Yükleniyor . . .

2018 TUTULMALAR

2018 TUTULMALAR

60 günlük bir döngüye hoş geldiniz.

Haziran ve temmuz aylarını birbirinden ayırmamıza izin vermeyecek olan gökyüzü hepimizi bir serüvenin içine çekecek. Olmaz dediğimiz olayları olduran ve yeni dünya düzeniyle bizi tanıştırmaya çalışan haziran ayında Kirli Dolunay ile başlayıp, temmuz ayında Ay Tutulması ile devam edecek bir süreç yaşayacağız.   Türkiye bu döngüde önüne çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirerek hareket etmesi gerektiğini de fark edecek. Tabi dış politikada dengeler ayın ilk günlerinde hız kazanırken, iç ilişkilerimizde gerginliğin boyutunu anlamakta güçlük çekeceğiz.

Yönetimler dinler ve para arasında kalacak.

Derin ve içeriden başlayan haziran ayı herkese çok farklı deneyimler yaşatacak. Özellikle 13 Haziran’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Yeniay, Türkiye’nin Natal haritasında çok etkili olacak. Bu gökyüzü hareketi kamu alanlarında etkili olurken, 2012 yılından bugüne kadar yapılan düzenlemelerde iyileştirmelere gidilecek. Eğer kamuda çalışan bir okurumsanız burası sizi yakından ilgilendireceği için bu süreç geçene kadar işinizde önemli bir karar almamaya çalışın derim. Aynı zamanda Ay burcu İkizler olan ülkemizin sendikaları, hapishaneleri, ağır ceza sistemi ile ilgili yasaların düzenlenmesinin startı da bu ay verilecek. Tabi gök kubbenin seyri bununla da sınırlı kalmayacak, 2016 yılında tutuklananları yakından ilgilendiren günleri de yaşayacağız. Güneş’in İkizler burcundaki seyri sayesinde haziran ayının gündemi yalnızca bunlarla ilgili olmayacak. Son iki yıldır uluslararası arenada kader birliği yaptığımız, aramızdan su sızmayan Rusya ile gizli anlaşmalar da konuşulacak. Türkiye-Rusya ilişkilerinde ticari yapıları, büyük anlaşmaları, değişen stratejileri de yakından görmemizi sağlayacak. (Türkiye Ay burcu İkizler, Rusya Mars’ı Yay burcu)

ABD kendi sıkıntıları ile uğraşacak.

Dünyanın, Donald Trump’la yön değiştiren ABD’nin tarikatların altını beslediğini fark etmesi geç olmayacak.   Hiçbir şey bununla sınırlı kalmayacak olup, birçok tarikatın varlığını ve kimlerin onları korumaya kalktığını görmemizi de sağlayacak. Medyada ve basında fazlasıyla yer alan, popüler kültüre hizmet eden birçok ülkede yapılanması bulunan, birtakım tarikatların ön plana çıkacağını hatta tutuklanmaya varan olaylar yaşanacağını bu ay da göreceğiz. Unutmayın, 2018 yılı son 25 yılın en hızlı yılları arasında yerini alıyor. Arka arkaya sıralamaya çalıştığım konuları yakından takip ederseniz, dünyada muhakkak gözünüze takılacak majör bir karar alındığına şahitlik edebilirsiniz.

2016 yılında 16 Temmuz’dan itibaren etkili olan kirli Dolunay’ın üçüncüsü bu ayın son günlerinde 27 Haziran’da gerçekleşecek. Bu süreç aynı zamanda ülke olarak yaşadığımız sorunların da ne yöne gideceğini belirleyecek. Dünyada para tipi değişirken, son 25 yılın asli sorunu gibi görünen petrol endüstrisinin küresel sistemde yeni yerini de göreceğiz.  21. yüzyılın bol bölünmeli döngüsü adım adım yaklaşırken 3 tutulmanın peş peşe yaşanacağı 60 günlük sürecin sorumluluğunu bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan Güneş, Satürn karşıtlığı (Yengeç-Oğlak) başlatacak.

2018 yılında yaz aylarında kavgaya tutuşanlar ortaya çıkacak.

Doların ve altının en yüksek olacağı günlerden geçerken, borsa kara günler yaşayacak. Haziran ayının rengini anlamakta güçlük çekenlerin, Güneş’in burç değiştirdiği günden yani 21 Haziran’dan itibaren dijital dünyada çıkacak haberleri takip etmesini tavsiye ederim.

Kimler köşesine çekilecek, kimler yeni dünyaya ayak uyduracak!

Sağlık sektörünün ara yüzleri değişirken, sanayileşmiş sektöre ağır yaptırımlar getirilecek. Özellikle Mars Retro’su ile birlikte Asya ve Hindistan’daki salgınlara dikkat çekerken, Avrupa’da bazı yaptırımlar söz konusu olacak. Bilimin hız kazanması küresel dünyada dönen paranın da derdi olacakDünya değişirken, bizim topraklarımızda ise Sağlık Bakanlığı’nı çok yakından ilgilendiren bir süreç olacak.  Büyük hesaplaşmaların, el değiştiren yönetimlerin ve büyümekte olan sağlık sektörünün karışık bir süreçten geçtiğini medyadan okuyabilirsiniz. Sağlık sektörüne bağlı iş yapan veya sağlık sektöründe çalışan biriyseniz haziran ve temmuz ayını iyi gözlemlemenizi, büyük resimde neler olduğunu anlamadan keskin adımlar atmamanızı öneririm.

21 Haziran’dan itibaren yavaş yavaş etkili olmaya başlayacak olan Dolunay, Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile Türkiye’nin yükselen burcuyla ilişki kurmaya başlayacak ve Satürn ile karşıtlık yapacak. Aynı zamanda savaş gezegeni Mars’ın da yavaşlaması ile birlikte iddialı birtakım olaylar yaşanmaya başlayacak. Türkiye’nin 2. ve 7. evinde etkili olacak olan bu Kirli Dolunay, milli zenginlikleri, devlet hazinelerini, son 9 aydır ekonomi ile ilgili yaşanan konuları ve finans sektörünü yakından ilgilendiren konuları etkisi altına alacak. Ayrıca Kirli Dolunay Türkiye’ye mâl olmuş yöneticilerin, parti liderlerinin sağlık sorunlarını gündeme getirirken, sırlarının da ifşa olacağını işaret ediyor.

2016 yılından bu zamana Plüton ile ilişkili olan Kirli Dolunay, Türkiye’nin Natal haritasında Plüton ile karşıtlık yapıyor, aynı zamanda Satürn’de Plüton’un karşısına geçiyor ve gökyüzü toprak, su temasına teslim oluyor. Bu süreçte birçok partinin iç yapılanması değişikliğe giderken, özellikle AKP ve CHP’yi çok yakından ilgilendiren günler yaşanacak. 2001 kuruluşlu Uranüs’ü Kova olan AKP’nin Natal haritasında etkili olacak olan Mars Gerilemesi, AKP’nin kuruluşundan itibaren görev almış isimleri tekrar gündeme getirecek. Yalnızca siyasi olarak konuşulmayacak olan bu isimlerin özel hayatları ve sağlıkları ile ilgili haberler de duyacağız.

Gökyüzü, geçtiğimiz temmuz ayında yaşanan Kirli Dolunay’ın bir benzerini haziran ayında misafir ederken, Türkiye’ye neler oluyor, nelerle uğraşıyor dedirtecek türden olaylar yaşanacağını da işaret ediyor. Bu süreçte siyasi liderler, MİT istihbaratı gündeme gelmekle kalmayacak etkileri temmuz ayına kadar da devam edecek.

2018 yılında haziran ve temmuz aylarını birbirinden ayıramayacak, 60 günlük bir serüven yaşayacağız.

Güneş, Yengeç burcuna geçerken Türkiye’nin yükselen burcuyla temas kuruyor, ayrıca Ay burcunun İkizler olması, Yeniay’ın etkisini yakından hissedeceğini vurguluyor ve Kirli Dolunay’ın 7. evde etkili olması hız kesmeyecek gündemleri işaret edecek. Kirli Dolunay ile başlayacak olan Türkiye’nin ısınan gündemi Mars Gerilemesi ile devam ederken, 27 Temmuz’da Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile biraz nefes alacak.

Peki bitecek mi bugünler derseniz?

Bitmeyecek. Bu 60 günlük serüven haziran ve temmuz aylarının gündemini birleştirirken, bizler de kendimizi adeta sahne oyuncusu gibi hissedeceğiz. Türkiye’de başlayan sıcak günler dünyada da çok etkili olacak. Özellikle MHP’yi konuşacağımız bu ay, Doğu Anadolu ile ilgili de herkesi yakından ilgilendiren günler yaşanacağının işaretçisi. Uluslararası topraklarda ise Almanya’da sokaklarda yaşanan taşkınlıklar konuşulacak. Almanya hem sıcak gündemi hem de Yengeç burcu Angela Merkel’in açıklamaları ile oldukça konuşulacak. Tüm bu süreçler yaşanırken Rusya’nın 1990 yılında kendisinden ayrılan ülkeler ile olan ilişkileri de gündeme gelecek. Barack Obama’nın her ne kadar başkanlığı bırakmış olsa da siyasetten elini çekmediğini de bu ay yapacağı açıklamalarla göreceğiz. Aynı zamanda Barzani’yi de yakından ilgilendiren gökyüzü konumu, kendisi ile ilgili konuları tekrar tekrar gündeme getirecek.

Haziran ve temmuz ayında dünya eş zamanlı bir doğum sancısına girecek, hazır mısınız?

Bu iki ay da her şeyin olabileceğini işaret eden gökyüzü, herkese yüksek tempolu günler yaşatacak. Dünyaya neler oluyor derken bir taraftan da dünyanın değiştiğine şahit olacağız. Dünya liderleri korkuyu pazarlamaya devam ederken eş zamanlı kendi ülkelerindeki radikal yapılarla uğraşmak zorunda kalacaklar. Özellikle Avrupa ve İsrail eş zamanlı hareketlilik yaşarken, Ay burcu Kova olan Merkel tutulmadan oldukça fazla etkilenecek. Venüs’ü Kova olan Almanya ve Ay burcu Aslan olan İsrail eş zamanlı sokak karışıklıkları yaşayacak olup 27 Temmuz’daki tutulmanın etkilerini hissedecekler.

AĞUSTOS AYI TEMASI

Bin bir gece masalarına taş çıkaracak bir ay yaşayacağız.

Bomba etkisinde bir ağustos ayı yaşayacağız. Rüzgârı büyük olan, getirisinin toplumlara farklı yansıyacağı ağustos ayında dünyayı yakından ilgilendiren günler yaşanacak. Nükleer anlaşmaları, doğal kaynakları, Kazakistan’ı, Kırgızistan’ı aynı zamanda İngiltere’nin AB’nden ayrılışını ve dünyaya bende varım deyişini bol bol konuşacağız.  Güneş mevsimin en tepe noktasından geçerken, aynı zamanda gezegenler tutulmaya doğru yerlerini almaya hazırlanacak. Hâl böyle olunca uluslararası arenanın en can alıcı adımlarının atılacağı bu ay tüm dünyada ses getirecek olaylar yaşatacak. Belki size büyük laflar ediyor olabilirim. Ama unutmayın ki yılın bu ayına kadar sizde sakin geçmediğini gördünüz.  Yürekleri ağızlara getiren krizlerin nereye varacağına hep birlikte kafa yorduk. Ve yormaya devam edeceğiz. Bu yüzyılda, insanlar yaşadıkları ülkenin cennet ya da cehennem olduğuna karar verecekler. Sistemler toplumları değiştirmek için yeni algı yöntemleri geliştirdiklerini kendi ağızlarıyla ifade edecekler. Kimlerden neler duyacağınızı tahmin etmeye çalışmayın, çünkü büyük itiraflarla birlikte yüzyılın teorileri de ortaya atılacak.  

Öğreten ve disipline eden Satürn, Plüton’a yakınlaştıkça işlerin göründüğü gibi işlemediğine tüm dünya tanıklık edecek.  Yetmiyormuş gibi bir de mücadele gezegeni Mars, Oğlak burcundaki Retro’yla gündeme eşlik edecek. Haziran ayından bu yana geri giden Mars’ın hiddetini arttıracağı bir burçta yer alması Hindistan’ı, İran’ı, Mısır’ı yakından ilgilendirecek. Bu ülkelerin iç huzursuzluklarını görmemizi sağlayacak.  Dünya siyasi tarihinde az rastlanan çöküşlerin ve oluşumların yaşanacağını işaret eden gökyüzünün gündeminde; bu yıl üç tutulmanın üst üste yaşanıyor olması olacak. Üstelik bu kadar yakın temasta yer almaları sıra dışı olayların tetikleyicisi de olabilir.

Bin bir gece masalarından feyz alan ağustos ayı 30 günde herkese dünya turu attıracak. Kaldı ki gökyüzü olayları sadece Retrolar veya tutulmadan ibaret değil, aynı zamanda jenerasyon gezegenleri, iyicil gezegenlerle iletişimini bu ay hiç koparmayacak.  Tarihi yüzyıllara dayanan Kahire, Şam ve Bağdat gibi başkentler özellikle Doğu’nun bütün motiflerini dünyaya gösterecekler.  Bu yılın renginin kırmızı olduğunu bu ay anlayacağız. Öyle ki 2018 yılının ağustos ayı hızını sadece dünyada değil gündelik hayatlarımızda da hissettirecek.  Kaderin bile şaşıracağı günlerden geçerken, birçok ülkenin sisteminin çöktüğünü fark edeceğiz. Aslında ilk okuduğunuzda sizi korkutan ama günü gününe okuduğunuzda bu değişimler gerekliydi diyeceğiniz şer ’den hayra akışı hep birlikte seyredeceğiz.

12 Ağustos ’tan itibaren Mars, Oğlak burcuna geçiyor. Mars, gökyüzünde diğer gezegenlerin yanında saf tutarken, Güneş tutulmasına eşlik etmesi ve bir gün sonra toprak burcuna geçmesi ortalığı bu ay en çok karıştıran gezegeni olarak nam salacak. Mars, her kalıba girmeye çalışıp narsis tutumuyla herkesi arenaya davet ederken daha sert oynamaya itecek. Küresel krizin ismi artık güç savaşları olarak değişirken, insanlar önlerine atılan binlerce bilginin içinde de kaybolacak.

Bilgi kirliliğinin çıkaracağı ilk krizi göreceğiz.

Ülkelerin borsalarında bir gecede neyin nasıl değer kaybettiğine bu ay şahit olmaya başlayacağız. Evet, birileri zengin olurken birileri çok büyük kaybedecek. Güneş ateş burcunda süzülürken uzun bir aradan sonra Uranüs’le yollarının kesişmesi çok farklı etkiler yaratacak.  Gök kubbenin dört bir yanının sabit burçlar tarafından yönetilmesi akla gelmeyen şeylerin gözümüzün önünde cereyan edeceğinin habercisi olacak.  Bu süreçten en çok, iki yıl önce Türkiye’nin gündeminden etkilenip yaşadıkları yerleri değiştirenler etkilenecek. Bir daha asla Türkiye’ye dönmem diyenlerin geri gelişlerine şahit olabilirsiniz. Hatta 2016 yılında yurt dışına yatırım yapanlar ağustos ayında en çok kafası karışanlar olacak.

Sistemi yönetenler başarı merdivenlerini hata üstüne hata yaparak tırmanacak.

Yılın son tutulmasına eşlik edecek olan Merkür’ün geri hareketi bu ayın diğer konularını işaret edecek.  Son yıllarda yaşanan tutulmalara hem Mars’ın hem de Merkür’ün eşlik etmesi ticaret yapanları etkiledi ve yine etkilemeye devam edecek.

Güneş Tutulması toplumsal olayları, iklimsel ve doğa olaylarını tetikler mi?

Genelde Güneş Tutulmasının ikiden fazla yaşandığı yıllarda doğayı ve iklimi ilgilendiren olaylar söz konusu olur.  Bu ay yaşanacak olan tutulma ateş, hava ve su elementlerinde etkili olacağı için nüfus sayısı yüksek ülkeleri yakından ilgilendiren olayları vurgulayacak. Hedefinde ise sömürge altında olan Afrika ve Çin gibi ülkeler yer alabilir. 15 Ağustos 1947 yılında bağımsızlığını ilan eden Hindistan’ı birçok konuda konuşabiliriz. Özelikle Hindistan’da dinlerin ve tarikatların konu olması, ülkenin birçok alanında fikir çatışmalarına neden olabilir.  Ağustos tutulmasıyla birlikte dünya, Hindistan Federal yapının kendi içinde alacağı tutumu yakından takip edecek. Hindistan’da, dini yapıların altında örgütlenmiş grupların deşifre olması, Türkiye’nin 2016 yılını anımsatacak günlerden geçebileceğini işaret ediyor. Tabi bu durumdan faydalanan, gündemi kendi lehine çevirmeye çalışan ülkeler de olacak. Tutulma anına asteroitlerin eşlik etmesi, beraberinde ve sonrasında tam tamına 10 farklı gezegenin Retro halinde olması sıradan olayların yaşanmayacağının da altını çizecek.

Bitmeyen ağustos ayı, dünyayı ve kariyer hayatını kasıp kavuracak.

Güneş, Aslan burcunda hareket ederken sadece Türkiye’nin Natal haritasında aktif olmayacak. 2001 yılında kurulan AKP’yi de yakından ilgilendirecek.  Gezegenler semada gamsız bir şekilde hareket ederken ülkenin önde gelen partilerini yakından ilgilendiren bir süreci başlatıyor. 23 Ağustos’a kadar gökyüzünün yarattığı hiddet kolay kolay durulmayacak.  1992 yılında ikinci kez kurulan CHP’de deyim yerindeyse müdahale için adeta yoğun bakım ünitesine girecek. 2017 yılının son aylarında başlayan değişimin aslında CHP’ye iyi gelmediğini çok net bir şekilde gözlemlerken, gündelik hayatımızda yorumlarımızla sürece bizlerde dâhil olacağız.

Ağustos ayında meydana gelen Retro’lar herkesin mertebesini yeniden belirleyecek.  Kâfi diyenlere küçük bir not düşmek isterim; felekler (gezegenler) yeni dünya düzeninde yapılan planları topraklarımızdan zaman zaman uzaklaştırırken, ülkemizi daha çok sahiplenmek gerektiğini vurgulayacak. Çünkü gökyüzü, yeni dünya düzeninde rol alan büyük oyunun oyuncuları değişirken, Türkiye üzerine yapılan planların bu sefer denizler ve boğazlarla ilgili olabileceğini işaret ediyor.

Ne yaman çelişki diyeceğimiz ağustos ayında, gündelik hayatımızda da hararetli günler yaşatacak. Post-modern köleliğin aslında uluslararası arenada değişen kaynaklarını bir kez daha kabul edeceğiz.

2018 yılında dünyanın ne tarafa gittiğini bu yılın 5’inci tutulmasının gerçekleşeceği bu ayda anlayacağız. Yaşadıklarımızı her ne kadar değişim olarak adlandırsak da ‘’Büyük Hesaplaşma Başlıyor’’ kitabımda da bahsettiğim gibi yüzleşmeden öte sistemin neyi zikrettiğini toplumlar fark edecek. Geçmişte yaşananların yâd edileceği bu döngüde özellikle ABD-Kuzey Kore ilişkilerinde maşanın kim olduğunu görecek, atışmaların ileri boyutlara gideceğine şahitlik edeceğiz. İki ülke arasında gelişecek somut olaylar halkı tedirgin ederken bir taraftan da ABD kendi magazin haberleri ile uğraşmak zorunda kalacak. Göreve geldiği andan itibaren kendisini farklı ifade eden, alışılagelmişin dışında hareket eden Donald Trump’ın evliliği sansasyonel haberlere malzeme olacak. Ay burcu Oğlak olan Melanie Trump’ın dikkat çekici çıkışları ve davranışları ABD’nin yeni Angelina Jolie-Brad Pitt çiftini yaratabilir.  Bir taraftan korku ile uğraşacak olan ABD, diğer taraftan da Trump’ın özel hayatı ile yakından ilgilenecek.

Ağustos ayının gündemi sadece Güneş tutulmasından ibaret olmayacak. 9 Ağustos’ta Uranüs’ün Boğa burcunda başlattığı ilk Retro hareketi AB’nde uzun yıllardır söz sahibi olan İngiltere’nin resmi ayrılışını ima edebilir. 

Bu ağustos farklı bir ağustos!

Güneş Tutulması ile birlikte iki etkin gezegen Retro halinde olacak. Uranüs’ün Boğa burcunda, Mars’ın da Oğlak burcunda 29 Ağustos’a kadar geri hareket etmesi dünyanın her köşesinde farklı olayların meydana geleceğini, bazı yerlerde de kaosun yaşanacağını işaret ediyor.  Yaşadığımız gezegende bazı şeylerin tesadüf olduğunu düşünenler; bu ay hiçbir detayın tesadüf olmadığını fark edecek. Bu ay inanç duygusu daha çok yaygınlaşırken, birçok kişi gördüklerinden etkilenip yaşamında değişiklikler yapabilir. Bu satırları okuduğunuzda belki size hiçbir şey ifade etmeyecek ama 2017 yılında ağustos ayında yaşanan olayların üzerine koyduğunuzda aklınızda bir şeyler canlanacağını düşünüyorum. 

Geçtiğimiz yıl yaşanan Güneş Tutulması Türkiye’den çıplak gözle gözlenmedi. Şimdi ise durum biraz farklı; ağustos ayında Güneş tepe noktasında yükselirken gerçekleşmesi ülkemizde belli şehirlerimizden izlenebileceğini işaret ediyor.  Bu da yaradılışımıza zıt duygularla karşı karşıya kalacağımızın altını çiziyor. Yaradan’ın mührü Güneş ve Ay tutulurken 2018 yılında birçok yapının ikiye bölünebileceğini işaret eden gökyüzü, 2023 yılına kadar da ülkelerin istihbaratlarından, yapılan anlaşmalarına kadar birçok köklü oluşumun dönüşümden geçeceğini gün gibi ortaya koyacak. Uluslararası para birimi gibi görünen Dolar’ın kanser olduğunu bu ay fark edeceğiz. AB gibi önemli bir yapının tuzla buz olacağını da bu döngüde göreceğiz.

Sanallaşan insan yaşamı sınırları aşarken, geleneksel sistemler adeta çürümeye bırakılacak.  29 yıl aradan sonra tutulmaya eşlik edecek olan Satürn-Oğlak döngüsü bir kez daha uzlaşmaktan ve barışmaktan yana olunmadığını gösterecek. Şu an internete girip baktığınız zaman 1938-1958 yılları arasında doğmuş pek çok lider olduğunu fark edebilirsiniz. ‘Ne var bunda’ diyecek olursanız, şöyle açıklayayım; bu yıllar arası doğanların Plüton konumları Aslan burcunda yükseliştedir. Nefsi yöneten Plüton bu yıllar arası doğumlu herkese büyük bir öz güven verecek. Bu tutulmanın Aslan burcunda etkili olması 1938-1958 doğumlu kişilerin hemen hemen hepsinde sağlık sorunları oluştururken, liderlik için üstünlük savaşına tutuşmalarına da sebep olacak. Tabi bu durum eş zamanlı olarak birçok ülkede ayaklanmaları tetikleyecek. Hatta bu konu o kadar abartılacak ki sosyal medyada dünyanın en kötü ve en iyi liderinin seçileceği anketler dahi düzenlenecek. Aynı zamanda yine sosyal medyada farklı akımlar da oluşacak. Twitter, YouTube gibi insanlara ulaşılabilirliği kolaylaştıran mecraların aslında kullanım amacının dışına çıktığını, örgütlenmenin, yönlendirilmelerin bir yapı tarafından yönetildiğini çok net bir şekilde göreceğiz.

Ağustos ayı çok yönlü bir ay olmakla kalmayacak, dünyanın gidişatını fark edip ne kadar az seçeneğimiz olduğunu da ortaya koyacak.

NOT: 2018 Burç Yorumları Dünya Değişiyor kitabımı satın alanlar bu yazdıklarımı Haziran, Temmuz ve Ağustos Ayı Teması’nda okuyabilirler.

Astrolog Zeynep Turan

20.05.2018

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...