Yükleniyor . . .

2024 KOÇ DOLUNAY’ININ BURÇLARA ETKİLERİ

Sosyal hayatı azalttığımız, mevsimin kapandığı, evlere daha çok yöneldiğimiz döngülerin başlangıcını işaret ediyor Koç Dolunay’ı. Aşırılıklara gitmemizi kısıtlarken, inançlarımızı yargıladığımız alanları, okuduğumuz, araştırdığımız ve öğrendiğimiz bölümleri de değiştirmemizi sağlayacak. Hepimizin Koç burcunun frekansına girmesini sağlayacak Dolunay Havzası bir başlangıcı da simgelerken, 7 Eylül 2025 tarihine kadar olan süreci temsil edecek.

Dolunay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Dolunay, 17 Ekim günü Türkiye saati ile öğle sularında 24 derecede Koç burcunda yaşanacak.

Dolunay, Ani Kararları Cebine Doldururken Kimlere Köstek Olacak?

  • Yazarlara
  • Senaristlere
  • Sahne sanatçılarına

Dolunay’ın İn’leri

  • Domine Etme
  • İnatçılık
  • Acelecilik
  • Yanlış anlaşılmak

Dolunay’ın Out’ları

  • Alışveriş
  • Sakinlik
  • Umursamazlık
  • Dinleme

Dolunay’dan En Çok Etkilenecekler

  • Medya patronları
  • Mühendisler
  • Yazılımcılar
  • Server şirketleri
  • Uydu yayınları
  • Organizasyon şirketleri
  • Kafeler

Dolunay’ın Burçlara Etkisi

Koç Burcu: Aile ilişkilerinizde daha yoğun paylaşımları öngören Dolunay, sırları deşifre edecek. Uzun zamandır alamadığınız kararlara ciddiyetle yaklaşacaksınız.

Boğa Burcu  Bu döngüde sorumluluklarınızı unutmayacak, değerlerinize sarılacaksınız. Uzun zamandır görüşemediğiniz arkadaşınızla, aranızdaki samimiyeti tekrardan kuracaksınız.

İkizler Burcu: 11. Evinizde etkili olacak Dolunay hem gözünüzü açacak hem de son dakika gelişen her konuyu nasıl toparlayabildiğinizi gözler önüne serecek. Dönemsel olarak iş seyahatleriniz sıklaşabilir.

Yengeç Burcu: Dolunay 10. evinizde etkili olacak. Kariyerinizle ilgili konular gündeminizi ve geleceğinizi şekillendirecek nitelikler taşıyabilir. İşinizi finansal anlamda genişletecek atılımlarda bulunabilirsiniz.

Aslan Burcu: Etrafında olan biteni sadece kendine göre değerlendirip, yargıya varma eğiliminde olabilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysan, ani ve uzun mesafeli seyahatlere hazır olman gerektiğini vurguluyor gök kubbe.

Başak Burcu: Dolunay, aranda alacak verecek meselesi olan insanlarla arandaki ilişkileri hiç olmadık noktalara getirebilir. Bu dönemde kredi, borç, ödemelerle ilgili konular biraz canını sıkabilir.

Terazi Burcu: karşıt burcunda gerçekleşecek Dolunay uzlaşmacı tarafını sınayacak. Birlikte hareket etmekten mutluluk duyduğun insanların gergin ve öfkeli tavırları, biraz canını sıkabilir. Keskin kararlar almaman konusunda gökyüzü uyarıyor.

Akrep Burcu: Sağlığınla ilgili uzun zamandır ertelediğin konular gündeme gelebilir, doktordan randevu almayı artık erteleme! Özellikle iş yerinde detayı fazla, angarya işlerle uğraşman gerekebilir.

Yay Burcu: Etrafındakilere ufacık bir sebepten dolayı tahammülsüzlük gösterebilirsin. Uzun zamandır ilgilendiğin biri seninle iletişim kurmaya çalışabilir. Korumacı tavırların Dolunay’ın şanından…

Oğlak Burcu: Yaşam alanından ilişkilerine kadar birçok düşünceni hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsin! Ailendeki insanlarla yaşadığın tartışmalar sıklaşabilir. Bugünlerde öfke kontrolü yapmanda fayda var.

Kova Burcu: İletişim alt yapılı konularda beklenmedik aksilikler planlarını bozabilir. Etrafında yaşanan olaylara daha az anlam yükleyeceğin günler kapıda…

Balık Burcu: memnun değilsen, daha çok para kazanmanı sağlayacak iş olanakları karşına çıkabilir. Sevdiğin insana bugünlerde jestlerde bulunmak isteyebilirsin. Harcamaların konusunda ölçüyü fazla kaçırmamaya dikkat!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

20.09.2024 Tarihine Kaleme Alınmıştır.

Zeynep Turan

Twitburc Kurucusu & Astrolog

Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Astroloji Danışmanlık Hizmetleri Zeynep Turan'a Soru Sor Doğum Haritanı Öğren Zeynep Turan'la Birebir Görüşme
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...