Yükleniyor . . .

2022 VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

2022 VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 11 Ağustos’a kadar su burcunda konumlanacak olan zarafet gezegeni, anaçlığımızı daha çok ortaya çıkaracak. Sevmenin kabuk değiştirdiğini hepimize anlatmakla kalmayacak, öğretecek de…

Venüs Yengeç Burcunda Ne Demek?

Zarafet gezegeni su burcunda konumlanırken, duyguları ön plana çıkarır. İyicil gezegen Yengeç burcuna geçerken duygusal burcun içi içine sığmayan duygularını da etkileyecek. İlişkiler, birliktelikler, evlilikler ve güven duygusunun en temelini sorgulatabilir bizlere… İlişkilerdeki ağdalanma konusu da gündemin bu döngünün konuşulanlarından olacak.

Bahanelere Yer Yok

İnsanları artık olduğu gibi kabul etmek, kavramına yaklaştıracak olan seyrin adı Venüs Yengeç. Araya mesafe giren ilişkilerdeki dengeyi kurduracak. İşin açıkçası düzenli görüşmesek de birbirimize yardımcı olabileceğimiz, bir telefon uzaklığında olduğumuzu daha çok hatırlayacağız. Bahanelere sığınmak yerine çözüm üreteceğiz. Örnek vermek gerekirse, Venüs Yengeç burcundayken şunu kavrayacağız; düğüne gitmeden, hediyesini gönderebileceğiz, hastaneye gidemesek de yanında olduğumuzu sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, sosyal çevremize gösterebileceğiz.

Eskisi Gibi Sevemiyoruz!

Venüs’ün Yengeç seyri ile birlikte yeni alışkanlıkları hayatımıza dahil edeceğiz. Bunları öğreten, son iki yıldır teknolojinin içine daha çok girmemize sebep olan salgını da dahil edebilir miyiz? Evet, belki ilk teaser’ını bu oluşturuyor olabilir ama genel yapıya baktığınızda 21. Yüzyılda değişimin hemen hemen her noktaya sirayet ettiğini hissedeceğiz. Anlayacağınız, artık kimse kimsenin hangi organizasyonda olup olmadığı gibi kavramlara çok takılmıyor. Çünkü artık uzaktan sevmenin de yapısı ve şekilleri değişiyor. Frekansı değişik bir gökyüzüne teslim oluyoruz. İyicil gezegen, suya taşınıyor, hemen önünde de Merkür var. Aklı yöneten Merkür’ün de Yengeç burcunda hareket ediyor olması, aynı dili konuşanlar, telepati kuranlar, aynı şeyleri düşünenler ve aynı çözümleri üretenlerin de sayısının artacağını işaret ediyor.

Venüs, Zevkleri Ön Plana Çıkarır

Venüs ahlaki konuları da ön plana çıkarır. Dolayısıyla geçtiğimiz aylarda toplumumuzda yaşanan, travmatik ve toplumumuzda infial yaratan görüntülerin gerçekte nereye dayandığını da öğreneceğiz. Bunun benzeri görüntüler aratacak mı? Evet. Artacak. Maalesef Venüs Yengeç seyri, durumun frenlenemeyeceğini işaret ediyor. Tabii sadece sokakta ilişkiye girenleri değil, giyim tarzlarından çok daha farklı davrananları ve birçok oluşum ve yapı farklı düzenlemelere gidebilir.

Venüs Yengeç Burcunda Doğanlar

Venüs Yengeç Burcunda Olan Kadın; Venüs Yengeç kadınları, sevecen ve fedakardır. Sevgilerini her şekilde göstermeyi de başarırlar. Beklemediğiniz bir sürprizle sizi şaşırtabilir. Üzgün, kırgın bir anınızda her zaman yanınızda yer almak ister.  

Venüs Yengeç Burcunda Erkek; Kendisi gibi birisi ister. Korumacı, anaç ve duygusal. En çok önem verdiği ailedir. Kendisini sürekli olarak yuvasında gibi hissetmek ister.

Sanatın Uyanışı, Yeni Trendleri de Beraberinde Getirecek

Çekiciliği, tutkuyu anlatan Venüs, gençleri ön plana çıkaracak. Gençlere yönelik organizasyonlar, festivaller Venüs’ün su burcundaki seyrinde daha çok artarken, başta ülkemiz olmak üzere dünyada sanatın uyandığına göreceğiz. Birçok organizasyon, moda defileleri, sinema filmleri medya buraların daha da hayata geri döndüğünü göreceğiz. Ve en önemlisi ise yeme içme, gıda sektöründe de yeni alışkanlıklar, yeni trendler, popüler gıdalar, popüler tüketim alışkanlıkları ortaya çıkacak. Ve herkes çok daha sosyal ve renkli olacak.

Belirsizlik Bitiyor Diyor Dünya

Venüs Güneş gibi hayatımıza yön veren gezegen değildir. Ama hayatımıza renk katan alanları temsil eder. Venüs hangi burçta ise biz buralarda çok daha hareketli hararetli bu döngüde görünen rüyalar haberci olabilir. Bu döngüde el hassasiyeti, küçük el sakarlıkları el işleri ile uğraşanlar, el sakarlığına dikkat etmeli,

Venüs’ün en güçlü olduğu gün;

26 Temmuz

Venüs’ün Deşifrelerinden Korkmalıyız

8 – 9 tarihinde gerçekleşecek Venüs-Plüton karşıtlığı gizli saklı ilişkileri gözler önüne serecek. Evli olduğu halde, farklı ilişkiler yaşayanların, ortaya çıkacağını işaret ediyor. Venüs Plüton karşıtlığı, hiçbir şey gizli kalmaz diyor.

Venüs Yengeç Seyrinde Konuşulacaklar

  • Lozan Anlaşması (24 Temmuz 1923)
  • TUSAŞ (28 Haziran 1973)
  • NASA (29 Temmuz 1958)
  • ABD - (1776)
  • İran – (1 Nisan 1979)

Venüs’ü Yengeç Olup Konuşulacaklar Ünlüler

  • Gülben Ergen
  • Özcan Deniz
  • Elçin Sangu
  • Fahriye Evcen
  • Aytaç Şaşmaz
  • Saadettin Saran

Venüs Yengeç Karşıtlığına Maruz Kalacaklar

  • Mustafa Sandal
  • Seda Sayan

Venüs Yengeç Seyri Hangi Burçları Destekliyor?

Koç: İlişkilerde bir türlü yüzü gülmeyen Koç burçları yaralarından, yamalı ilişkilerinden kurtulacak. Kendilerini daha rahat şekilde ifade edebilecek olan Koç burçları, Venüs Yengeç seyri ile birlikte kendi mantık mekanizmalarına müdahale edebilecekler.

Yengeç: 2022’nin başından beri yorulan Yengeç burçlarının üzerindeki kaygı bozukluğu sona eriyor. Kişisel hayatlarında akılcılık ön plana çıkarken, pratik zekası ile birçok ilişkilerini toparlayabilecekler. Aile içerisindeki küslükler bitiyor. Sosyal medya ile haşır neşirseniz dikkat!

Terazi: İlişkisi olmayan Terazi burçları, geçmişten gelen yaralarını sarmaya başlıyor. Kafasından atamadığı geçmiş ilişkilerinden kurtulurken, ben odaklı bakış açısından da sıyrılıyor. Son iki yıldır çalıştığınız kurumlarda elde edeceğiniz deneyimler size farklı kapıları da aralayabilir.

Oğlak: Hızlı geri bildirim aldığınız bir dönemdesiniz. Leb demeden leblebiyi anlatıp işlerinizi hızlı şekilde çözeceksiniz. Popüler olduğunuz dönemden geçiyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişinin ailesi ve çevresi ve ailesi tarafından ne kadar yorulduğunu ona bir kez daha fark ettireceksiniz. İddialı, yaşamınızda eksik olanları tamamlamanıza yardım edecek döngünün adı Venüs Yengeç seyri olacak.

2022’de Venüs’ün Yengeç seyrinin burcunuza olan etkilerini merak ediyorsanız, haftalık ve aylık yorumları takip edebilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

10.06.2022

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...