Yükleniyor . . .

2018 KASIM AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2018 KASIM AYINDA BU SAATLERE DİKKAT! 

2018 yılını bitirmemize az bir zaman kala artık günler çok daha hızlı geçecek. Kişisel hayatımızı, çevremizdeki kişilerin yaşadıklarını ve dünya gündemini takip etmeye çalışırken pek çok ayrıntıyı da gözden kaçıracağız. Gezegenlerin seyri gökyüzünü abluka altına alırken özellikle bazı günler ile ilgili de uyarılarda bulunuyorlar. Ay’ın hiçbir gezegenle temasının bulunmayacağı günlere özellikle vurgu yapan gökyüzü, bugünlerde kendimizi huysuz hissedebileceğimizin de altını çiziyor. Duygularımızı etkileyen Ay’ ın birçok şeklinin olduğunu köşemden sık sık kaleme alıyorum. Bu çok çeşitlilik ruh halimizi etkisi altına alırken, karşımıza bazı engeller çıkmasına da neden olabiliyor. Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2,5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır ve bizler de bu boşluk halinin etkilerini sorunlar yaşayarak hissederiz.

Ay boşluktayken dikkat etmemiz gerekenler;

  • Konsantrasyon bozukluğunun, dikkat dağınıklığının yüksek olduğu saatlerdir.
  • Bu süreçte başlayacağınız yeni bir işin olumlu sonuçlanmama ihtimali çok yüksektir. Hatalı kararlar alınabilir.
  • Düzenleme ile ilgili bu zamana kadar ertelediğiniz rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Örneğin; evinizde ya da iş yerinizde dolabınızı, çekmecelerinizi toparlamak, evde birikmiş ev işlerinizi yapmak, maillerinizi silmek ya da dosyalamak.
  • Sizi yargılama ya da üzerinizde söz söyleme hakkına sahip olabilecek hiç kimseyle tartışmaya girmeyin. Hâkim, avukat, öğretmen, polis, asker…vb
  • Kurmak istediğiniz olumlu diyaloglar planladığınız gibi ilerlemeyip aksine tam ters yönde bir bitiş gösterebilir. Oldukça önemli iletişimleri erteleyin, e-posta göndermeyi, arama yapmayı erteleyin.

Ay’ın boşlukta olduğu saatlerde dış dünyadaki sorumluklardan sıyrılmaya çalışıp, maneviyata dönmekte fayda vardır.

Bugünlere Dikkat: 6-8-18-22-29

Tarih

Saat

Tarih

Saat

06 Kasım

11:18

06 Kasım

16:02

08 Kasım

13:41

08 Kasım

21:59

18 Kasım

11:03

18 Kasım

18:56

22 Kasım

12:58

23 Kasım

07:10

29 Kasım

12:46

29 Kasım

14:07

 
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...