Yükleniyor . . .

2018 KASIM AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2018 KASIM AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR? 

Gezegenlerin seyrinin oldukça aktif olacağı bu ay kişisel hayatlarımız adeta yangın yerine dönecek. 2018 yılının en esrarengiz ayını yaşarken iç hesaplaşmalarımızın da önünü alamayacağız. Neden, nasıl, niçin soruları sürekli zihnimizde olacak. Her ne kadar değişmediğimizi iddia etsek de 2018 yılının kasım ayı değiştiğimizi kabul etmek zorunda kalacağımız olaylarla bizi karşı karşıya bırakacak. Kardinal gezegenlerin burç değiştirmesi ruh halimizde de değişikliklere sebep olacak. Kendimize dahi tahammül edemediğimiz noktalarda çevremizdeki kişilere tahammül etmek zorunda kalacağız. Ve tabi ki bu durum bizim için çok olacak. Ancak böyle durumlarda kendinize her zaman hatırlatmanız gereken bir konu var; size de başkası ya da başkaları aynı şekilde tahammül etmek zorunda kalabilir.

2018 yılıyla ilgili herkes hem fikir…

Yordu, üzdü, kırdı, belirsizlikler yaşattı, olacak işi bozdu, olmayacak işleri başa getirdi, mümkün olanı imkânsız hâle getirdi… Eminim bu listeye eklemek istediğiniz daha pek çok madde vardır. 2018 yılını anlatan kitabımı kaleme alırken değişmeyen hiç kimsenin, hiçbir yapının, hiçbir duygunun kalmayacağını yazmıştım. Şimdi ise geçtiğimiz aylara bakınca birçok şeyi çok daha net görebiliyoruz. Hayat hepimizi zorunlu bir değişime tabî tuttu ve direnen herkesin hayatına müdahale etti. Kasım ayında ise değişim hızını kesmeden devam ederken, cesareti olanları ödüllendirecek.

Yorgunluğumuza destek olacak birilerini arayacağız.

Duygularımız süt limandan çıkıp arşa değerken, bizler de bu değişimi sağlıklı değerlendiremeyeceğiz. ‘Nasılsın’ sorusunun cevabına artık çoğu kişi ‘kötüyüm’ diyecek ya da sessiz kalmayı tercih edecek. Çünkü dert anlatacak dahi mecalimiz olmayacak. Tüm yılın yorgunluğunu 2018 yılının son aylarına yüklerken vicdanları da yoklayacak.

Dengede kalmak kolay olmayacak.

Kardinal gezegenlerin hareketi denge kurmamızı zorlaştırırken ateş burçlarının baskınlığı ile de sınanacağız. 2018 yılının yaz aylarında aldığımız kararları tekrar gözden geçirirken iyi mi yoksa kötü mü yaptık muhasebesine gireceğiz. Kısa vadeli planların işe yaramadığını gösterecek olan kasım ayı hepimizi detaylı düşünmeye sevk edecek.

Sinirlerimiz, duygularımız yıpranmaya çok daha yatkın olacak. Öfkemizi kontrol etmek isterken kendimizi ifade etme konusunda eksik ve yarım kalabiliriz. Merkür’ün geri hareketinin de eşlik edeceği kasım ayı iletişim konusunda da bizi zorlayacak.

İnanın yorulduk demenin hiç sırası değil!

Kasım ayının gündemi 2019 yılına nasıl duygularla gireceğimizi de belirlerken yeni yılın havasını şimdiden solumaya başlayacağız. Bu ay sosyalleşmek ayın getirisi olurken bu durum bir taraftan da sorunları beraberinde getirecek. Sorunlardan bıktık, usandık demeyin gökyüzünün bize anlatmak istedikleri var. Hatalarımızdan ders almamızı isterken, yaptığımız haksızlıkları da bir bir önümüze sermek istiyor.

2018 yılının ağırlığını kasım ayında bırakacağız.

İçimizi rahatlatmak adına vicdani yükümlülüklerimizi azaltmak isteyeceğimiz kasım ayı sırf kendi egosunu tatmin etmek isteyenleri hedefine alacak. Dilinin ucuyla sırf özür dilemek için dile gelenleri, haksız olduğu halde haklılığını iddia edenleri, maddi-manevi hak yiyenleri karşımıza getirecek.

Şansızım diyenler burada mı?

Çok çalıştım, çok emek verdim, çabaladım diyenler size sesleniyorum, bu ay bana gülmez dediğiniz şans sizi bulacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

9.10.201

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...