Yükleniyor . . .

2021 ARALIK AYINDA NELER OLUYOR?

2021 ARALIK AYINDA NELER OLUYOR?

Özgürlüğümüze adım adım gitmeye çalışırken var olma mücadelesini ilk günden son güne kadar verdiğimizi fark edeceğiz. Astroloji açısından 2019’dan bu yana dünyanın kolektif bir sınanmanın içinde olduğunu size yazılarımda anlatmaya çalıştım.

Modern zamanın en ağır hadiselerini tam kapattık derken bir yenisini Aralık ayı gösterecek. Esasen herkese büyük görevler, sorumluluklar düşüyor. Dil, dil, ırk çatışmasını bu milenyum döneminde şahit olan gözler, kalpler Müslüman çoğunluğu olan ülkelerde olanlara bakacak. Ülkemiz de kendi içindeki gündemini yaşarken, toplum içinde daha fazla bedel ödememek adına farklı siyasetçilere kulak kabartacağız. Bunların en çoğunu da Z kuşağı yapacak. Bizler de onların takipçisi olacağız.

Yılın Son Tutulması!

4 Aralık günün sabahı Yay burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma aksiyonu bizi 19 yıl öncesine bir yolculuk yaptırtacak. Çünkü, 4 Aralık 2002 yılında meydana gelen tutulma dereceleri ile benzerlik gösterecek.  Aynı aksta yer alan bu iki tutulma da Mars’ın Akrep burcundaki gizli aktörünü oluşturmuştu.

  • Bilim en kıdemli dönemini yaşayacak.
  • İnsan embriyolarını konuşacağız.
  • Ardı ardına biyokimya, genetik alanda akademik çalışmalar açıklanacak.
  • İşi bilenler hız kazanacak.
  • Otokrat hükümetler yerine teknokratlar yer değiştirecek.
  • Diktatörlerin dönemi bitiyor!
  • Milli bağları zayıf olan ülkelerin sınırlarını zorlayacak.
  • Ülkemizdeki mülteci kampları gündem olacak.
  • Hastanelerin satılması ülke gündemine gelecek.

Karanlık Kalmış Zihinler Aydınlatacak.

Jüpiter, Balık seyri yolculuğuna başladığı sırada yeni sistemler kendini gösterecek. Neptünyen Jüpiter’in konumu bu deviminin başlatanı olacak. 2021 Aralık ayına biriken gezegen geçişleri, tutulmalar ve Retrolar yılın kapanışını keskin hatlarla yapacak. Dünyanın her köşesinde muhafazakârlık esnerken, kolektif bilinci ilgilendiren bir süreçte olduğumuzu düşüneceğiz. Yavaş yavaş iki yıldır herkesi yoran virüsten, onun yarattığı tüm kaostan yaşlı dünya elini ayağını çekecek.

  • Siyasi istifaları konuşacağız.
  • Teknoloji bağlamında genç kuşak öne çıkacak.
  • Türk aşısı gündeme gelebilir.
  • Uluslararası örgütler eksen değiştirebilir.
  • Buluşlar ve bilim insanları gündemde olacak.

İtibar Kazanılan Bir Savaş Olmaktan Çıkacak

  • Aralık ayı, eş zamanlı yaşanacak uçak kazalarını gündeme getirebilir. Özellikle tarihteki yaşanılan bazı olaylara vurgu yapacak. Örneğin İran’da düşen Trabzon aktarmalı Ukrayna uçağını hatırlatacak. Bunu elbette ülkemizde yeniden uçak düşecekmiş gibi algılamamak gerekiyor. Dünyada eş zamanlı bir biçimde hava muhalefetlerinin, radarların ve uyduların konuşulmasını hepimiz sorgulayacağız.
  • 14 Aralık’ta Venüs-Plüton kavuşumu hakları tanzim edenlerin haksızlıklar yapacağını ifade ediyor.
  • Nobel Ödüllerinde tarihte bir ilk yaşanacak içinde skandalları barındırdığını göreceğiz.
  • Bebek sahibi olmaya çalışan kişilerin cinsiyet seçtiği bir dönemden geçtiğimizi fark edeceğiz.
  • 1971 doğumlu Elon Musk gündeme gelebilir.

Pandeminin dünyaya verdiği zararın rakamsal sonuçları ile yıl boyunca uğraştığımız yetmez gibi bir de COVID-19 olanların aslında nörolojik bir de formasyona uğradığı ortaya çıkacak.  Aşılar bir yandan tartışma konusu olmaya devam ederken bilim insanları Otonom Cyborg’un, yani insanın makineyle ve yapay zekâyla tam bütünleşmesinin bir şekilde reklamını yapacak. Gelişmekte olan birçok ülke 5G teknolojisine yatırım yaparken insanlık son sürat teknolojiyi kullanmak için gaza basacak.

2021 yılının son Retrosu’na Venüs ev sahipliği yapacak. Yıllar önce pandemiyi olgunlaştıran gezegenler Oğlak burcundayken başlayan virüs, yeni bir boyuta taşınacak. Dünyanın birçok yerinde mutasyon modeller tasarlanırken, yeniden korku satmak, bir yandan da insanlığı teknolojinin içine taşımak için belli yasaklar, kısıtlamalar gelecek. Öğrenerek başladığımız her şeyi değişerek devam ettireceğiz. Dünyanın hasta düşmüş halinden istifade etmek isteyenlere şahit olmaya devam edeceğiz.

Hava ve toprak burç takımyıldızlarında toplanan gezegenler dünyaya başka gözle bakmamızın zamanının geldiğini gösterecek. Dünyanın değişimi artık siyasetin elinden çıkarken, kurumların tekeline geçişini bizzat yaşayacağız. Yıl biterken özgürlüğü, ekonomiyi, siyasi çıkmazları, seçimi, sokakları, kadınları, çocukları ve ezilenleri düşünmeye ve konuşmaya devam edeceğiz.

Astrolog Zeynep Turan

25.11.2021

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Not: Aralık ayının temasını detaylı bir şekilde okumak istiyorsanız “2021 Var Olmak” kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...