Yükleniyor . . .

14 EKİM VENÜS TERAZİ BURCUNDA

2017 VENÜS TERAZİ BURCUNDA  

Güzelliği, aşkı, ilişkilerde ahengi temsil eden Venüs, öncü burç Terazi etkisine giriyor. Venüs’ün en sağlam kalesi olan Terazi burcundaki hareketi birçok insana ilişki anlamında şans dağıtacağını işaret ediyor. Yılın başından beri problemli giden ilişkilere nefes olacak Venüs’ün konumu, Mart ve Nisan ayının açısını çıkartmaya aday olacak. Nihayet 2017 yılının ilk aylarında meydana gelen Venüs Retro’su ilişkilerde yarattığı sancıları dindiriyor ve kara bulutları dağıtmak için rol almaya hazırlanıyor. İlişkileri, alışveriş tutkusunu, tensel teması, lüks tüketimini, sosyal etkinlikleri temel alan Venüs’ün bu geçişi bireysel olarak ön planda olmamıza yardımcı olacaktır.

İlişkilere etkisi yüksek olacak!

Uzun soluklu ilişkilere merhem olan öncü etkideki Venüs, özellikle çiftleri birlikte yolculuklara ve organizasyonlara yöneltiyor. Ertelenen duygular, planlar, kültürel paylaşımlar renkli bir sosyal hayatın başlayacağını işaret edecektir. Terazi etkisine giren Venüs farklı kültürler ve insanları da bir araya getiriyor. Farklı mezhep ya da kültüre sahip olan insanların birlikteliklerini sık sık duyabiliriz.

Öncü etkideki Venüs’e, Güneş ve Merkür’de eşlik ediyor. Terazi burcunun hâkimiyetine giren gökyüzü romantik günleri vurguluyor.  Aşkların en heyecanlısını, kibar tavırları, sohbetin kalitesi, tutkunun artmasını ayrıca yaşamlarımıza deneyim olarak katacağını vurguluyor.  

Bahar ve yaz aylarında yaşanan ve evliliklerde kara bulutlar oluşturan somut konuları, Venüs bugünlerde dağıtıyor. Sorunları olan çiftlere konuları çok daha objektif bir boyutta çözebileceklerini vurguluyor. İlişkilerinden soğuyan erkekler varsa çevrenizde, daha yapıcı olacaklarını gözlemleyeceksiniz. Bu durum 2017 yılının geri kalan döneminde ilişkiler anlamında çıtasını yükseltecektir.  14 Ekimden itibaren 7 Kasıma kadar bu geçiş ilişkiler anlamında şans dağıtmaya devam edecektir.  

Alışveriş tutkusu artıyor!

Bakımlı olmak, iyi görünmek isterken bu konularda para harcamaktan çekinmeyeceğimizi vurguluyor, gökyüzü. Bu döngüde estetik artabilir,  zarafet ön plana çıkarken lüks tüketim de abartılı olacaktır. İnsanların pütürsüz bir şekilde alışveriş tutkusuna kapılmaları araba markalarından, yaşam alanlarına kadar belli bir kaliteyi ve yaşam stilini işaret edecektir. Ünlü isimlerde bu dönemde bu tarz harcamalar ve müzayede gibi alışverişleriyle dikkat çekenler arasında basında yer alabilirler. 

Duymayan, görmeyen kalmıyor; medyatik isimler ön planda

Özellikle müzik sektörü, müzisyenleri ve farklı sanat dallarıyla ilgilenen sanatçıları bu döngü ön plana çıkartıyor. Organizasyonlar, konserler, sosyal yardım faaliyetleri ile denenmemişi tecrübe edecek olan popüler kimlikler, paranın değerinden çok yaşamın kalitesine emek harcayacaklar. Cömert, idare edici, toparlayıcı etkisi olan Venüs, Terazi etkisi ile aşkların en sıra dışı olanı yaşatmaya aday olacak.

Ayran gönüllüler hizaya giriyor!

İlişkisinde bir türlü adım atamayan, belirsizlik yaşayan, ayran gönüllü ve sorumsuz kişilere gönlünü kaptıranlara güzel haberler var; bu dönem ilişkilerinde iniş çıkışlar olanların ilişki hanelerindeki dağınıklık son buluyor. Son 6 aydır flört ediyor ve henüz ilişkiden ve kişiden emin değilseniz avantaj Venüs tarafından geliyor. Bu evrede karşınızdaki kişiyi çözmek, anlamak, ne istediğini anlamak, ciddiyetini sorgulamak için gökyüzünden muazzam bir destek geliyor. Dolayısıyla Venüs, Terazi burcuna geçiş yaparken ilişkisine kim sahip çıkıyor ya da çıkmıyor gösteriyor olacak.

En etkili günler!

16 Ekimden itibaren magazin dünyası ünlü çiftlerin evliliklerini konuşuyor olabilir.

17 Ekimde yine birçok Terazi ve öncü burçtaki ünlüler hareketleriyle, yaptıkları açıklamalarıyla dikkat çekiyor. 2016 ve 2017 yılında evlenen kişiler hakkında bazı dedikodulara kulak kabartabiliriz.

En iddialı günlerden birisi de 18 Ekim olacak. Ay ile ilişki kuracak olan Venüs, iki gün boyunca gökyüzünde Terazi hâkimiyetinde olacak. Bu sayede insanların ne kadar sır tutup tutamadıklarını görebilme fırsatını yakalayacağız.

Sosyal hayat en yüksek seviyede!

Para ile eş değer olmayan lükse merak ve rahat koşullar bu dönemde insanları belli alışkanlıklara teşvik edebilir. Merak etmek, deneyim kazanmak sadece ilişki temelli ilerlemez iken sosyal hayatta en renkli sahneleri yakalamak zor olmayacak. Bu açıdan öne çıkan konuları Venüs, Terazi etkisi şöyle sıralıyor:

-Estetik

-Lüks tüketim

-Masaj, yoğa, spor gibi programlar

-İnternet alışverişi

-Seminer, workshop, kısa dönemli eğitim programları

Bekâr kimse kalmıyor…

Müzmin bekârlar, gönlüne göre birini bulamayanlar, aşkta çaresiz olanlar için yeni bir döngü başlıyor. Dikkat, dikkat bekâr neredeyse kimse kalmıyor. Deneyimin kalıcı ya da kısa vadede olmasına bakılmaksızın sosyal hayatın getirdiği avantajlar olacak. Gökyüzü yeni olana açıkken eskilere şans vermiyor. Sosyal ortamınızdan gelen teklifleri Venüs geri çevirmenize razı olmuyor. Gökyüzü aşk diyor ve en rahat evde konumlanan Venüs etkisini destek olarak yaşamlarımıza sunuyor. Hem âşık oluyoruz hem de yaşamınızda rahat koşulları arzuluyoruz.  

Kendimize yatırım yapıyoruz!

Evet, Venüs Terazi etkisine girer girmez çevremize nasıl göründüğümüz önemli olacak. Bu yüzden yukarıda bahsettiğim gibi bütçemiz ne olursa olsun para harcamaktan kaçınmayacağız. Beslenme alışkanlıklarımızı, diyet programımızı sekteye uğratacak tek konu var o da eğlence anlayışımızın bu dönem değişmesi olacak. Özellikle 18 Ekimden itibaren ayın konumu ile birlikte alışkanlıklarımızı ve bağımlılıklarımızı kontrol altına almamız gerekebilir. Güneş bir yandan hedeflerimiz parlatırken, Venüs abartıya kaçanları gözümüze gözümüze sokacak. Eğlence başlıyor!

Zeynep Turan

12-09-2017

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...