Yükleniyor . . .

2024 YENGEÇ BURCUNDA YENİAY

Temmuz ayının kapısında Yengeç burcunda yaşanacak bir Yeniay’a ev sahipliği yapacak gökyüzü. Temmuz ayı, “Her şeyi planla ama beni unutma!” diyen günlerin haberlerini de verecek. Akdeniz hararetli günlerden geçerken, ülkemizin sahip olduğu su kaynakları gündeme gelecek. Denizleri ve limanları yakından ilgilendirecek Yeniay, dünyada popüler olan turizm bölgelerinin de adresinin değiştiğini işaret edecek.

Yeniay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay, 6 Temmuz günü Türkiye saati ile 01.57’de, 14 derecede Yengeç burcunda gerçekleşecek.

Yeniay Döngüsünde Neler Konuşulacak?

  • Yargılanacak isimler
  • Darbeler ve suikastler
  • Erken seçimler ve fes edilen meclisler
  • Particiliğin ülkemizde iyice azalmaya başladığı günlere doğru gideceğimizin haberciliğini Yeniay yapacak. İrili ufaklı olmak üzere birçok parti kapanma yoluna gidebilir. Partilerin il teşkilatlanmalarının masraflarının boyutunun yükselmesi yanı sıra afiş, evrak maliyetlerinin yükselmesi, birtakım sorunları beraberinde getirebilir.
  • Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ortak payda da uzlaştıracak kaygıları olacak. 2019 Temmuz ayında Suriye’den atılan ve Kuzey Kıbrıs'a düşen füzenin bir benzeri olayın tekrar yaşanabilme olasılığı, “Akdeniz’i ateş çemberi sardı.” sözünü hatırlatacak.
  • Hizbullah’ın, İsrail – Filistin Savaşı’ndaki rolü değişecek.
  • Infulencarların, zincir marketlerin reklamını yapmasının bir bedeli olacak. Gündelik paylaşımlara reklam kelimesi eklenecek olsa da sıra büyük markalara gelecek. Büyük firmaların kendi oluşturdukları dijital marketing çalışmaları incelemelere tabii tutulacak.

Yeniay’ın Mercek Altına Alacağı Konular

  • Hizmet Sektörü
  • Turizm Sektörü
  • Geri Dönüşüm Tesisleri
  • Prodüksiyon ve Yapım Şirketleri

Anlam Boyutu Hepimizin Gözünde Açılacak!

Ay ve Güneş’in kavuşumu, Türkiye’nin yükseleninde etkili olurken, ülkemizin 7. Evine karşıtlık yapacak. Ne tevafuktur ki; bu Yeniay’da Sirius da görev alacak. Yapıcı ve bembeyaz günlerin başlangıcı ile karanlık planların ortaya çıktığı günlerin de başlangıcı olacak. İnsanlık her ne kadar dünyanın her köşesinde “Savaşa Hayır!” sloganları ile meydanları dolduracak, sosyal medyalarda kampanyalar yapacak olsa da ülkelerin tavırları, “Savaşa gitmek isteyen kim?” sorusunu hep bir ağızdan sorduracak. 

  • Siyasetin durulmasını istemeyenlerin kim oldukları, isimleri ile ortaya çıkacağı bir döngü…
  • Ülkelerin tutumlarının ticarete olan yansıması, belirsizlik olacak.

İnsandır Nihayetinde, Tutturur Bir Yol ve Kendisi İçin En Doğru Yol Olduğuna İnanıverir

Yeniay gerçekleşirken, Yengeç burcunda hareket eden Venüs ile eşleşecek. Bu da ilişkiler ve evlilikleri yakından ilgilendirecek. Ay ve Güneş’in öncü burçtaki kavuşması, özellikle 2012 ve 2013 yılından bu yana süregelen ortaklıkların yeniden gözden geçirilmesinin önünü açacak.

Yeniay’ın Burçlara Etkileri!

Koç Burcu: Yeniay her ne kadar Yengeç burcunda gerçekleşiyor olsa da Ay Düğümleri burcunuzda hareket ediyor. Bu da çevrenizde yer alan aldatıcı etkilerden sıyrılacağınızı işaret ediyor.

Boğa Burcu: 9 Haziran tarihinden bu yana burcunuzda hareket eden Mars, kişisel hayatınızda ekonomik konuları gündeminize taşıyacak. Kararsızlık ve kaygılara son diyeceksiniz.

İkizler Burcu: 26 Mayıs’tan bu yana burcunuzda hareket eden Jüpiter, geçmiş konularla ilgili verdiğiniz sınavların sonuna geldiğinizi işaret ediyor. Güvenli alanınızda kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu: Yeniay’da Venüs de burcunuzda etkili olacak. Sosyal hayatınızda daha çok iddialı tavırlar ve söylemlerinizin olduğu günlerin eşiğinden geçiyorsunuz. Kişisel bakımınız için yaptığınız harcamalar artış gösterebilir.

Aslan Burcu: Yeniay gerçekleşirken, Plüton karşıtlığına maruz kalacaksınız Sevgili Aslanlar. Bu da zihninizin sesinin hiç olmadığı kadar fazla olacağını işaret ediyor.

Başak Burcu: Juno burcunuzda etkili olurken; sevgi, güven ve sadakat konularına eskisinden daha fazla odaklanacak ve irdeleyeceksiniz. Ani tatil planları ile işleriniz çakışabilir.

Terazi Burcu: Burcunuzda etkili olan Ay Düğümleri, beslenme konusunda daha titiz davranacağınızı temsil ediyor. Mide rahatsızlıklarına dikkat!

Akrep Burcu: Palas burcunuzda hareket ederken hem sektör değişikliği hem de şehir değişikliği konusundaki düşünceler eş zamanlı zihninizde karşılık bulacak. Gündelik hayatta karşılaştığınız problemleri de geride bırakacaksınız.

Yay Burcu: Jüpiter karşıtlığından geçiyorsunuz. 7. Evinizde etkili olacak şans gezegeni bu döngüde taşınma ve alım satım konularını gündeminize taşıyabilir.

Oğlak Burcu: Ay, Güneş ve Venüs’ün karşıt burcunuzda kuracağı ittifak gelecekle ilgili konularda kararsızlık yaşayabileceğinizi ifade ediyor.

Kova Burcu: Burcunuzun ilk derecelerinde geri giden Plüton, geçmiş ilişkilerinizi gündeminize taşıyacak. Aklınızda cevapsız kalan sorulara yanıt arayışınız devam edebilir.

Balık Burcu: Öğreten gezegen Satürn burcunuzda geri gitmeye başladıktan hemen sonra gerçekleşecek Yeniay, çevrenizin genişleyeceğini işaret ediyor. Hayata bakış açınız değişmeye başlıyor.

Yengeç burcunda etkili olacak Yeniay’ın etkileri haftalık burç yorumlarında burcunuza özel olarak kaleme alınmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

10.06.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Zeynep Turan

Twitburc Kurucusu & Astrolog

Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Danışmanlık Hizmetleri
Günün Ruh Hali
Huysuz bir gün. Telaşlı ruh halimiz, bir şeyleri eksik yapmamıza neden olabilir. Aldığımız haberler, akışı değiştirecek cinsten olacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...