Yükleniyor . . .

2019 OCAK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 OCAK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Yeni yılın heyecanını hepimiz üzerimizde taşıyoruz. Yeni umutların yeşerdiği, beklentilerin daha da arttığı yılın ilk ayında gökyüzü bizleri bir Güneş Tutulması ve bir Ay Tutulması ile karşılıyor. Toprak ve ateş burcu elementine teslim olacak olan gökyüzü bir taraftan kök salın mesajı verirken diğer taraftan da keskin kararları beraberinde getirecek.

Ocak ayının mesajları çok net olacak.

Yılın ilk ayından aldığımız mesajları çok iyi değerlendirebilirsek, 2019 yılının bütününü de kolayca görebiliriz. Sakın aklınızdan yine mi sorunlar yine mi kaos diye geçmesin! Aksine son derece hareketli ve dolu dolu bir yıla giriş yaptık ve ocak ayı da bunu yılın ilk günlerinden anlamamızı istiyor. Bireysel hayatlarımızı yola koymamız için fırsatlar geçecek elimize, tabi değerlendirmesini bilene…. Sorunlarla beraber ortaya çıkan bilinmezlikler ve gerçekler, zihnimizde aydınlanmaya sebep olurken, neden sonuç ilişkisini çok daha kolay kuracağımız bir ay yaşayacağız.

  • İş değiştirmek mi istiyorsunuz, hemen hareket geçin.
  • Taşınmak, yaşam alanınızı değiştirmek hatta şehir, ülke mi değiştirmek istiyorsunuz sizi alıkoyan ne?
  • Yaşadığınız aşktan emin değil misiniz, neden içinize atıyorsunuz, konuşun, dile getirin.

Eleştirilmek istemiyorsanız, eleştirmeyeceksiniz.

İki kere düşünüp bir kere konuşmak bu ay bize kazandıracak. İşin aslı bu durum her zaman kazanç sağlar ancak bazen bizler göremeyiz. Ocak ayı öyle bir ay ki her söylemin bedelini anında karşımıza getirecek. Eden bulacak mı diye soruyorsanız, eden de bulacak hak eden de hakkını alacak.

  • Bugün sizin için iyi olan kişilerin yarın kötü yüzlerini görebilirsiniz.
  • Hızlı fikir değişimleri kararsız kalmanıza neden olabilir. Ancak bu ayın şanında kararlı olmanın var olduğunu da hatırlatmalıyım.
  • Güven testlerine tabi tutulabilir ya da siz çevrenizdeki kişileri denemek isteyebilirsiniz.

Gezegenlerin söyleyecekleri var!

Yeni yılla beraber hayatımızda açtığımız yeni sayfaya ilk notu gezegenler düşüyor.

‘’…Ve bir gün dünya bizim için döner. Öyle güzel döner ki kalbimiz, ruhumuz ve aklımız en güzel zamanlarla yoğrulur. Bugünü ne kadar güzel hale getirirsek, gelecekte de daha yaşanır hale gelir bu koca dünya. Kirletmeden, yıkıp geçmeden, sevgiyle beslemek lazım dünyayı. Çünkü bu dünya, bir iyi kalana kadar bile dönmeye devam edecekse bizler de iyimserliği çoğaltmalıyız.’’

Koca bir yılı geride bıraktık diye hayıflanmak yerine yeni bir yıla adım attık, demeliyiz. Kim diyebilir ki 2018 yılı beni yormadı, kırmadı. Elbet hepimiz kırıldık, yorulduk, pes ettik, yıldık… Ancak yeni dersler de edindik. Şimdi bu dersleri hayat geçirme ve iyiliklerle yola çıkma zamanı.

Bu ay;

  • Olmazları oldurmaya çalışmak yerine olana meyil edeceğiz.
  • Korkularımıza kocaman bir eyvallah diyerek, cesaretimizi besleyeceğiz.
  • Kırgınlıklarımızı arkamızda bırakacak, kırdıklarımızı tamir edeceğiz.
  • Yanan benim dünyam olmadıktan sonra aman bana ne, demekten vazgeçeceğiz.
  • Düşene el uzatmaktan çekinmeyecek, ayağa kaldırdığımızı sırtından vurmayacağız.
  • Gücümüzden, başarabileceklerimizden şüpheye düşmeyeceğiz.

2019’da zor olanı başarmak marifet sayılmayacak. Asıl önemli olan gönül kapılarını sonuna kadar aralamak olacak. Manevi duygular, maddiyatın önüne geçerken büyük kazananların büyük kaybedeceklerini, parayla saadet olmadığını da göreceğiz. Siz siz olun niyetinizden asla şüpheye düşmeyin. Kalbiniz hep güzelliklere dönük olsun.

Astrolog Zeynep Turan

10.12.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay, sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi ön plana alırken, değişiklik ihtiyacımız artabilir. “Para insana neler yaptırıyor? sorusunu kendimize soracağız.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...