Yükleniyor . . .

2018 EYLÜL AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2018 EYLÜL AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Sonbahar mevsiminin en güzel ayına giriş yapmış bulunmaktayız. Hem gökyüzünün hem de gündemin oldukça yoğun olduğu ayları geride bırakırken, bu ay rahat bir nefes alacak ve kendi hayatımıza yöneleceğiz. Geride bıraktığımız tutulmaların etkisi devam ederken kimimiz hayatının dersini aldı kimimiz ise geleceğe dair planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Şimdi ise hayat çok daha farklı bir yöne gidiyor.

Eylül ayı, kişisel hayatlarımız için sakinliği vadederken, sorunlarımızı da daha net görmemizi sağlayacak.  Sonbaharın hüzünlü havası yerine huzurlu havasını içimize alırken geride bıraktığımız ayların muhasebesini yapacağız. Değişmiş olduğunuzu fark ederken bu duruma şaşırmayacak aksine bunu bir başarı olarak hanenize yazacaksınız.

Asla dediğiniz ne varsa yaşadınız, peki şimdi ne olacak?

Büyük konuşma aylarını geride bırakırken, asla başıma gelmez, asla yapmam dediğiniz olaylar yaşadınız, konuşmalar yaptınız. Hayata dair yoğun değişimler yaşadığınız ayları düşündüğünüz zaman kendi savaşınızdan nasıl sağ çıktığınıza dahi şaşırıyorsunuz. İşlerin tersine döneceği bu ay hayatınızın en ideal döngüsünü yaşadığınızı da fark edeceksiniz. Değişiminizi olumlu anlamda devam ettirirken yaşadığınız her şeyi çok derinden hissedeceksiniz.

2019 yılının nasıl bir yıl olacağının da ip uçlarını verecek olan bir ay yaşayacağız.

Kendi doğrularımızın ve deneyimlerimizin etrafında döneceğimiz bu ay geçmişte yaşadığımız olayların benzerlerini yaşayıp farklı sonuçlar alacağız. İletişim konusunda hayatımızı düzene sokarken, bizi yanlış anlayan kişileri ikna etmek yerine ‘o da öyle anlasın, ne yapayım’ demeyi tercih edeceğiz. Çevremizdeki kişileri ikna etmenin zor olduğunu anlarken, kimse için yorulmak istemeyecek deyim yerindeyse kendi kabuğumuza çekileceğiz.

Bireysel olarak hareket etmenin çok daha moda olacağı eylül ayında, ilişkiler ise bencilliklerle sınanacak. Çünkü herkes kendi kararlarına ve fikirlerine göre hareket etmeyi tercih edecek. Tutulmalardan etkilenen evlilikler ve ilişkiler bu süreçte tekrar iyileşmeye çalışırken yaşanacak olan fikir ayrılıkları sorunun aslında çok daha derin ve çözümünün zor olduğunun fark edilmesine neden olacak. Eylül ayı herkesin bir şekilde kendinde zayıf olduğu noktalarla da yüzleşmesini sağlayacak. Eğer zaaflarınız bir kişinin üzerine ise sınavınız gerçekten zor olacak. Bu noktada sağ duyulu davranamayabilir, özünde sizin için iyi olanı görmekte zorlanabilirsiniz.

Zaaflarımızın etkisi altındayız.

Herkes mutlaka isteklerinin gerçekleşmesini ister ancak bazen sonuçlarının kötü olabileceğini de tahmin etmez. İşte bize tam olarak bunu öğretecek olan eylül ayı, bize göre şer olanın aslında hayır olduğunu göstermeyi hedefliyor. Dersini alan hayatta bir adım öne geçerken, hatalarında ısrar edenler ise maalesef geçmişte kalmaya devam edecek. İrademiz ile zaaflarımızın çarpışacağı bu ay her ne kadar kontrolü elden bırakmak istemesek de olayların akışı şartlarımızı zorlayacak. Çünkü yorucu ilişkilerin ve bağımlı birlikteliklerin olumsuz etkileri eylül ayında çok daha net ortaya çıkacak. Duygusal kararlardan uzaklaşmak, olayları daha gerçekçi bir şekilde ele almak zorlaşacak.

Huzur nerede diyebilirsiniz…

Eylül ayına huzurun hâkim olacağını yazımın başında belirtmiştim. Tüm okuduklarınıza karşı, huzur bunun neresinde diyebilirsiniz, buyurun anlatmaya devam ediyorum.

  • Ailesiyle sorun yaşayan, eşiyle, evladıyla ya da geliniyle anlaşamayan 1950-1969 yılları arasında doğanlar her ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar insanları memnun etmenin mümkün olmadığını artık fark ederlerken, değişimin öncüsü olarak kendi isteklerine yönelecekler.
  • 1970-1984 yılları arasında doğanlar ise kendilerini adadıkları evliliklerinde artık değer görmeyi beklemek yerine herkese hak ettiği değeri verecek ve kısasa kısas diyecekler. Kendi değerlerinin farkına varmak, onları pek çok konuda cesaretlendirecek.
  • Yıpranmış birlikteliklerden çıkan 1984-1989 yılları arasında doğanlar bu ay kendilerini bulacaklar. Nasıl diye soracak olursanız, bir süredir baskılanmış, manipüle edilmiş duygularını ortaya çıkaracak ve birilerinden uzaklaşmanın o kadar da kötü bir şey olmadığını fark edecekler.
  • Yaşam yolunda henüz yeni yeni yorulmaya başlayan 1990-1998 yılında doğanlar hayatlarını başkalarına göre değil, kendilerine göre planlamaya başlayacaklar. Birey olmanın ağırlığını yaşarken değişmeyecek, olgunlaşacaklar.

Kontrolcü yapımızın baskınlığı bazı olumsuz olaylardan sıyrılmamıza yardımcı olurken, çevremizdeki kişilerin sürekli eleştirel tavrına maruz kalmaktan hoşlanmayacağız. Eylül ayı belki bize umduklarımızı getirmeyecek ancak huzursuz olmamız için sığındığımız mazeretleri de ortadan kaldıracak. Sabırlı ve metanetli natal haritaları ödüllendirecek olan sonbaharın ilk ayı sükûnetini koruyabilenleri de es geçmeyecek.

Astrolog Zeynep Turan

10.08.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...