundaki Yeniay, gökyüzünde toprak burcunda hareket eden gezegenlerin elinden yönetimi alıyor. Ateş burcuna teslim olan Ay ve Güneş, yanı sırada Mars’ı ve Venüs’ü de diğer koluna takarak gündelik hayatımızı yakından etkileyen, aşk hayatımızı, ilişkilerimizi, sevme şeklimizi yükseltecek, toparlayacak ve daha cesur olmamızı sağlayacak etkileri sunuyor.

Yeniay, ağustos ayının temasını da anlatacak.

Bu ay daha çalışkan, daha azimli, daha hırslı, aynı anda 40 işi birden yapabilen bir hâle geleceğiz. Ateş burcundaki Yeniay’ın tek bir kusuru var. Yeniay gerçekleşirken, hava burcunda hiçbir gezegen hareket etmeyecek. Bu durum da havadaki basıncın, belirli ülkelere göre nemin inişli çıkışlı olacağını işaret edecek. Aynı zamanda küçük çocukların, yaşlıların ve hayvanların yine dönemsel olarak ara ara sıkıntıya girebileceklerinin haberciliğini yapacak.

Yeniay esnasında ânın yöneticiliğini Yengeç burcunun son dereceleri yaparken, Merkür’de yavaşlıyor olacak. Aslında Merkür gerilemesi bitişini bu Yeniay ile yapıp, Merkür gerilemesinin arkasından bir kova su döküp, el sallayacağız.

Ve temmuz ayında ilişkiler adına yaşadığımız;

  • Kırılganlıkları,
  • Yorgunlukları,
  • Zorlukları,
  • Haksızlıkları,
  • Kırdığımız potları,
  • Yaşadığımız münakaşaları,
  • İnatlaşmaları

Sanki hiç yaşamamışçasına üstesinden geleceğiz.

Temmuz ayının kırılgan rüzgarında ani boşanmalar yaşayanlar eşlerine geri dönebilir, ayrılan sevgililer barışabilir.

  • Uzun zamandır diyet yapmak isteyenlere
  • Kilo vermek isteyenlere,
  • Estetik yaptırmayı düşünenlere,
  • Özellikle mide operasyonu yaptırmak isteyenlere,
  • Vücudunda göğüs ya da belirli bölgelerini inceltmek ya da küçültmek isteyenlere,

Yeniay’a eşlik edecek olan Venüs destek olurken dış görünüşümüze, görselliğe daha çok kafa yoracağız.

Dolabımızı baştan aşağı yenilemek konusunda ise sınır tanımayacağız hatta ve hatta lüks tüketimimiz artarken 12 ay çalışıyorum hadi gidip kafama göre istediğim gibi harcayayım deyip kredi kartı limitlerimizi zorlayacağız. Yeniay’ın ruh hali gündelik hayatımızı çok yakından ilgilendiriyor.

Bu Yeniay;

  • İyileştirir,
  • Toparlar,
  • Günceller,

Hedeflerinize ulaşmanıza yardım eder. Ateş burcundaki Yeniay’da hazırcevap olacağız. Çünkü Aslan burcunun ruhuna bürünen gökyüzü lafa laf, cevaba cevapta ise olabildiğince kesip atmaya yönelik konuşturacak

Temmuz ayında bizi hırpalayan gökyüzünün tam aksine içimizi rahatlatacak sanki 2019 yılının bütün yükünü üzerimizden alacak bir Yeniay ile karşı karşıya olacağız.

Aslan burcunda sabah saatlerinde 05:13’te gerçekleşecek Yeniay eğitim ve kültür alanlarını etkisi altına alacak. Yaz mevsiminin en sıcak aylarından birini yaşarken tatil peşine düşmek yerine entelektüel girişimlerimizi yükselteceğimizi, zekanın ve pratikliğin ön plana çıkacağını söyleyebilirim. Sanat, bilim, felsefe daha çok konuşulmaya başlanacak. Ayrıca iletişim ağımızı da genişleteceğiz. Sosyalleşme hakkımızı sonuna kadar kullanacağız. Bu süreçte tanışacağımız yeni kişiler de hayatımızda uzun süre yer alacak. Tüm burçlar nasibine düşeni alırken Aslan ve Kova burçları ipi göğüsleyenler olacak. Aslan burcundaki Yeniay, Aslan burcunun hayatını toparlarken karşıt burcu olan Kova burcuna da sahip çıkacak.

Başka kimler dikkat çekecek?

Hızlı para kazananlar, gazeteciler, medya ve televizyon kanalları, yazarlar büyük değişimler yaşayacaklar.

Yeni programlar, ünlüler, sosyal medya fenomenleri, dünya starları sık sık konuşacağımız konular arasında… Sizin anlayacağınız sanat camiasında evlilikler, ayrılıklar, yeni aşklar, hatta barışmalar ve yeni projeler hayretle izleyeceğimiz haberlerin başında geliyor.

Hayatımızda olağanüstü durumlar olacak mı derseniz, hayır! Ancak minik olayların zincirleme olarak etkisini çok net hissedeceğiz. Yaşam yolumuzun seyrinin değiştiğini fark etmemiz ise ağustos ayının sonunda olacak. Gözlemci olmayı tercih edeceğimiz bu ay temmuz ayının ağır yenilgisini de üzerimizden atacağız. Günlük hayatta, günlük ilişkilerde beklentilerimiz ve iç dünyamıza yöneldiğimiz; kendimizi kısıtlı hissettiğimiz, baskı altında tuttuğumuz ama buna rağmen yeni bir şeyler yapma içinde olduğumuz günler içindeyiz.

Aslan ve Kova burcu değilsem şanslı değil miyim diyenler? Yükselen ve Ay burcu Aslan, Kova olanlar da öncelikliler arasında yer alıyor. Benden söylemesi…

Burçlara Etkileri;

KOÇ: Yeniay cesur tarafını ön plana çıkaracak. Senin gibi ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay sosyal hayatındaki iletişimini daha da hareketlendirecek. Sana tavsiyem ağustos ayının ilk haftası kendine bencil davranmaman.  İlişkine dair davranışlarının farklı bir boyut kazandığını, beklentilerinin değiştiğini göreceksin.  Cesaretinin sınırlarını zorlayacağın bu Yeniay’da özellikle yöneticilerinle karşı karşıya gelmemeye dikkat etmelisin. Kendine olan güvenin de seni desteklerken farklı sosyal çevrelerde de yar almak sana yeni bir aşk getirebilir.

BOĞA: Ağustos ayı sana merhaba derken Yeniay ile de gündemini başlatıyor. 1 Ağustos’ta meydana gelen ateş burcundaki etki, aile ilişkilerinde yol kat etmeni sağlayacak. Kardeşlerin arasında hemcinslerin varsa, onların evlilikleri ya da ilişkileriyle ilgili sarsıcı ya da iddialı kararlar aldıklarını görebilirsin. Eğer bir süredir sağlık sorunları yaşayan bir Boğa burcuysan, kendine önem vermenin ne kadar gerekli olduğunu fark edebilirsin. İş hayatında canını sıkan insanların itirafları, bu sefer keyfini yerine getirecek.

İKİZLER: Temmuz ayının acısını çıkaracaksın. Ağustos ayını ateş burcundaki Yeniay ile karşılıyorsun. Kabul edilmeyen fikirlerini yeniden devreye sokman kolay olacak.  Eğer ideolojik, kendine dönük benzersiz bir yaşam stilin varsa bu alanlarda yeniden şekil alacağının altını çiziyor, gökyüzü. Toplumsal konulara ve siyasi gelişmelere açık olacaksın. Enerjini ve azmini bu ay rahatça ortaya koyabileceksin. Geç de olsa bu Yeniay ile yüreğin ısınacak. Artık sevemem diyen bir İkizler burcuysan, büyük konuşmanın büyük lokma yemek demek olduğunu göreceksin.

YENGEÇ: Güneş’in tepe noktasında olması ve güven evinden geçmesini bir kenara mutlaka not al. Ağustos’un ilk gününden itibaren ateş burcunda etkili olacak bir Yeniay Güneş’le kavuşurken geçtiğimiz yaza atıfta bulunacak. Yani geçtiğimiz yılda bazı sitemler ve aile içerisindeki ufak tefek dedikoduların bu Yeniay ile yerini bulduğunu görebilirsin.  Yeniay, kariyerini ön plana çıkarmayı planlıyor. Maddi anlamda rahatlayacağın günler yaşarken, bir taraftan da yatırım planlarını hayata geçirmeye başlayacaksın.

ASLAN: Ağustos ayının ilk günü burcunda gerçekleşecek Yeniay, dağıldığını düşündüğün hayatına çeki düzen verecek. Şimdi arkana yaslan ve derin bir nefes al… Yeniay seni hedeflerine yaklaştırırken olur mu olmaz mı diye tereddütte kaldığın konularda dahi kendine olan güvenini ortaya koyarak cesur kararlar aldıracak. Yeniay demek yeni enerji demek; hayatında değiştirmek istediğin kısımlar olabilir. Bu yüzden oldukça cesur ataklar yapabilir, riskli işlere girebilirsin. Eğer naif tavrınızdan bir şey kaybetmez ve egonuzu biraz aşağı çekerseniz emin olun ki ayağınıza gelen fırsatları daha iyi görebilirsin.

BAŞAK: Temmuz ayının yaralarını sarmaya hazır mısın? Bir süredir içini kemiren kaygılarını ateş burcundaki Yeniay ile arkanda bırakacaksın. Bilinçaltında sorun olarak gördüğün olaylar bir bir çözüme kavuşurken hem kariyerin hem de sosyal hayatın adına farklı kapılar aralanacak. Eğer yatırım yapmayı planlayan bir Başak burcuysan gökyüzünden sana mesaj var. Korkularını bir kenara bırak ve harekete geç diyor. Ayrıca bu döngüde anlık gelişmelere göre hareket edip düşünmeden riskli adımlar atmamaya da özen göstermelisin.

TERAZİ: 1 Ağustos’tan itibaren ateş burcunda semada yükselen Yeniay, seni dış ortamlara hazırlıyor. Gezmenin, yolculuk etmenin dışında yeni gruplar ve topluluklarla temas içinde olmanı sağlıyor. Eğitimine, varsa çocuklarının okul tipine kadar yakın ilişkide olacağın gelişmeler var. Bu dönem yurtdışı bağlantıların sıklaşabilir. Kariyerinle ilgili ciddi adımlar atarken net kararlar alacaksın. Başarılarınla adından söz ettireceğin projeler, görüşmeler, iş anlaşmaları önümüzdeki günlerde bol bol karşına çıkacak.

AKREP: Ağustos ayı sana merhaba derken Yeniay ile gündemi başlatıyor. 1 Ağustos’ta gökyüzünde zuhur edecek ateş burcundaki etki, aile ilişkilerinde önemli yol kat etmeni sağlayacak. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesi ile buzları eritebilirsin. Ortak bir banka hesabı için anlaşmaya varabilirsin. Kendine düşen paydan uzun zamandır değiştirmek istediğin arabanı alabilirsin.  Elden aldığın bazı borçları geri iade etme şansın olabilir. İş hayatında ilerlemek ve o çok istediğin konuma gelmek için tüm enerjini toplamalısın.

YAY: Kısa yolculuklar ve tatiller senin için trend olacak. Birçok yere aynı anda yetişmek seni planlı ve programlı yapacak. Kariyerin ve ev düzenin bozulmadan kendini organize edebileceksin. Güneş’in en tepede olduğu ayda, Yeniay ateş burcunda meydana gelecek. Kaybetme korkusunu aşmış bir Yay burcuysan, çalışma alanlarında daha esnek olacaksın. Başkalarına hizmet etmek yerine, kendi planlarını ve girişimlerini devreye sokmak isteyeceksin. Zamanı kendin için kaliteli kullanmak önceliğin olacak. Gerektiği yerde mesai yapmak, hafta sonu işi sosyal hayatına sokmamak yeni prensiplerin arasında olacak.

OĞLAK: Ateş burcundaki Yeniay’ın etkisi ile iletişim altyapılı konularda karşılaşabileceğin sorunlar, seni hayatının bu alanlarında yeni düzenlemeler yapmaya itecek. Eğer ilişkisi olan ya da evli olan bir Oğlak burcuysan, güven ve kıskançlık meseleleri Yeniay’ın etkisi ile aranızın açılmasına neden olabilir. Yeniay tutkularını ve hırslarını daha da görünür hale getirecek. Özellikle aşk hayatında susup kalan ve ilişkisini adeta içinde yaşayan Oğlak burçları bugünler de dile gelebilir.

KOVA: Yalnız bir Kova burcuysan, ağustos ayının ilk gününde karşıt burcuda yaşanacak olan Yeniay, 7.evinde etkili olacak. Kendini romantik bir iletişim içinde bulabilir ve uzun zamandır hasret kaldığın ilgiyi görebilirsin. Geçtiğimiz yaz aylarında seni huzursuz eden ve anlamsız çıkışlarını idare etmek zorunda kaldığın kişilerden uzak geçireceksin.  Eğer uzun yıllar aynı yere seyahate giden biriysen, tam anlamıyla rotanı değiştirecek ve bugünlerde farklı arkadaşlarla birlikte farklı yerleri keşfetmek isteyeceksin.

BALIK: Gökyüzü sana kendini hatırlatacak. Ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay sana ne kadar değerli ve önemli olduğunu bir kez daha hissettirecek. Gökyüzü sosyal alanlarda önemli yerlere gelmeni sağlayacak. Aynı zamanda motivasyonunu yüceltecek insanlar ile tanışacaksın. Kariyerin adına güzel gelişmeler peşi sıra gelecek. Mesleki bilgisi, imtiyazı ve donanımı olan kişilerden fikirler alacaksın. Sosyal açıdan çok hareketli ve verimli günler seni bekliyor. Ağustos ayı içinde önemli iş bağlantılarını atlamamanda fayda var.

 

Astrolog Zeynep Turan

 

22.07.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...