Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR OĞLAK BURCUNA GEÇİYOR

2018 İLETİŞİM GEZEGENİ MERKÜR OĞLAK BURCUNDA

İletişim gezegeni Merkür 11 Ocak itibariyle Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak ve iletişim adına herkes için farklı günlerin başlangıcını da tetikleyecek.  Bu gökyüzü hareketi kalbimizin sesini kısıp zekamızı daha da parlatacağımız bir dönemi işaret ediyor. İkili ilişkilerimizi, kariyer hayatımızı, sosyal ilişkilerimizi kısaca hayatımıza dair her alanı büyük bir ciddiyetle ele alacağız. Şubat’ın ortasına kadar sürecek olan zekâ gezegeni Merkür’ün Oğlak burcundaki hareketi kontrolü elimize almamıza yardımcı olacak.

Satürn tarafından yönetilen bir burcun ruhuna bürünen bir Merkür düşünün. Ciddi konuşmalar hayatın her alanında yer alırken, bu dönemde söylenen hiçbir şeyin altı boş olmayacak. Olsa bile bunu çok çabuk fark edebileceğiz. Sosyal ilişkilerimizi adeta bir bulmaca çözer gibi stratejik bir şekilde yöneteceğiz. Bize hiçbir katkısı olmayan insanları ve ilişkileri hayatımızdan yavaş yavaş çıkarmanın yollarına bakacağız. Çünkü hayatımızdaki bazı insanlara artık veda etme vaktinin geldiğini Merkür bize gösterecek.

Zekâ gezegeni Oğlak burcunda konumlanırken ifademize çeki düzen verir, kelimelerimizi düşünerek seçeriz. Karşılaştığımız sorunlarda hemen reaksiyon göstermek yerine düşünerek hareket etmeyi tercih ederiz. İç dünyamızda olan bitenden pek kimsenin haberi olmaz. Bu döngüde daha kaygılı ve melankolik bir ruh halinde olabiliriz. Eğer bu dönemde canınız kimseyle görüşmek istemiyorsa, kendinizi değil Merkür’ü suçlayın. Tabi kendinizi çok kaptırıp işi yakın çevrenizle duvar örmeye kadar götürmeyin!

Peki, bizler bu süreçten nasıl etkileneceğiz?

  • Hayata karşı güçlü, kararlı ve azimli olacağız. Sorunlardan kaçmak yerine çözüm yolları arayacağız.
  • Verdiğimiz sözleri tutmak konusunda hassasiyetimizi ortaya koyarken çevremizdeki insanlardan da aynı özeni bekleyeceğiz.
  • Mantığımızı ön plana alıp tutarlı adımlar atacağız.
  • Disiplin gerektiren işlerimizi kolaylıkla halledeceğiz.
  • Planlı hareket etmeyi tercih edeceğiz.
  • Duygusallığımızı arka plana iteceğiz.
  • Ciddi konuşmalar hayatımızın her alanında yer alırken, bu dönemde söylenen hiçbir şeyin altı boş olmayacak. Olsa bile bunu çok çabuk fark edebileceğiz.
  • Sosyal ilişkilerimizi adeta bir bulmaca çözer gibi stratejik bir şekilde yöneteceğiz. Bize hiçbir katkısı olmayan insanları ve ilişkileri hayatımızdan yavaş yavaş çıkarmanın yollarına bakacağız.
  • Eğer ev alıp satmayı ya da taşınmayı düşünüyorsak harekete geçmenin tam zamanı.
  • Daha az konuşup daha fazla hareket edeceğiz.
  • Hedef odaklı olacağız.
  • Karşılaştığımız sorunlarda hemen reaksiyon göstermek yerine düşünerek hareket etmeyi tercih edeceğiz.
  • İç dünyamızı anlatmaktan imtina edeceğiz.
  • Kaygılı ruh halimizde artış meydana gelebilir.

Astrolog Zeynep Turan

04.01.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...