Yükleniyor . . .

MERKÜR KOVA BURCUNDA (2022)

Astrolojide iletişimi, aklı ve bilgiyi temsil eden Merkür, 2 Ocak’ta Kova burcuna geçecek. Merkür Kova seyri, 2022 yılının ilk transiti olarak karşımıza çıkarken, aynı zamanda en çok konuşacağımız konuları da belirleyen geçiş olacak. Merkür Kova döngüsü, bilginin akış hızını artırırken, iletişimin her zamankinden çok daha karışık olabileceğini gözler önüne serecek. Her konuda fikre sahip olmanın sıkıntılarını, yine iletişim gezegeninin Kova burcundaki seyrinde fark edeceğiz.

Merkür Duygularımıza Tercüman Olacak

2 Ocak itibariyle düşüncelerimizin temsilcisi olmaya başlayacak olan Merkür, bu dönemde ihmalkarlığımızı yüzümüze vuracak. Kendine vakit ayıramayanlar, gündemin hızına yetişmeye çalışanlar, kendini ifade ederken sorun yaşayanlar ve sürekli olarak karşısındakileri anlamak isteyenler işte Merkür sizin için geliyor. Bireysellikten çok kolektif etkileri bünyesinde barındıran iletişim gezegeni, hakları, kişisel verileri, eşitliği, sosyolojik deformasyonları ve toplumsal normların aslında ne kadar inişli ve çıkışlı bir hale geldiğini işaret edecek. Bir çeşit haberci rolü üstelenecek Merkür.

2022 Yılının İlkleri Bugünlerde Yaşanabilir

Gökyüzünün en hızlı hareket eden gezegeni Merkür’dür. Bir burçtaki hareketini ortalama 15 günde tamamlayan Merkür, 2022 yılının hem ilk transiti hem de ilk retrosu olarak karşımıza çıkacak. Gökyüzünde hali hazırda devam eden Venüs Retro’suna eşlik edecek olan iletişim gezegeni, 14 Ocak’ta gölgeli günlerden geçerken, 16 Ocak’ta da Kova burcunda geri gitmeye başlayacak. 10 Mart’a kadar hava burcunda hareket edecek olan Merkür, bir burçta en uzun kaldığı süreci tamamlayacak. Birtakım dejavular, bazı konuşmaların tekrarı Merkür Retro’sunda hayatlarımıza eşlik edecek. Merkür’ün hızı, hayatın hızına hız katarken, dikkatli olmayanlar için birçok hatayı da beraberinde getirebilir.

Merkür Hangi Konuları Gündeme Getirecek?

Gök kubbe iki retroya ev sahipliği yaparken, teknoloji de ister istemez gündemimiz olacak. Bu süreçte;

  • Yeni çıkan teknoloji ürünleri
  • Teknolojinin geldiği son nokta
  • Gündelik hayatımızdan eksik olmayan internet ve sorunları gündeme gelebilir.

Yeni dünyada internetin ne denli kıymetli olduğu su götürmez bir gerçek. Merkür, bunu daha net bir şekilde görmemizi sağlayacak.

  • Seminerler hiç olmadığı kadar önemli hale gelebilir.
  • Bilim adamlarının iddialı açıklamaları gündem olabilir.

Merkür’ün 14 Ocak’tan 10 Mart’a Kadar Olan Seyrinde Nelere Dikkat Etmemiz Gerekir?

  • Teknolojiye,
  • Zamanın hızına,
  • Karşı tarafa düşünürken, ana konuyu kaçırmaya,
  • Dağınık konuşmalara ve ikili diyaloglara.

Gökyüzü Marjinal Günlere Ev Sahipliği Yapacak

14 Ocak’ta önce yavaşlayacak ardından da 16 Ocak’ta geri hareketine başlayacak Merkür’e, 30 Ocak’a kadar arkasında olacak olan Venüs Retro’su destek çıkacak. Gökyüzü marjinal günlere ev sahipliği yaparken, bizleri arkasına takarak sürüklüyor hissini uyandıracak. Paylaşımları ve yüzeysel davranışları gündeme getirebilir. Teknoloji ile ilişki içerisinde olacak olan Merkür, sosyal medyada birtakım ifşalara tanıklık edebileceğimizi de işaret ediyor. Kıskançlık ve hiç beklediğimiz kişilerin ani çıkışlarına yine iletişim gezegeninin hava burcundaki geri hareketi sırasında şahit olabiliriz.  

Gündemi Belirleyecek Olan Merkür – Kova Seyri Olacak

Ülke gündeminde uzun uzadıya yer tutan yurt dışındaki isimlerin, Türkiye’ye gelmesi gündemdeki konulardan birisi haline gelebilir. Bu dönemde tutuklu olan kişilerin serbest kalması, yurt dışında olanların ise ülkeye getirilip, tutuklanması da gündemin en çok konuşulan olayları arasında yer alabilir.

Siz siz olun 14 Ocak, 29 Ocak tarihleri arasında iki retronun arka arkaya birbirini kollayarak üstümüze doğru gelmesini doğru şekilde yönetin. Çalışan biriyseniz ve yöneticiniz ile parayı konuşacaksanız, yöneticinizi bekleyin. Eğer büyük alım satımlarınız varsa, 14-29 Ocak tarihleri arasına getirmemeye özen gösterin derim.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

22.12.2021

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...