Yükleniyor . . .

2018 TEMMUZ AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR

TEMMUZ AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Dünyanın yedi köşesini etkileyen haziran ayının yeryüzüne yansıması yön değiştirirken temmuz ayında aşkı, ilişkileri ve evlilikleri önümüzdeki 30 gün boyunca gündemden hiç indirmeyecek tutulmalar ayına hoş geldiniz. Eğer bu ayın sessiz başlayacağına inanıyorsanız, yanılıyorsunuz. İşler düşündüğümüzden de farklı işleyecek. Korkunun, cesaretin ve tutkunun kol kola olacağı temmuz ayı yaşadığımız gezegene de hareketlilik katacak. Özellikle kendi hayatı için büyük mücadeleler veren herkesin yanında yer alıp, korkma yürü derken, vazgeçtiğimiz arzularımızı da yeniden gündemimize getirecek. İlk olarak herkes yaşattığını yaşayacak diyor gökyüzü! Herkes payına düşeni alacak, özellikle aile, akraba konularını gündeme taşırken, iş yeri olanları da yakından ilgilendirecek diyor gökyüzü!

Güneş tutuluyor!

13 Temmuz’da Güneş tutulurken bir de Yeniay gerçekleşiyor. Bu süreçte kendi kurallarımızı yine kendimiz yıkacak, değişimimizi kendimiz başlatacağız. Geri bırakmayı, yeniden başlamayı ana ayak uydurmayı, kısacası yüreklerinin kapısını sonuna kadar açanları konuşacağız diyor gökyüzü. Su burcunda tutulacak Güneş samimiyetini ortaya koyan kazansın diyecek.

Ruhumuzu sıkıştıran bir ayı geride bırakmanın rahatlığını az da olsa yaşarken, kalbimizi adeta elimize alacak ve korumak isteyeceğiz. 2018 yılının en dönüştürücü aylarını yaşadığımızı geçen ay da belirtmiştim. Temmuz ayı da bu aylardan biri olurken, yaşadığımız tüm bu süreçler inişli çıkışlı olarak eylül ayına kadar devam edecek. Aman dikkat!

Kalbimiz kime ait?

Bu ay sevdiğiniz insanların sorunlarına haddinden fazla dahil edildiğinizi fark edebilir, önleminizi almak adına geç kalabilirsiniz. Bu sebeple ilk önce kendi dünyanızı düzenlemeye koyulmalı ve birinci derece sevdiklerinize öncelik vermelisiniz. Yazımın başında da dediğim gibi kalbimizde kime fazla yer ayırdıysak ona öncelik veriyoruz.

Temmuz ayında gerçekleşecek olan tutulmalar bizi biz olmaktan çıkarırken, sevgimizi gösterme şeklimizi de değiştirecek. Daha tutkulu, daha sahiplenici, daha aşık ve daha ihtiraslı olacağız. İlişkilerinde haksızlığa uğrayanlar ise geçmişi sırtında yük olmaktan atacak ve artık kendi yolunu çizecek. Bu ay evliliklerle ilgili asılsız dedikodular duyabilir, üçüncü kişilerin varlığından haberdar olabilir hatta müdahale eden dahi olabiliriz. Ancak müdahale etmemiz doğru olacak mı? İşte bu noktada bu ay çok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü siz birilerinin hakkını savunurken, hakkını savunduğunuz kişi yaşadıklarına razı gelebilir ve siz ortada kalabilirsiniz!

Mutlu olacak mıyız?

Mutluluğu kendi içinde arayanın mutlu olacağı bir dünyada yaşarken işin aslı mutlu olmak o kadar da zor değil. Ancak kendi varoluşumuzu başkalarına bağladığımız bu yüzyılda zor günler yaşıyorum demekten geri kalmıyoruz. Özellikle hayata karşı beklentisi çok yüksek olan ancak çalışmayı da yük olarak gören herkesi gökyüzü bir kenara atacak.

Dünyayı güzellik mi, sevgi mi, emek mi yoksa çalışmak mı kurtaracak?

Herkesin dünyası farklı olmakla beraber, herkes kendince sever, emek verir ve bir şeyleri güzelleştirdiğine inanır. Ancak düşündüğümüz zaman çok az kişi çalışarak mutlu olmayı tercih eder. Tüm dünyanın, tüm yapıların, teknolojinin, algının değiştiği bu yüzyılda hedeflerimize ulaşmak için çok daha fazla çalışmamız gerektiğini fark etmemiz için gökyüzü var olan gücüyle bizi sınavlara tabi tutacak. Sahip olduğumuz her şeyi korumak için çalışmamız gerektiğini ve değişimin önünde durmamamız gerektiğini ifade eden tutulmalar, kazançlarımızı da net bir şekilde görmemizi sağlayacak.

Aşk her zaman kazanır mı?

Temmuz ayının gündemini ikili ilişkilere çevirdiğinden bahsetmiştim. Özellikle uzun süreli evliliği ve ilişkisi olanlar için günler farklı bir akışa geçiyor. Eğer mevcut sorunları görmezden geldiğinizi içten içe biliyor ve sorunları kendi başınıza halletmeye çalışıyorsanız bu ay işiniz o kadar da kolay olmayacak. Temmuz ayı düşüncelerimizi sesli söylemek zorunda kalacağımız anlar yaşamamıza sebep olabilir. 7 yıllık yeni bir döngü başlamışken ve zaman farklı bir boyuta evrilirken bir şeylerin aynı kalmasını beklemek de boşuna zaman kaybı olacak. Duygularımız dahi revizyondan geçerken, bu aydan itibaren kendimizi güncellemeye başlayacağız.

Duygularımız öncümüz!

Temmuz ayını başladığımız gibi bitirmeyeceğiz. Gün be gün değişirken, rotamızı da duygularımızla belirleyeceğiz. Özellikle ilişkisi olmayanları, ilişkisini yeni bitirmiş olanları hedef alan tutulmalar hepimiz yoğun bir sürecin başladığının da habercisi olacak. Peş peşe yaşayacağımız Güneş Tutulmaları hislerimizi yoğun yaşayacağımızı işaret ediyor.

Uzun süredir kalbim boş diyenler burada mı?

Bir süredir kalbini aşka açmaya korkanların destekçisi olacak olan temmuz ayı adeta fırtınalar estirecek. Neden, nasıl, niçin, ne zaman diyemeden kendinizi olayların içinde bulabilirsiniz. Özellikle kalbi kırgın ve boş olan kişilere yeni bir şans verirken hayatının aşkıyla karşılaşması an meselesi olacak. Böyle bir şey mümkün değil diyenler de olacak mutlaka, ancak gelin bu ay rotanızı duygularınızla belirleyin ve sadece kendi hayatınıza odaklanın. Çevrenizdeki insanların yorumlarını benimsemez, sağ duyulu davranmayı tercih ederseniz aradığınızı bulmak sizin için hiç de zor olmayacak.

2018 yılı iddiasını sürdürüyor!

Bu yıl iddiasını ortaya koymaktan çekinmezken bizler de ruhumuzu besleyecek ve doğru bildiğimizi savunmaktan vazgeçmeyeceğiz.

  • Eğer 1950-1959 yılları arasında doğduysanız ve kendi iş yeriniz varsa ya da birilerini yönetiyorsanız kendi iddianızı ortaya koyacaksınız. Ayrıca farklı bir alana yönelmek adına kişisel bağlantılar kurabilir, ailenizle bazı konularda karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay gerçekleşecek tutulmalar Plüton’unuzun üzerinde gerçekleşirken sağlığınıza ve itibarınıza çok dikkat etmelisiniz.
  • Eğer 1950-1959 yılları arasında doğduysanız ve aile içinde uzun süredir devam eden miras, hak, hukuk ve yer davaları var ise farklı ve hiç düşünmediğiniz bir boyuta taşınabilir.
  • Eğer 1960-1969 yılları arasında doğduysanız ve bu yaz çocuğunuzu evlendirmeyi düşünüyorsanız ufak tefek aksilikler kaygılanmanıza sebep olabilir. Ayrıca 14 yıldan fazla evliliği olan biriyseniz eş ile ilgili büyük fikir ayrılıklarına düşebilir, kendi yaşıtlarınızla rekabete tutuşabilirsiniz. 2018 yılının üçüncü ve dördüncü tutulmaları size misilleme yaptırmak istiyor, sağ duyunuzu kaybetmeyin.  
  • Eğer 1960-1969 yılları arasında doğduysanız ve iş yeriniz var ise birtakım sorunlardan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Tavsiyem ani kararlar vermemeniz.
  • Eğer 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve iş değiştirmeyi düşünüyorsanız isteklerinizi daha acık dile getirmeli, fevri davranışlardan kaçınmalısınız.
  • Eğer 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve bebek sahibi olmak istiyorsanız, tutulmaların sizi desteklediğini bilmelisiniz.  Gerisi Allah’tan.
  • Eğer 1984 Nisan – 1989 yılları arasında doğduysanız ve ilişkiniz var ise keskin konuşmalardan uzak durmalısınız. Çünkü ayın sonunda gerçekleşecek Ay Tutulması size pişmanlık duygusu verebilir.
  • Eğer 1984 Nisan-1989 yılları arasında doğduysanız ve ilişkiniz yok ise yakın çevrenizden bir arkadaşınıza karşı ilgi duyabilirsiniz. Ayrıca aile büyüklerinizin sorunlarının tam ortasına düşebilirsiniz. Dikkat!
  • Eğer 1984 Nisan – 1998 yılları arasında doğduysanız ve sektör değiştirmek istiyorsanız bu ay karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir, iş teklifleri alabilirsiniz.
  • Eğer 1998-2002 yılları arasında doğduysanız ve eğitim ile ilgili kaygılarınız var ise bu tutulmalar size iyi gelecek.

Gökyüzü heybetini özgüven ve tahammül olarak yeryüzüne yansıtırken sınırlarını belirleyemeyenleri hedefine alacak.

Astrolog Zeynep Turan

28.06.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...