Yükleniyor . . .

2024 BAŞAK BURCUNDA YENİAY

Zodyak’ın en titiz, en detaycı burcunda Yeniay yaşanacak. Ay’ın ve Güneş’in Başak burcunda kavuşması, Yeniay’ı oluşturacak. Gökyüzü Merkür Retrosu’nu yeni geride bırakmışken, yaraları sarmak isteyen bir döngü yaşayacağımızı düşünsek de Yeniay gerçekleştikten yaklaşık 9 saat sonra Mars’ın yaklaşık 6 ay boyunca kalacağı su burcuna taşınması, insanlığın son yıllarda içerisinde bulunduğu, mutsuzluk, umutsuzluk karşısındaki çaresizliği ele alacak. Zihnimiz her ne kadar birçok detaya yoğunlaşmak istese de adım adım ilerlemek Yeniay’ın mottosu olacak.

Yeniay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay, 4 Eylül günü sabah saatlerinde Başak burcunda gerçekleşecek.

Bir Savaşı Kazanmak İçin Birden Fazla Savaş Kaybetmek Gereklidir

Yeniay gerçekleşirken, Neptün de görev alacak. Üstelik geri gidiyor olacak. Neptün’ün Yeniay’a yapacağı karşıtlık; bağımlılıkları ortaya çıkaracak. Kim ilaç bağımlısı, kim ilgi bağımlısı, kim internet bağımlısı, kim alışveriş bağımlısı hepsi bir bir ifşa olacak. Başak burcunun detaycı, stratejik yanları deyim yerindeyse yeryüzünde her noktaya sirayet edecek. Bu döngüde gündeme gelecek konular ise

  • Hastanelerdeki randevu sorunları
  • Online işlemlerdeki kesintiler
  • Borsadaki devre kesiciler

Safer Ayı Bitti, Rebiülevvel (İlkbahar) Ayı Başlıyor!

İletişim gezegeni Merkür’ün, yeryüzünün dengesini şaşırttığı günler geride kaldı. Şimdi dağıttıkları bir bir toparlayacağı bu günlerde Yeniay da yapıcı etkiler taşıyacak. Retronun başladığı burçta, Yeniay’ın gerçekleşecek olması, aslında gökyüzünün gizli bir mesajı. Lakin burada dikkat etmemiz gereken detay hıza hız katıyor olmamız. Merkür’ün geri gittiği döngüde sabırla bekleyenler, Merkür’ün gölgeli günlerinde Yeniay’ın heybetinden destek bekleyecek. Yeniay, kişisel hayatlarımızdaki en küçük düzenlemelerden tutun da en büyük detaylara varıncaya kadar birçok konuyu masaya yatıracak.

Gerçeği Ancak Yaşayarak Bulacağız

Tutarlılık, denge ve keskinlik kavramları Yeniay’ın anahtar kelimeleri olacak. Yaşam alanımız, ev düzeni, taşınma, çevre düzenleme kısacası her türlü nizam ve tertip Başak Yeniay’ının şanından olacak. Eksiklikler, ertelenen konular, yarım kalmış konular tekrar karşımıza çıkacak. Bu sefer hepimizin görevi bu konuları tamama erdirmek olacak. Yeniay bu yanıyla tamamlayıcı etkiye bürünecek.

Yeniay’ın Burçlara Etkisi

Koç: Yeniay 6. Evinizde etkili olurken, ailenizdeki sağlık konularını da gündeminize taşıyacak.  Hayatınızda rutin ilerleyen konuları masaya yatıracaksınız. Gündelik konularda farklılık vakti diyor Yeniay.

Boğa: Yeniay sizin için aşk, eğlence ve sanat gibi konuları beraberinde getirirken 5.evinizde etkili olacak. Kısa süreli kaçamak planları yapmak isteyeceksiniz. Çevrenizden gelen uyarılara kulağınız tıkalı olacak.

İkizler: Yeniay 4. Evinizde etkili olacak. İlişkiniz varsa partnerinizin, evliyseniz eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bir süredir gerçekleştirmek istediğiniz alım satım konuları için harekete geçebilirsiniz.

Yengeç: Yeniay 3. Evinizde etkili olurken, sosyal hayatınızı ön plana çıkaracak. Güven konusu sizin için en önemli detay olarak hayatınızda yer alabilir. Sorgulayacağınız, irdeleyeceğiniz günler kapıda…

Aslan: Yeniay’ın etkisini ilişkilerinizde hissedeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlardaki sorumluluk alan tavrınızdan ödün vereceksiniz. “Ben yaparım” sözlerinizi bir süreliğine rafa kaldıracaksınız.

Başak: Burcunuzda Yeniay’a ev sahipliği yapıyorsunuz. Çalışma metotlarınızın, yönteminizin 360 derece değiştiği günlere merhaba diyeceksiniz. Kendi değerinizin farkına varacak, kaygılarınıza dur diyeceksiniz.

Terazi: Yeniay, ruhsal ve psikolojik açıdan sizi iyileştiren türden bir etkide olacak. Hem maddi hem de manevi anlamda güçleneceksiniz. Sadece kariyer hayatınızda değil, sosyal hayatınızda da hareketli günler sizi bekliyor.

Akrep: Hedeflerinizin belirginleşeceği, geleceğe yönelik projelerinizin ortaya çıkacağı günler sizi bekliyor. Değişim mottonuz haline gelirken, prangalarınızdan kurtulacaksınız. Sizin için nefes alma vakti.

Yay: Toprak burcunda gerçekleşen Yeniay 10. Evinizde etkili olacak. Bugüne kadar edindiğiniz tecrübeler, rehberiniz olacak. Kariyer hayatınızda yeni hedeflerinizi ortaya koyacaksınız. Kararlılığınızdan şaşmayacaksınız.

Oğlak: Yeniay 9. Evinizde etkili olurken, araştırmacı yanınız ile yeni fikirleri hayatınıza entegre edeceksiniz. Eğitim alanında bir uğraşınız varsa, çalışmalarınıza hız vereceksiniz. Farklı rotaları keşfetme isteğiniz Yeniay’ın şanından!

Kova: Tutkularınızı daha derinden yaşayacağınız bir döngü olacak. Yeniay 8. Evinizde etkili olurken, miras gibi satış gibi toplu paraların olabileceğini işaret ediyor. Sizin için fırsatları değerlendirme vakti!

Balık: Yeniay karşıt burcunuzda yaşanırken, ilişki konuları gündeminizde olacak. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkilerinizdeki sorunları çözmek için adımlar atacaksınız. İş ortaklıkları sizin için dönüm noktası olabilir.

Yeniay’ın Gündeme Getireceği Başlıklar

  • Enflasyonla ilgili hesaplamalarda yeni düzenlemeler olabilir.
  • 18 Ocak 2014 tarihide Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Devlet üniversitelerinde öğretim üyesi olan hekimler muayenehane açamaz.” kanun maddesinde değişiklik yapılabilir.
  • Sulardan bulaşan virüsler ve enfeksiyon ile ilgili hastane başvuruları artış gösterebilir.
  • Kuaförlerin haftanın bir gün kapalı olduğu gün Kuaförler Odası’nın adımları ile değişikliği gündeme gelebilir.
  • Stajyer ve çırakların emeklilik için sigorta başlangıcı olarak; dikkate alınmayan sigorta giriş tarihleri ile ilgili düzenlemeler mecliste görüşülebilir.

Başak Yeniay’ında Hangi Liderlerin Açıklamalarını Duyacağız?

  • Mihriban Aliyeva
  • Muhammed bin Selman
  • Keir Starmer
  • Muhammed Mustafa
  • Petr Fiala
  • Samantha Joy Mostyn
  • Jonas Gahr Støre
  • Narendra Modi
  • Beşşar Esad

2024 yılının son 4 ayının başlayacağı günlerde gerçekleşecek Yeniay, yılının kapanışının temasını da anlatacak. Burcunuza özel hazırlanan aylık burç yorumlarınızı okumayı unutmayın!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

10.08.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Zeynep Turan

Twitburc Kurucusu & Astrolog

Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Danışmanlık Hizmetleri
Günün Ruh Hali
Ay, Kova burcunda. Üzerimizdeki ataleti atmak için planlarımızın yerini değiştireceğiz. Ev işlerine odaklanmak zor gelebilir. Kilo veremeyenlerin döngüsü başlıyor.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...