Yükleniyor . . .

2014 YILI TRANSİT GEZEGENLER

KOÇ

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 4.evinizi etkileyecek. Bu süreçte, akrabalar, anne ile ilgili olaylar, ev hayatındaki bazı sorumluluklar ön plana çıkacak. Ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilir, kibar ve yardımsever tavırlarınızla onlara her konuda destek olabilirsiniz. Dönem, yardım etme dönemi…

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 5.evinizi etkileyecek. Aşk, eğlence, çocuklar ve yaratıcılık konularına vurgu yapan bu transit sizi adeta aşka davet edecek. Küçük aşk oyunları, flörtler derken kendinizi ciddi bir ilişkinin içinde bile bulabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler ve sosyal ortamlarda kazanılan dostluklar sayesinde vaktinizi oldukça keyifli geçireceksinizdir.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 8.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi eşinize ait birikimler, miras, nafaka, ortak paralar ve kazançlar konusunda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. İsteklerinizi elde etmek için daha hırslı olacak, hatta beklentilerinizin gerçekleşmesi için verdiğiniz savaşta yeri geldiğinde acımasızca ve büyük bir inatla hareket edeceksiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de burcunuzda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar yıldızınızın parlamasını sağlayacak. Açıkçası burcunuzun özelliklerini çok daha net üzerinizde hissedebilirsiniz. Liderlik, zirveye oynamak, benlik duygusu, kıskançlık, cazibe, sosyallik ve öfke konularında uçlarda davranışlar sergileyebilir, kendinizi odak noktası haline getirebilirsiniz. Oldukça cesur kararlar alacak, hayatınızla ilgili radikal değişiklikler yapacaksınız. Bu süreçte pek de sabırlı olduğunuz söylenemez.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 12.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar hayallerinizi gerçekleştirmek için içinizde hiç olmadığı kadar büyük bir istek oluşacak. Korkularınız, kaygılarınız, ruhsal dünyanız bu dönemde ön planda. Ama burcunuzda hareket eden Uranüs’ü de unutmamak lazım. Size verdiği cesaretle hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, kariyer evinizi etkiliyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte iş veya sektör değişikliği, bulunduğunuz konumda yükselme, bulunduğunuz departmanın değişmesi, farklı iş imkanları karşınıza çıkabilecek olaylar arasında. Bitişler yeni başlangıçlara sahne olacaktır.

BOĞA

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 3.evinizi etkileyecek. Kardeşler, aile bağları, iletişim, kısa seyahatler, eğitim gibi konular gündeminizde olacaktır. Yakın çevrenize daha fazla vakit ayırabilir, onların sorunlarıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde sevdiğiniz insanlara karşı oldukça cömert ve sevecen davranacaksınız.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 4.evinizi etkileyecek. Ailevi konular, akrabalar, yaşam alanınız, örf ve adetler, kişisel bağlılıklar bu süreç içinde ilgileneceğiniz konular arasında. Aile büyüklerinizden aldığınız destekle hayatınızı dengeye oturtabilir, yaşam alanınızda değişiklikler yaparken çevrenizden yardım alabilirsiniz. Ailenizin ya da yakın akrabalarınızın tanıdığı biriyle romantik bir ilişki kurabilirsiniz. Evli Boğalar için ise ailelerini genişletme vakti…

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 7.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi eş, sevgili, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve bağlılıklar konusunda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. Ortaklaşa yapılan işlerde daha net ve kararlı olacaksınız. Fakat beklentileriniz karşılanmadığında herkes sizin farklı bir yüzünüzü görebilir. Sabırsız ve inatçı tavırlarınızla bu dönemde karşı tarafı zorlayabilirsiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 12.ev konularını ön plana çıkartacak. Hayalini kurduğunuz ne var, ne yoksa gerçeğe dönüştürmek için gerekli cesareti kendinizde bulduğunuz bir dönem. İşle ilgili olarak ise farklı projeler kafanızda belirebilir, sorunlara yaratıcı çözümler getirebilirsiniz. Yalnız dikkat, cesur olayım derken mantıksızca çıkışlar da yapabilirsiniz. Her şeyi dengeye oturtmak önemli…

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 11.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar birlikte olduğunuz, çalıştığınız ya da yeni tanıştığınız insanların gerçek yüzlerini görebilir, sizi hayal kırıklığına uğratacak davranışlarına şahit olabilirsiniz. Çevreniz geliştiği gibi, topluma dair tecrübeleriniz de oldukça gelişecek. Hayal gücünüz geniş olmasına rağmen, önünüzü net göremeyebilirsiniz.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, kariyer evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte iş veya sektör değişikliği, bulunduğunuz departmanın, konumun değişmesi, farklı iş imkanları karşınıza çıkabileceği gibi; eğitimle ilgili konularda atılımlarınız olabilir. Yabancılarla iletişiminiz artacağı gibi, yurt dışı bağlantılarınız da güçlenecektir.

İKİZLER

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 2.evinizi etkileyecek. Para kazandığınız gibi hızlı bir şekilde para da kaybedebilir ya da harcayabilirsiniz.  Aslında kendinize yeni kazanç kapıları açmakta oldukça başarılı olacağınız bir dönemden bahsediyoruz. Fakat bazı insanların sizi maddi olarak sömürmek istemesine de şahit olabilirsiniz.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 3.evinizi etkileyecek. Eğlenmek, kısa seyahatler yapmak ve kendinizi geliştirmek için oldukça uygun bir dönem. Kısa süreli aşk maceraları yaşayabilir, pahalı hobiler edinebilirsiniz. Araba, iş ve evinizde değişiklik yapma isteğiniz bu günlerde daha da artacaktır. Rahatınıza daha düşkün olduğunuz bir süreç…

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 6.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi sağlık, kişisel gelişim, çalışma ve rutin işler konusunda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. İş yerinizde yaşadığınız güvensizlikler ve çalışma konularının ağırlığı sizi sert konuşmalar yapmaya zorlayabilir. İş yerinizde sizden gizlenen bazı şeylerin farkına varabilir, kimseye söylemediğiniz bazı hobiler edinebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yakın arkadaşlarınızla samimi paylaşımlar yapabilir, kariyer hayatınızda potansiyelinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 11.ev konularını ön plana çıkartacak. Arkadaşlar, gruplar, bir amaç doğrultusunda yapılan işler, takım çalışması gibi konulara vurgu yapan bu retro, size aidiyet hissi verecektir. Yapmış olduğunuz ortaklaşa işlerde sorumluluk almaktan kaçınmayacak ve fikirlerinizle herkesin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bireysel olmaya çalışırsanız eğer yapmak istediklerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 10.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar hedefleriniz, işle ilgili fikirleriniz, geleceğe dair düşünceleriniz değişecektir. Kariyer yaşamınızdaki güncellemeler, sizi daha önce düşünmediğiniz yönlere sevk edebilir. Sezgilerinizi kullandığınız ve buna göre iş hayatını yönlendirdiğiniz bir dönem…  

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 8. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte ödemek zorunda olduğunuz ya da size ödenmesi gereken nafaka, borç gibi konular başınızı ağrıtabilir. Eşler arasındaki paylaşım, ortak yatırımlar, sadakat ve cinsel hayatın önemi daha da artacaktır.

YENGEÇ

Jüpiter Transitleri

2014 yılına burcunuzdaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 1.evinizi etkileyecek. Bu süreçte benlik duygusunu ve kimliğinizi tekrar keşfederken, dışa dönük bir yapı da sergileyeceksiniz. Sosyal ortamların aranılan ismi olacağınız gibi, kariyer hayatınızda da gelişmeler ve yükselmeler söz konusu olacaktır. Fakat Jüpiter bazı olayları özellikle de duygusal konuları abartabilir, büyük umutlar beslemenize sebep olabilir. Aşık olduysanız eğer, karşı taraftan beklentilerinizi minimuma indirmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 2.evinizi etkileyecek. Maddi değerler ön planda olacakken, sahiplendiğiniz ve size ait olan her şeye daha sıkı sıkı sarılacaksınız. Siz her ne kadar bütçenizi korumaya çalışsanız da, başkaları tarafından yönlendirilmeye ve kandırılmaya da oldukça müsait bir durumdasınız. Dikkat etmekte yarar var.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 5.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi aşk, çocuklar ve eğlence gibi konularda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. Özel hayatınızda Akrep burcunun özellikleri baskın olacağı için, sizi neyin mutlu edip etmediğini araştırdığınız bir dönem olacaktır bu retro süreci. Hedeflerinize ulaşamadığınız zaman ise melankolik tavırlar sergileyebilir, kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Bu dönemde aşık olmak, evlenmek, eğlenmek, çocuk sahibi olmak için büyük dürtüler hissedeceksiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 10.ev konularını ön plana çıkartacak. Hedefler, beklentiler, kariyer hayatındaki çıkışlar, yükselmeler, toplumsal alanda başarılar ön planda iken; büyük projelere imza atabilirsiniz. Takım oyunu, ortaklaşa işler ilginizi çekecektir.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 9.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar uzun mesafeli yolculuklar, yabancı kültürler, eğitim, medya ve uluslararası işler ön planda olacak. Neptün’ün yardımıyla farklı çevrelere girebilir, evinizden uzun süre ayrı kalabilir, eğitim hayatınıza öncelik verebilirsiniz.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 7. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte özel hayatınızda güven duygusu önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişiyle ileriye dönük adımlar atabilir, sadakat konusunda daha detaycı olabilirsiniz. Derin bağlılıklar ve uzun süreli birlikteliklerin önem kazandığı bir dönem…

ASLAN

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 12.evinizi etkileyecek. Bu süreçte ruhsal konular, maneviyat, sezgiler, yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal çalışmalar önem kazanacaktır. İçsel bir dönemde olduğunuz için potansiyelinizin farkına varmakta zorlanmayacaksınız.

8 Aralık 2014’de burcunuzun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 1.evinizi etkileyecek. Dış görünüşünüz, kimliğiniz, kişiliğiniz, benlik kavramı ön planda olacağı gibi, bazen durumu abartıp bencil tavırlar sergilemeniz de mümkün. Bulunduğunuz ortamlarda daha da görünür olmak için Jüpiter size yardımcı olacaktır.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 4.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi aile, ev, akrabalar, örf ve adetler, bağlılıklar gibi konularda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. Akrep burcunun özellikleri baskın olacağı için, gayrimenkul ve yatırımlar noktasında sağlam adımlar atmak isteyecek ve yerleşim alanlarınıza dair rahatsızlıklarınızı giderme adına atılımlarda bulunacaksınız.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 9.ev konularını ön plana çıkartacak. Yer değişimleri, atanmalar, eğitim hayatındaki gelişmeler, yolculuklar, yabancılarla ilişkiler ön planda olacak; maceraperest yanınız ortaya çıkacaktır. Kendinize olan özgüveniniz arttığı gibi, internet ortamında yapacağınız her türlü işten karlı çıkmanız da mümkün…

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 8.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar paylaşım, sadakat, güven, cinsel arzular, ortak kazançlar, eşle birlikte yapılan işler ön planda olacaktır. Neptün, sizi manevi yönden sürekli rahatsız edeceği için dengesiz bir ruh haline bürünebilirsiniz. Bu dönemde paradan daha önemli şeyler olduğunu tecrübe edecek ve sevgi konusunda daha hassas olacaksınız.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 6. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte çalışma hayatınız, rutin işleriniz, sağlığınız önem kazanacaktır. İş yaşamında ön plana çıkmak için oldukça çaba sarf edebilir, başkalarına yardım ederken kendinizden fazla ödün verebilirsiniz.

BAŞAK

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 11.evinizi etkileyecek. Bu dönemde birlikte olduğunuz, çalıştığınız ya da yeni tanıştığınız insanlardan yardım görebilir, siz de bir takımın parçası olabilirsiniz. Ortaklaşa girişilen işlerde verimlilik söz konusu olacaktır. iş hayatında yükselmek için başkalarının kaynaklarını kullanma vakti…

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 12.evinizi etkileyecek. Duygusal ihtiyaçlarınıza yoğunlaştığınız bu dönemde, sevgi isteğiniz artabilir. Manevi olarak tatmin olmak isteyecek, kişisel anlamda kendinizi geliştirmek için çaba göstereceksiniz. Ayrıca bu dönemde kendinizi şımartabilir, yaşamınıza lüks kavramını daha sık sokabilirsiniz.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 3.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi iletişim, araştırmalar, interneti daha fazla kullanma ve sosyal ortamlar gibi konularda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. Ticari faaliyetler, yazılı ve sözlü anlaşmalar çoğalacağı gibi, sizinle aynı düşünce yapısına sahip olmayan insanlarla çatışmanız da mümkün… İletişim kurmakta zorlandığınız insanlarla ilişkilerinizi tekrar gözden geçirecek, maddi olarak da kendinizi güvene almadan büyük harcamalar içine girmemeye çalışacaksınız.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 8.ev konularını ön plana çıkartacak. Bu dönemde cinsel hayatınız daha etkin bir hale gelebileceği gibi, bu konularda yaşayacağınız sağlık sorunlarıyla da ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sevgi ve aşk konusunda ihtiyaçlarınız değişebilir, bakış açınızda farklılıklar oluşabilir. Sadakat konusu iki taraflı olarak tartışılabilir.  

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 7.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar evlilik, eş, sevgili, ortaklıklar, ikili ilişkiler, paylaşımlar ön planda olacaktır. Balık burcundaki bu transit, sürpriz bir aşka (özellikle de yakın bir arkadaşınızla) davetiye çıkarabilir. Romantizm, aşk ve şefkat duygusu bu dönemde oldukça ağır basacaktır. Dikkat edilmesi gereken nokta ise yanlış hislere yönelmemek ve yanlış insanlar üzerine hayal kurmamak…

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 5. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte eğlence, aşk, eş-partner, kişisel zevkler ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özel hayatınızda spontane davranmak yerine güven duygusuna göre hareket edeceksiniz. Cinsel olarak hisleriniz kuvvetli olacak, hobilerinizi ise mesleğe çevirmek isteyeceksinizdir.

TERAZİ

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 10.evinizi etkileyecek. Bu dönemde iş hayatında herkesten öne çıkmak isteyecek, zirveyi hedefleyeceksiniz. Jüpiter kariyer noktasında size yardımcı olacakken, bu süreçte gizli düşmanlar edinebilirsiniz. Toplumsal statünüzdeki yükselme, yaşam kalitenizin yükselmesi ve maddi anlamda daha iyi duruma geldiğiniz bir süreç…

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 11.evinizi etkileyecek. Toplumsal alanda yaptığınız işler, kalabalık bir çevre, farklı projeler, sosyal ağlar, kulüpler ve ortaklaşa yapılan tüm işlerde Jüpiter’in desteğini yanınızda hissedeceksiniz.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 2.evinizi etkiliyor. Bu transit sizi maddi konularda bir dizi sınava tabi tutabilir. 20 Temmuz’a kadar yapmış olduğunuz yatırımları, iş bağlantılarını ve maddi olarak hayatınızda bulunan her şeyi sorgulayacaksınızdır. Bütçenizde yaşayabileceğiniz sorunları tecrübe olarak görüp hayatınıza devam etmeniz en doğru karar olacaktır.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 7.ev konularını ön plana çıkartacak. Bu dönemde evlilik, arkadaşlık, ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde yer alacaktır. Eğer doğum haritanızda zarar gören gezegenler varsa, bu dönemde sevdiğiniz insanlarla özellikle de partnerinizle ciddi tartışmalar içine girebilir ve yollarınızı ayırabilirsiniz. Eğer olumlu enerjiler varsa istediğiniz tarzda biriyle tanışıp romantik bir ilişkiye başlayabilir, hatta evlenebilirsiniz. Evli Teraziler için ise beraberliklerinin en güzel dönemi olacaktır.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 6.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar yaşadığınız tecrübeler, sağlıkla ilgili konular, hizmetler, çalışma hayatı ve rutin işler ön planda olacaktır. Kendinize belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için yaptığınız atılımlarda bazı aldatmacalara ve içten pazarlıklı insanların önünüze koyduğu engellere takılabilirsiniz. Ayrıca fiziksel olarak kendinize daha fazla vakit ayıracak; spor egzersiz, diyet gibi konulara ağırlık vermeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu dönemde zehirlenmelere, alkol ve sigara gibi bağımlılık yaratan maddelerle ilgili sorunlara dikkat!

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 4. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte gayrimenkul alım satımı, aile yaşamı, eş ile ilgili konular, kardeşler ve yakın akrabalar, ev içi düzenlemeler önem kazanacaktır. Ev satın almak, satmak ya da dekorasyon değişikliği yapmak istiyorsanız istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Ayrıca evden yürütebileceğiniz bir iş dalına yönelebilir, romantik ilişkilere atılabilirsiniz.

AKREP

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 9.evinizi etkileyecek. Bu transit yurt dışı seyahatlerini, bağlantılarını, eğitimle ilgili gelişmeleri, yüksek lisansı, atanmaları, felsefi konulara eğilimi ve maceranın bol olduğu günleri işaret ediyor. Jüpiter bu konumdayken kendini rahat hissettiği için, tüm hünerlerini sergileyecek ve size bu konularla ilgili elinden geldiğince cömert davranacaktır.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 10.evinizi etkileyecek. Kariyer alanında yapmak istedikleriniz, hedefleriniz, kendiniz için belirlediğiniz kurallar, yükselme ve başarı gibi konulara vurgu yapan bu transit doğum haritanızda bulunduğu konuma göre olumlu ya da olumsuz özellikler sergileyecektir.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 1.evinizi etkiliyor. Dışarıya karşı gösterdiğiniz kimlik, benlik duygusu, kişisel ihtiyaçlar, ortaklaşa değil bireysel olarak yapılan aktiviteler ön planda olacaktır. Çevrenize karşı nasıl bir kimlik yaratmanız gerektiğine dair çalışmalarınız olacak, kendinizi karşı tarafa beğendirmek için çaba göstereceksinizdir. Bu konuda Satürn de size gereken dersi verecektir.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 6.ev konularını ön plana çıkartacak. Günlük işler, iş arkadaşlar, planlamalar, temizlik, sağlık gibi durumlar ön planda olacaktır. “Başka insanlara nasıl yardımcı olurum?” duygusuyla hareket edecek, network ve sosyal ağlarda daha etkin olacaksınız. Ortaklaşa yaptığınız işlerden zevk aldığınız bir dönem…

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 5.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar aşk, çocuklar, eğlence, kişisel zevkler ön planda olacak fakat bunları daha içsel bir şekilde yaşayacaksınız. Manevi yönden tatmin olmak sizi maddiyattan daha fazla mutlu edecek. Aynı zamanda başkalarına yardım etme, onların huzurunu koruma gibi görevler de edinebilirsiniz. Fakat dikkat, aşktan gözü kör olma durumu yaşanabilir ya da çocuklarınızın hatalarını kabul etmeyebilir, olayları kendi açınızdan değerlendirebilirsiniz.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 3. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte ticaret, iletişim, kısa süreli yolculuklar, yakın akrabalar, komşular ve kardeşlerle ilgili konularda tecrübeleriniz olacaktır. Kariyer alanında yapacağınız atılımlarda daha net olacak, karşı tarafı ikna etmekte zorluk yaşamayacaksınız.

YAY

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 8.evinizi etkileyecek. Bu dönemde cinsel hayatınız daha etkin bir hale gelebileceği gibi, tutkularınızı dizginlemeniz zor olabilir. Sevgi ve aşk konusunda ihtiyaçlarınız en üst seviyede olacak, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artacaktır. Oldukça şanslı olduğunuz bir dönem sizi bekliyor. Konu ne olursa olsun, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerekmektedir.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 9.evinizi etkileyecek. Yönetici gezegeniniz Jüpiter 2014’ün sonuna kadar size adeta şans meleği olarak hizmet edecektir. Hangi konularda derseniz; eğitim, uzun süreli seyahatler, kişisel gelişim, yakın arkadaşlar, eğlenceli aktiviteler, turizm ve farklı kültürler konusunda diyebiliriz. Yurt dışına çıkmak, ev değiştirmek, eğitimle ilgili problemlerini çözmek isteyenler için verimli bir dönem.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 12.evinizi etkiliyor. 12.ev ruhsal dünyamızı ilgilendirdiği için, 20 Temmuz’a kadar olan süreçte melankolik tavırlarınız artabilir, kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Satürn sizi manevi konularda bazı testlere tabii tutacaktır. Kendinizi insanlardan geri çekmek yerine, daha güçlü bir şekilde yolunuza devam etmelisiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 5.ev konularını ön plana çıkartacak. Hobiler, eğlence hayatı, çocuklar, ilişkiler, partner ve aşk ile ilgili durumlarda gelişmeler yaşanacaktır. Eve kapanmak yerine, dış dünyaya daha çok açılacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızda sıcak ilişkiler kurulabilir, birlikte farklı sosyal ortamlara katılabilirsiniz.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 4.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar aile, ev hayatı, kişisel bağlantılar, gayrimenkul ile ilgili durumlar ve yakın akrabalar ön planda olacak konular arasında. Sahip olma ve birine bağlı olma duygusunun ağır bastığı bir dönem… Olumsuz olarak ise ailevi konularda uğraşmak zorunda kaldığınız durumlar yaşanabilir, sizi hayal kırıklığına uğratan aile bireyleri ilgili sorunlar patlak verebilir.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 2. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte kariyer alanında yapacağınız atılımlarda daha net olacak, karşı tarafı ikna etmekte zorluk yaşamayacaksınız. Para kazanmak bu dönemde daha da kolaylaşacak olsa da, Oğlak burcunun zorlayıcı yapısı ile karşılaşabilirsiniz. Emek sarf ettiğiniz sürece kazanan siz olacaksınız.

OĞLAK

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 7.evinizi etkileyecek. Evlilik, arkadaşlıklar, ortaklıklar ve aşk ile ilgili konularda bazı gelişmeler yaşanacaktır. Romantik ilişkilerinizde şans sizden yana olacaktır. Ortaklaşa yapılan işlere atılabilir, kendinize güvenilir iş ortakları bulabilirsiniz.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 8.evinizi etkileyecek. Güven duygusunu sonuna kadar hissetmek isteyecek, sadakat konusunda daha fazla düşüneceksiniz. Bu dönemde gizli düşmanlar edinebilir, iş alanında karşınıza çıkacak insanlarla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Miras, kredi, nafaka, toplu paralar gibi maddi konularda büyümeye gideceksiniz.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 11.evinizi etkiliyor. Satürn ve Akrep birbirini desteklediği için 20 Temmuz’a kadar olan süreçte güven, sadakat ve maddi konularda olumlu etkiler söz konusu olacaktır. Takım çalışmasına daha yatkın olabilir, belli başlı kulüplere üye olabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız her işten karlı çıkacaksınızdır. Enteresan insanlarla tanışacaksınız, önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 4.ev konularını ön plana çıkartacak. Aile, ev hayatı, kişisel bağlantılar, gayrimenkul ile ilgili durumlar ve yakın akrabalar ön planda olacak konular arasında. Sahip olma ve birine bağlı olma duygusunun ağır bastığı bir dönem… Olumsuz etkiler varsa, ev hayatınızda kadersel olaylar ve büyük kavgalar yaşanabilir. Ayrıca evinizi değiştirmek isteyebilir, ailenizden ayrı bir yere taşınabilirsiniz.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 3.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar iletişim, kısa süreli yolculuklar, ticaret, eğitim, komşular, yakın çevre ile ilgili konular ön planda olacaktır. Aynı zamanda bu dönemde bazı konularda belirsizlikler yaşayabilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemde dilinizin kemiği olmayabilir, söylediğiniz sözler karşı tarafı olumsuz etkileyebilir.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 1. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte kişisel ihtiyaçlarını, istekleriniz, ben duygunuz, hırslarınız ön planda olacaktır. Plüton’un desteği ile kendinizde daha önce bilmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilir, karakterinize dair çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Benlik duygusuyla hareket edeceğiniz için, odak noktanızda yine siz varsınız. Özel hayatınızda ise kalıcı ilişkiler kurabilir ya da birlikteliğinizi ciddi bir noktaya taşıyabilirsiniz.

KOVA

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 6.evinizi etkileyecek. Sağlığınıza ve fiziksel görünüşünüze daha düşkün olduğunuz bu dönemde spora veya diyete başlayabilirsiniz. Günlük işleriniz artabilir, angarya gibi gördüğünüz konulardan çekebilirsiniz. Aslında iş hayatınızda bir ivme söz konusu. Yükümlülükleriniz, sorumluluklarınız, müşterileriniz, projeleriniz artacağı için kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 7.evinizi etkileyecek. Evlilik, aşk, ortaklıklar, ilişkiler konusunda eğlenceli günler söz konusu.  fakat dikkat, Jüpiter’in her el attığı konuyu genişletme özelliği yine devrede olacaktır. Her şeyin fazlası zarar diyerek, yaptığınız atılımlarda dengeyi bulmanız gerekmektedir.

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 10.evinizi etkiliyor. Ün, liderlik, kariyer hayatı, işle ilgili gelişmeler Akrep etkisinde olacağı için emeklerinizin karşılığını almak için yeterince tecrübe edineceksinizdir. Eğer olumsuz etkiler söz konusuysa, kariyer hayatınızda yaralar alabilirsiniz.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 3.ev konularını ön plana çıkartacak. Ticaret, iletişim, kısa süreli yolculuklar, yakın akrabalar, komşular ve kardeşlerle ilgili konular ön planda olacaktır. Kariyer alanında yapacağınız atılımlarda zaman zaman inatçı tavırlarınızla karşı tarafa zor günler yaşatabilirsiniz.

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de Balık burcunun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 2.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar maddi konularda şanslı gibi gözükseniz de, önünüzü görmekte zorlanabilir; elinize geçen paranın devamlılığından şüphe edebilirsiniz. Bütçenizdeki belirsizlik sizi ruhsal olarak da rahatsız edecektir. Ama parayla saadet olmayacağını ve maneviyatın sizi mutlu edeceğini öğreneceğiniz bir dönem olacaktır. İnsanlara karşı daha merhametli, daha sevecen ve verici olacaksınız.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 12. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte daha önce temelini oluşturmadığınız bazı konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ortaklarınızla ya da eşinizle karlı çalışmalar yapabilirsiniz. Miras gibi toplu paralar hayatınıza bir anda girebilir. Ayrıca özel hayatında sorunlar yaşayan Kova burçları için ruh sağlıklarını düzeltme ve yenilenme dönemi…

BALIK

Jüpiter Transitleri

2014 yılına Yengeç burcundaki retrosu ile giren Jüpiter, 6 Mart’a kadar sizin 5.evinizi etkileyecek. Kişisel zevkler, eğlence, hobi, çocuklar, aşk gibi konulara vurgu yapan bu transit Jüpiter’in cömert tavırlarından besleneceği için size eğlenceli ve aşk dolu günler vaat ediyor. Kendinizi lükse alıştırabilir, olduğundan daha fazla para harcayabilir, daha fazla aşık olabilirsiniz.

8 Aralık 2014’de Aslan burcunun 22.derecesinde başlayacak olan yılın 2. Jüpiter retrosu, 6.evinizi etkileyecek. Daha fazla çalışma, daha fazla müşteri, daha fazla proje ve daha fazla emek harcanacağı günleri vurgulaya bu transit, 2015’e cebiniz dolu bir şekilde girmenizi sağlayacaktır. Emeklerinizin karşılığını alacağınız ama üstünüzde daha fazla yükün olduğu bir dönem…

Satürn Transitleri

2 Mart 2014’de Akrep burcunun 23. derecesinde başlayacak olan retro, 9.evinizi etkiliyor. Uzun süreli yolculuklar, eğitim alanında gelişmeler, sürekli hareket halinde olma, rutini bozma, yabancı kültürler ve yabancı dil hayatınıza daha çok girecektir. Bu dönemde hukuksal problemler başınızı ağrıtacak.

Uranüs Transitleri

22 Temmuz 2014’de Koç burcunda başlayacak olan retro, 21 Aralık’a kadar 2.ev konularını ön plana çıkartacak. Doğum haritanızda Uranüs’ün diğer gezegenlerle yaptığı açılara göre bu dönemde ya çok iyi paralar kazanabilirsiniz, ya da olumsuz olarak para kayıpları yaşanabilir. Uranüs size farklı kazanç kapıları açacak, mevcut işiniz dışında başka yerlerden de gelir sağlayacaksınızdır. Bu şansı değerlendirmek ise tamamen sizin elinizde…

Neptün Transitleri

9 Haziran 2014’de burcunuzun 7.derecesinde başlayacak olan retro, 1.evinizi etkileyecek. 16 Kasım’a kadar kişiliğinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gibi, başkalarının da karakterini önemseyecek ve onların değerini daha iyi bileceksiniz. Sezgileriniz bu dönemde daha da artacak, insanlara karşı daha anlayışlı olacaksınız.

Pluton Transitleri

14 Nisan 2014’de Oğlak burcunun 13.derecesinde başlayacak olan retro, 11. evinize vurgu yapıyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte amaçlarınız, hedefleriniz, işle ilgili farklı projeleriniz, ortaklaşa atılan adımlar, kulüpler, takım çalışması daha fazla ön planda olacaktır. Yeni bir çevreye dahil olabilir, karlı işlere imza atabilirsiniz. Özellikle de bireysellikten ziyade ortaklaşa yapılan her türlü aktivite yarar sağlayacaktır. 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

01.12.2013 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...