Yükleniyor . . .

2018 HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Hafızalara kazınacak bir aya giriş yaptık, hazır mısınız? 2018 yılının en çetin ayları artık başladı. İç sakinliğimizi korumakta zorlanacağımız bu ay hepimiz kendimizi düşünmekten başımızı kaldıramayacağız. Hiçbir günün hatta anın birbirine benzemeyeceği günler yaşarken, çok hızlı değişimler de yaşayacağız. Bugün iyi dediğimize yarın kötü diyebilir, aldığımız kararlardan da hızla vazgeçebiliriz. Gökyüzü gündemini yoğunlaştırmışken ve gezegenler de yeryüzünü sıkıştırmaya başlamışken çok farklı günler yaşayacağız. Hayatımızı hatta günümüzü toparlamaya dahi vaktimizin olmayacağı bu ay düşüncelerimizin de esiri olacağız. Kim doğru kim yanlış kıyaslaması ise bizim için yalnızca zaman kaybı olacak.

Her şey bir anda farklılık kazanabilir.

Adeta ruhumuzu buluğumuz mayıs ayının ardından, iç huzurumuzu bozmak isteyen bir haziran ayı ile karşı karşıyayız. Açıkçası temmuz ve ağustos aylarının da bu şekilde geçeceğini şimdiden belirtmeliyim. Sahip olduklarımızı korumak adına mücadele vereceğimiz bu aydan yorgun çıkabiliriz. Çevremizdeki kişileri kontrol etmek zorlaşırken, olur olmaz konuların içinde de kalabiliriz. Değerlerimize içten içe sahip çıkacağımız haziran ayı, yoruldum dememize dahi vakit bıraktırmayacak. Kendimizi sorumluluklarımızla çevrelerken, kırmamak, kırılmamak için de fikirlerimizi kendimize saklamayı tercih edebiliriz. Tabi tüm bu etkilerle günler akıp giderken toplumsal olaylara da duyarsız kalmayacağız. Haziran ayı boyunca sezgilerimiz bize destek olacak. Kendi bildiklerimizin sonuna kadar arkasında duracağız ve kendi dünyamızı kurtarmaya çalışacağız.

Güzel günler de göreceğiz.

Somut olaylardan soyut duygulara hızla geçiş yapacağımız bu ay geçmişte kalan konular da hafızamızı sık sık yoklayacak. Uzun zamandır muhasebesini yaptığımız ancak işin içinden bir türlü çıkamadığımız, karar alamadığımız olaylar tekrar karşımıza çıkacak. İnsanlar birbirlerine karşı olan sevgilerini sınarken, bir taraftan da güven duygularını tekrar masaya yatıracaklar. Olayları yaşarken ilk başta olumsuz olarak görünse de uzun vadede hayatımız adına güzel sonuçlar elde edeceğiz. Farklı deneyimler yaşatacak olan haziran ayı, hayatımızın derslerini de verecek. Dersini alan kazançlar listesine bir yenisini eklerken, inatla bildiğinden şaşmayanlar ise sınanmaya devam edecek. Gerçek aşkın kazanacağı bu ay, göstermelik duygular, şan, şöhret, para hiçbir işe yaramayacak.

Başka neler olacak derseniz;

  • Olaylara, kişilere karşı bakış açımız değişecek ve hassas olmanın, iyi niyetin ne kadar önemli olduğunu göreceğiz.
  • Duygusal bağlılıklar artış gösterirken, bir taraftan da ‘o olmadan ben yaşayamam’ demenin aslında ne kadar büyük bir yanlış olduğunu fark edeceğiz.
  • Kişisel alanlarımızı genişletip, yetenlerimizin üzerine daha çok eğilebiliriz.
  • Farklı düşüncelere, yorumlara kapalı olan zihnimiz doğruyu ve yanlışı ayırt etmekte zorlanmamıza sebep olabilir. Bu sebeple sağ duyulu olmak kazandıracaktır.
  • Toplumsal olaylardan kendimizi soyutlamamamız gerektiğini, bütünün iyiliğinin yansımalarının bizim de işimize yarayacağını fark edebiliriz.
  • Haziran ayı uzmanlık alanımızı zenginleştirmek için mükemmel bir ay. Kendi işlerimize yönelerek 2018 yılının sonbahar aylarında başarıyı yakalayabiliriz.
  • Hayatımızın dengesi değişirken, kendimizi bulmakta her ne kadar zorlansak da emek verdiğimiz konulardan kazançlı çıkabiliriz.
  • Eğer 1970-1979 yılları arasında doğduysanız ve bu ay şehir değişikliği yapmayı planlıyorsanız tüm işlemlerinizi hallettiğinizden emin olun ve gerekirse iki kere kontrol edin.
  • Eğer 1980-1983 yılları arasında doğduysanız ve evliliğiniz ile ilgili ciddi kararlar almak istiyorsanız çevrenizdeki insanların yorumlarından etkilenmediğinizden emin olun.
  • Eğer 1984-1989 yılları arasında doğduysanız ve bu süreçte iş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız eylül, ekim aylarına kadar bekleyin.
  • Eğer 1989-1998 yılları arasında doğduysanız ve eğitim hayatınız ile ilgili bir karar almak istiyorsanız acele etmemeye özen gösterin.

Astrolog Zeynep Turan

17.05.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...