Yükleniyor . . .

2018 ARALIK AYINDA NELER OLUYOR?

2018 ARALIK AYINDA NELER OLUYOR? 

2018 yılı dünyanın yönünü mü değiştirdi?

Büyük izler bırakarak yılı kapatıyoruz. Ancak Aralık ayını dile kolay, hiç de güle oynaya bitirmiyoruz. Sert açılar, gezegenler son hamlelerini sanki anlaşmışçasına bu aya havale ediyorlar. Gündelik hayatta bireylerin dünyaya bakışını değiştiren 2018, insani değerlerin zayıfladığını ortaya koydu. Duygusal boşluklar, arayışlar ve modern yaşamın zorlukları kişileri arayışlara sürüklerken bu ay gerçekler ile yüzleştirmeye hazırlanıyoruz.

Skandal üstüne skandal

Ay’ın, Güneş’in, Satürn ve Plüton’un toprak burcundaki dizilimi topluma mâl olmuş, yazıları, öğretileri ile kitapları yok satmış kişilerin skandallarını, intiharlarını konuşacağımızı işaret ediyor. Popüler kültüre hizmet eden, algı yönetimi yapan, içi boş her türlü kişiyi yutacak olan 2018 yılı kendi içinde bir arınmaya gidecek. Aralık ayını dev bir kör kuyu gibi düşünebilirsiniz. Niteliği olan sistemler desteklenirken, pastanın kreması gibi görünen her tür yapı veya kişi de yerle yeksan edilecek.

Semada gezegenler toprak diye dönerken, topraktan geldiğimizi yine toprağa gideceğimizi bize hatırlatacak.

Astrolojinin devrim gezegeni Uranüs her 7 yılda bir burç değiştirirken, kişilerin hayatında da 7 yılık döngüleri anlatır. Satürn ve Plüton Oğlak burcundaki etkisi ateş’ten toprağa süzülen gökyüzünde ayrı bir atmosferi oluşturacak. 7 ve 3 yıllık dönemlerimizi baştan ele aldığımız koca yılı, bu ay ile perçinliyoruz.

Gökyüzü öğretmek istiyor.

Eski başkanların dosyaları açılacak. Satürn havada bırakmayacağım diyorsa Güneş’i kendine destek görüyorsa biz sadece olacakları seyretmekle kalacağız.

Bilimin tahmin edemediğimiz boyutlara geldiğini, herkesin kendi dünyasını korumaya çalıştığını da göreceğiz.

2018 yılının her anında duyarlı insanlara olan ihtiyacımız daha da artacak.

Teknolojinin birer misyon görevi gördüğüne şahitlik edeceğiz.

Sadakati ve sadakatsizliği çok yoğun bir şekilde yaşayacağız.

Yoğun bir 2018 yılını geride bırakırken, Aralık ayından itibaren artık eskisi gibi olmayacağımızı da çok daha iyi anlayacağız.

Akıl akıldan üstündür.

Aralık ayında hiç beklemediğimiz kimliklerin siyasete soyunduğunu, asla koltuğunu bırakmaz dediğimiz siyasetçilerin ise köşesine çekildiğini göreceğiz. Kim dost kim düşman derken, farkında olmadan 2019 yılının temelleri de atılmış olacak. Toplumların kendi doğrularını yönetmeye çalıştığı, gençlerin fikirlerinin artık çok daha baskın olacağı yıllara hazırlık yapılırken, Aralık ayı birçok değişimin de gerçekleştiğini gözler önüne serecek.

Türkiye ve hizmet sektörü!

Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan ateş burcundaki Yeniay, Jüpiter ile iletişim kuracak. Jüpiter’in oldukça heybetli göründüğü Yeniay, Türkiye’nin hizmet alanını etkisi altında alırken, kamu, sağlık kuruluşlarını keskin kararlar ile sahnede göreceğiz. Aynı zamanda gemi, denizaltı gibi deniz taşımacılığı ile ilgili ilginç haberler duyacağız. 2018 yılının son ayında bu yıl konuşulmayan hiçbir şey kalmadı diyeceksiniz. Nato ve Türkiye ilişkilerini de aynı zamanda gündemine taşıyan bir yılsonu gündemi oluşabilir. 1990’ların dünya siyaseti ve Türkiye’nin alacağı rol, bizleri yakın tarihe götürebilir.

Not: Bu yazının detaylı okumasını ‘2018 Dünya Değişiyor’ kitabından yapabilirsiniz.

İyi yıllar!

Zeynep Turan

28-11-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...