Yükleniyor . . .

2018 TEMMUZ AYINDA ÖNEMLİ GÜNLER

TEMMUZ AYINDA ÖNEMLİ GÜNLER!

Ay Boşlukta ne demektir?

Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2,5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır. Bu duruma da ‘Ay Boşlukta’ denir. Bu boşluk bir saat veya daha uzun sürebileceği gibi, günün herhangi bir saatine de denk gelebilir. Ay’ın gün içerisinde diğer gezegenlerle yaptığı açılar ortaya çıkacak olayları ve meydana gelecek sonuçları gösterir.

Ay Boşluk’ ta olduğu saatler konsantrasyon bozukluğunun, dikkat dağınıklığının yüksek olduğu saatlerdir. Bu süreçte başlayacağınız yeni bir işin olumlu sonuçlanmama ihtimali çok yüksektir. Hatalı kararlar alınabilir. Bu saatler arasında sizi yargılama ya da üzerinizde söz söyleme hakkına sahip olabilecek hiç kimseyle tartışmaya girmeyin. Kurmak istediğiniz olumlu diyaloglar planladığınız gibi ilerlemeyip aksine tam ters yönde bir bitiş gösterebilir. Oldukça önemli iletişimleri erteleyin, e-posta göndermeyi, arama yapmayı erteleyin. Ay’ın boşlukta saatlerinde kişisel gelişiminize yönelik eylemlerde bulunabilir, kendi iç dünyanızın planını yapıp, ruhsal derinliğinize inebilirsiniz. Tüm bunların yanında bu süreçte dinlenmeyi, eğlenmeyi tercih edebilirsiniz.

Dünyanın uydusu Ay’ın, diğer gezegenlere nazaran bize daha yakın olması hayatımızdaki etkisini de daha açık biçimde hissetmemize neden olur. Ay sadece duygularla ilgili değil, yaşamımızdaki pek çok şeyle yakından ilgisi vardır. Med-cezir olayına sebep olan ayın hareketleri, vücudunun %70 su olan insanı da aynı şekilde etkilemektedir.  Dişil üretkenliği temsil eden Ay aynı zamanda değişimi, beslenmeyi, sübjektifliği, duygusal iletişimi, bilinçaltını, içgüdüsel duyguları, sıvıları, denizleri, temel arzuları içinde barındırır. Duygusal ihtiyaçlarımızla bağlantılı olarak istem dışı yaptığımız hareketlerin kaynağı olan Ay için, ruhumuzun aynası desek yanlış olmaz. Örneğin, bilinçaltı ve belleğimizi temsil eden bu hassas gezegen bir erkeğin hayatındaki en önemli kadını belirttiği gibi, özel hayatı ve ev ortamını da şekillendirir.  Vücudumuz da ise göğüs, mide ve sindirim sistemi bu gezegenin etkisindedir. Dişiliğin simgesi olduğu için bu özellikler daha çok kadınların sağlık durumuyla ilintilidir. Yönettiği burç olan Yengeç burcunda oldukça kuvvetli bir yere sahip olan Ay’ın olumlu yönleri aynı zamanda Boğa burcunda da belirgin hale gelir. Ay’ın en huzursuz olduğu burç ise, Yengeç’e zıt burç olan Oğlak’tır. 

Ay on iki evi gezerken, hayatımızda ve kişiliğimizde değişimlere neden olur.

Ay haritanızda 1. evde ise: Duygusal olarak açıktır. Duygularını saklayamaz, ruh hali yüzüne yansır. Geleceğe yönelik trendlerle ilgili güçlü sezgilere sahiptir. Olaylara objektif yaklaşmakta zorlanır.

Ay haritanızda 2. Evde ise: Duygusal güvencesini maddi güvenceler ile sağlamaya çalışır. Sahip olduklarına karşı duygusal bir bağ hisseder.

Ay haritanızda 3. Evde ise: Hayatında değişimler erken yaşlardan itibaren gündemindedir. Günlük değişimler duygusal travma yaratabilir. Sık sık seyahat eder. Sezgisel iç görüsü güçlüdür. Yazma ve konuşma yeteneği geniştir.

Ay haritanızda 4. Evde ise: Yuvası, duygusal sağlığı açısından yaşamsal bir şekilde önem taşır. Aile geçmişi ve doğduğu yer, duygusal anlamda önemlidir. Evinde ailesiyle ilgili olaylara, ebeveyn tavrıyla yaklaşabilir.

Ay haritanızda 5. Evde ise: Doğuştan romantiktir. Genç yaşlardan itibaren sürekli olarak ideal aşkı arar. Çekicidir, hayal gücü kuvvetli ve güdüsel bir biçimde yaratıcıdır.

Ay haritanızda 6. Evde ise: Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı ve onlara yardımcı olmaya isteklidir. Çalışma kapasitesi yüksektir. Yaptığı işe saygı duyacak birinin yanında çalışmak çok hoşuna gider.

Ay haritanızda 7. Evde ise: Başkalarının varlığına önem veren, tek başına kalmak istemeyen insanlardır. Duygusal huzur, kişisel ilişkilerin gidişatına bağlıdır.

Ay haritanızda 8. Evde ise: Başkalarına mali varlıklarını yönetme konusunda yardımcı olabilir. Ay açısı sert ise ilişkilerde zorlanma anlamına da gelebilir. Karamsar düşünceler ve endişeler aklı kurcalar ve rahat hissetmeyi engelleyebilir.

Ay haritanızda 9. Evde ise: Ruhsal veya dinsel anlamda çok güçlü eğilimleri vardır. Hayatta bir görüş açısı olmalı veya bir şeye inanmalıdır. Bilgi toplamaya ve bilgelik elde etmeye karşı büyük istek duyar.

Ay haritanızda 10. Evde ise: Hayatta itibar ve başarı kazanmak, onun ilgisini çeker, mesleki açıdan hırslıdır. İyi bir itibar kazanmanın ve onu korumanın ne kadar önemli olduğunun farkındadır.

Ay haritanızda 11. Evde ise: Arkadaş grupları veya sosyal organizasyonlar içerisinde olmaya ihtiyaç duyar. Arkadaşlarının ihtiyaçlarına karşı çok hassastır.

Ay haritanızda 12. Evde ise: Sebebi belli olmayan endişeler ve kuruntular, kendisine olan güvenini kısıtlar. Çekingendir ve özel hayatına çok önem verir. Duygularını açıkça ifade etmeyebilir ya da gerçek duygularını ihmal edebilir.

 

Tarih

Saat

Tarih

Saat

02 Temmuz

01:55

02 Temmuz

20:50

04 Temmuz

12:46

05 Temmuz

07:49

07 Temmuz

10:08

07 Temmuz

15:50

10 Temmuz

22:59

11 Temmuz

20:58

13 Temmuz

05:47

13 Temmuz

20:30

15 Temmuz

02:11

15 Temmuz

20:30

17 Temmuz

13:49

17 Temmuz

22:42

19 Temmuz

22:52

20 Temmuz

04:12

24 Temmuz

11:12

25 Temmuz

00:48

26 Temmuz

16:41

27 Temmuz

13:40

29 Temmuz

12:24

30 Temmuz

02:27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrolog Zeynep Turan 

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

28.06.2018

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...