Yükleniyor . . .

2017 YILININ ENLERİ

2017 Yılı Enleri

KOÇ

2017 yılında bekar Koç burcu kalmayacak. Yılın evlenen burcu Koç burçları olacak. Yeni yıl hem evlilik hem yuva hem de bebek getirecek. Yılın ilk günlerinden itibaren kalbinin sahibini bulacak olan Koç burçları, yılın en görkemli ve en çok konuşulan evliliklerini yapacak. 

BOĞA

Yeni yılın en çok kazananı Boğa burçları olacak. Yılın başından sonuna kadar her alanda kazançlı çıkacak olan Boğa burçları bu yıl paraya para demeyecek. 2017 gökyüzü konumları bu yıl Boğa burçlarını her alanda destekliyor olacak.

İKİZLER

2017 yılında hayatının her alanını değiştirecek, dönüştürecek, kendini baştan aşağı yenileyecek olan İkizler burcu olacak. Önüne çıkan her fırsatı değerlendirmekle kalmayıp aynı zamanda kariyerini de istediği gibi yönlendirecek. Yeni yılın sonunda yaşadığı değişime İkizler burçları kendileri bile inanamayacak.

YENGEÇ

Güç yeniden Yengeç burçlarının elinde olacak! 2017 yılında geçmişe dair tüm aksilikleri toparlayacak gücü kendinde bulacak olan Yengeç burçları, istediklerini elde etme konusunda da istikrarlı davranarak hedefine ulaşacak.  2017 yılında istediğinden daha fazlasını elde edebilecek yegâne burçlar arasında!

ASLAN

2017 yılında hayatının rotasını değiştirecek anlaşmalara imza atacak olan Aslan burçları, kariyer hayatlarıyla bu yıl çok konuşulacak. İş hayatındaki değişim sosyal çevresini değiştirecek ve attığı imzalarla hayatında hızla yükselişe geçecek. Ortaklı işler, kendi işini kurma, ilişkisini evliliğe götürme… Hepsini bu yıl yaşayacaklar.

BAŞAK

Yeni yılın en güvenilir burcu Başak burçları olacak! Geçtiğimiz yıl aradığı güveni bulamayan Başak burçları bu yıl herkese güven aşılarken, etrafındaki insanlar içinde sığınılacak liman olacak. 2017 yılında kendini her anlamda güvende hissedeceği gibi aynı zamanda kurduğu güvene dayalı ilişkilerle de geleceğini yönlendirecek.

TERAZİ

2017 yılının en ama en şanslı burcu Terazi burçları olacak. Bu yıl istediği ilişki, istediği iş şansının da yardımıyla kolayca onun olacak. Terazi burçları şansının döndüğünü yeni yılda çok net olarak görebilecek. Şansa ve kadere güvenin!

AKREP

Yeni yılın ilk günlerinden son gününe kadar geçtiğimiz yılların dertlerini üzerinden atacak olan Akrep burçları olacak. Hem gönlü hem de aklı rahat edecek ve yeni yıla odaklanma konusunda hiç sorun yaşamayacak. Aşk ve aile bu yıl gündeminden hiç düşmeyecek.

YAY

2017 yılının en bereketli burcu Yay burçları olacak. Geçmiş yılların acısını çıkarır gibi, başladığı her işte her ilişkide aynı bereketi görecek ve hayatını gönlüne göre şekillendirebilecek. Yay burçları, son 4 yıldır alamadığı birçok kararı yeni yılın bereketiyle netleştirecek.

OĞLAK

Yeni yılın en çok konuşulan Oğlak burcu olacak.  Zodyak kuşağında popülaritesi artarken, yılın en iddialı açıklamalarını Oğlak burçları yapacak. Eski günlerine geri dönecek burçlar arasında yerini alırken yaşayacağı aşklar ve başardığı işler çok konuşulacak.

KOVA

2017 yılının en hızlısı Kova burcu olacak! Yeni yılın ilk günlerinde Ay’ın Kova burcunda hareket edecek olması, yıl boyunca Kova burçlarına destek olacak.  Yeni yılı en verimli şekilde kullanırken, yeni ilişkiler ve yeni işler konusunda da köklü kararlar alacak.

BALIK

Yeni yılın ilk tutulması Balık burcunda olurken birçok Balık burcu hayatının en iddialı kararlarını alacak. Geçtiğimiz sene karşılığını alamadığı birçok konuyu yeni yılın ilk günlerinde çözerken, Balık burçlarının kararları üzerine kimse karar alamayacak. Yeni yıl en çok Balık burçlarına yarayacak!  

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...