Yükleniyor . . .

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA (2021)

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA (2021)

İletişim gezegeni Merkür, 14 Aralık’ta toprağın öncüsü olan Oğlak burcuna geçecek. Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi ne kadar hareket arttıran bir çağrışımda bulunsa da adımlarımızı bin düşünüp bir atacağız. Yılın sonuna ne kadar hızlı geldiysek, finalini de bir o kadar yavaş yapacağımızı işaret ediyor Merkür’ün Oğlak seyri…

Anlamak Masraflı İştir

İletişim gezegeni Merkür’ün toprağın değişkeninde hareket etmesi, çok daha farklı bir iletişim diline götürecek bizleri. İletişimde hazır cevap haller, leb demeden leblebiyi anlayanlar ve karşılaşacağınız yanlış anlaşılmalar… işte bütün bunların zeminini Merkür oluşturacak. İletişim ve haberleşme gezegeni, Oğlak seyrinde, iletişimi ve parayı çok daha keskin konuşturacak bundan hiç şüpheniz olmasın.

Tasarruf Vakti

Merkür Oğlak seyrinde tek başına hareket etmeyecek. İletişim gezegeni 14 Aralık’ta toprak burcuna geçerken, mücadele gezegeni de ateş burcuna geçiş yapacak. Merkür, 14 Aralık’tan 2 Ocak 2022’ye kadar paramızı, maaşımızı, zamları, gelir-giderlerimizi ve beklentilerimizi daha çok mercek altına almamızı isteyecek. Merkür, tasarruflu davranmanın önemini bir kez daha hatırlatırken, evde kullanmadığımız eşyalarımızı nasıl değerlendireceğimizi de öğretecek.

Kendini Anlatabilen Bir Adım Öne Çıksın

2022 yılına geçişi sağlayacak ve iletişimin nasıl başlayacağını ifade eden gezegenin adı Merkür olacak. Merkür, 14 Aralık’tan itibaren aslında bir nevi konuşmanın, iletişimin ve birbirimize karşı olan beklentinin nabzını yükseltecek. Bu durum da en başta paraya yansıyacak. Perakende sektöründe birçok bilinen markanın farklı dertlerini iletişim gezegeninin toprak burcundaki seyrinde öğreneceğiz.

Konuşuyoruz Ama Nece Konuşuyoruz

Alım satım konularını beraberinde getirecek Merkür. Uzun zamandır ev almayı planlıyordum ama bir türlü gerçekleştiremedim diyorsanız, gökyüzü bu döngüde sizi destekliyor. Harekete geçip, yatırım yapabileceğinizi söyleyen Merkür’den başkası olmayacak. Eğer problemli bir ev sahibiyle muhatapsanız, aniden taşınma kararları gündeminize gelebilir. Bir türlü gerçekleştiremediğiniz satış planlarınız var ve kapıdan dönen anlaşmalardan mustaripseniz, nihai sonuca Merkür’ün Oğlak seyri ile birlikte ulaşabilirsiniz. Maddi konularda sizi destekleyen bir gökyüzü olacak.

Zekâ gezegeninin hızlı bir burçta hareket etmesi ifademize çeki düzen vermemizi sağlarken, güçlü olmamız gerektiğini de hatırlatacak. Kendini ifade edemeyen biri iseniz bu mesajın size olduğunu söylüyor gök kubbe. Çünkü Merkür, en çok sizin cesaretinizi tetikleyecek.

Konuşulacak Sektörler

  • Kargo şirketleri
  • Yemek şirketleri
  • Ulaşım sektörü
  • Bankacılık sektörü

Merkür’ün Hiddetli Günleri

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Merkür Plüton kavuşumu döngünün en hiddetli günü olarak karşımıza gelecek.

Merkür Çözümsüz Hiçbir Konu Yok Diyor!

2016 yılında Oğlak burcunu ziyaret eden Merkür, çözülmeyen düğüm olamayacağını hem kişisel hayatlarımızda hem de bütün insanoğluna göstermişti. 14 Aralık’tan itibaren Oğlak burcunda olacak Merkür, zamanın hızına yetişmeye çalışan bizlere adeta bir kılavuz niteliğinde olacak.

2016’yı Hatırlayacak Olursak;

  • O dönemden bu yana maddi arayışlarına dur dememiş kişileri için 2022 tam bir bitiş çizgisi niteliğinde olacak. Gökyüzünün hepimiz için planları var, son gülen iyi gülecek.
  • 2016’dan beri evliliğinde sorunu olanlar ve bunu bir türlü geride bırakamayanlar artık temelli olarak üçüncü kişileri susturabilecek ve hayatlarındaki kırılma anlarını doğru bir biçimde yönetebilecek. 2022 beklenmedik gelişmelerle kalbinizi kazanmaya çalışacak.
  • 2017 yılına sayılı günler kala Oğlak burcunda yerini almıştı Merkür… İlişkiler format atan kişilerin sayısını çoğaltan bu gökyüzü olayı günümüze nazire yaparcasına rüzgarını hissettirecek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

08.12.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...