Yükleniyor . . .

İKİZLER BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI (10 HAZİRAN 2021)

İKİZLER BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI (10 HAZİRAN 2021)

 “7 ayrı diyarı aynı derde boğan, aynı yerden baktırıp aynı duayı ettiren, aynı korkuyla oturup, aynı savaşı verdiren ayrı ayrı dilleri konuşsak ta aynı şüpheleri yaşayan yüzyılın evlatlarıyız.”

2021 yılının Haziran ruhunda kolektif bilincin sıçrayışına tanıklık edeceğiz.  Bahsettiğimiz bilinç dünyanın 7 ayrı köşesinde hissedilirken bilgilerin içinde kaybolan hayatlarımız aydınlığa kavuşacak. Gökyüzü gündemi Güneş tutulmasına yüzünü çevirecek; 2021 yılı her köşesinde yeni bilgi, yeni alışkanlıklar, yeni huylar, yeni çıkışlar ile devamlılığını sürdürecek. Gökyüzü bu sefer Bizleri; İkizler burcu takımyıldızında aksiyonunun içinden geçirecek.  Adeta ‘’Roller coaster’’ endamına geçecek tutulmanın baş aktörü yaşamı temsil eden Güneş olmayacak. İletişimi yöneten Merkür gerilemesi de tutulmada saf tutacak. Üreme, biyoloji, keşfetme, araştırma, rekabet, dönüşümün içinde insanlık; bir yandan entrika çevirenlerin heybesi elinden düştüğüne şahit olacak. Bu da bol bol ifşa göreceğiz anlamına geliyor.

Neleri Konuşacağız?

  • İnsan üstünde biyolojik deneylerini
  • Telekomünikasyon şirketlerini
  • İlaç Laboratuvarlarını
  • Rektörleri
  • Üniversiteleri
  • Tüp bebek merkezlerini

İki Tutulma Arası, Bağdat'a Pirince Gideyim Derken, Evdeki Bulgurdan Olmak Gibidir.

Ay tutulmasından kısa bir süre sonra meydana gelecek Güneş tutulması cüretkâr gelişmeleri servis edecek. Hava elementinin değişken burcu İkizler ’de meydana gelen yılın ilk Güneş tutulması meraklı, çevik, yetenekli, hararetli entelektüeli bol bir dönüşümü getirecek. Tutulma; özellikle medya, eğitim gibi bazı sektörlerde oluşacak manipülasyonları izlemeye koyulacağımızı vurguluyor.  Bir gece de değişecek medya patronlarını konuşacağız. Özelikle bu tutulma, Türkiye’nin astrolojik haritasında Ay burcunu yakından ilgilendiriyor. 19 derece İkizler de tutulacak Güneş 29 derece ile al bayrağımızı ve hürriyetimizi ön plana çıkaracak. Tutulma; Mavi Vatan’ı destekleyen operasyonları bir gecede duyabileceğimizin de altını çiziyor. Tutulma aynı zamanda belki de denizlerimizde son yılarda yapılan en büyük hareketlilik olabileceğinin, dost kimmiş, hasım kimmiş çıplak gözle göreceğimizi işaret ediyor.

Konuşulacak İsimler:

  • Hulusi Akar (Balık Burcu): Yeni açıklamalara imza atarken sınır ötesi operasyonları duyurabilir.
  • Şi Cinping (İkizler Burcu): İran’ı ziyaret edebilir, kendi ülkesinde ve partisinde birtakım ayaklanmaları bastırmak zorunda kalabilir.
  • Mansur Yavaş (İkizler Burcu): Siyasette meydan okuyan tavrı yüzleşmelerin haberciliğini yapacak.
  • Doğu Perinçek (İkizler Burcu): Sağlık koşulları ile gündeme gelecek.
  • Elon Mask (İkizler Burcu): Kimin maaşı ortaya çıkarken kıracağı potlar dünya gündemini meşgul edecek.
  • Donald Trump (İkizler Burcu): Yargılanacak,  
  • Boris Johnson (İkizler Burcu): Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilgili açıklamaları yeni bir gündem oluştururken, İngiltere’nin askeri üslerinde hareketlilikler olacak.   

Tutulma Ne Zaman Gerçekleşiyor?

10 Haziran 2021’de İkizler Burcunda gerçekleşecek olan tutulma; Türkiye enlem ve boylamına göre saat 12:53’de ve 19 derecede başlayacak.

Nerelerde Görünecek?

Rusya, Grönland ve Kuzey Kanada'nın bazı bölgelerinden görülebilir. Kuzey Asya, Avrupa ve ABD'de kısmi tutulma görülecek. Tutulma Türkiye’den gözlemlenmeyecek. Görülen ülkelerde doğa olayları yaşanabilir özelikle mevsim normalleri dışında ki hava durumu hepimizi şaşırtabilir.  Baharı yaşamadan yaza geçişe tanıklık edeceğiz.

“Cahile Söz Anlatmak, Deveye Hendek Atlatmaktan Zordur.” Dedirtecek Bu Güneş Tutulması

Olaylara farklı pencerelerden bakanlar ön plana çıkacak. Dayatmacı kişiler toplumda dışlanmaya maruz kalacak. Tutulma İkizler burcunda gerçekleşirken Merkür de İkizler burcunda geri gidiyor olacak. Yani; iletişimin nasıl Arapsaçına dönebileceğini göreceğiz.  Hayat tarzıyla dikkat çekenler, sosyal medya da uçukluklar,  sosyal medya sayesinde suçluların daha hızlı teşhis edilmesi, kamera ve sosyal medya dünyası çek paylaş duyur hızını gösterecek.   

Kimleri sınayacak;

  • Hız tutkunlarını sınayacak,
  • Bölge müdürlerini sinirlerini tırmandıracak
  • Eğitim sistemini sıkıştıracak.
  • Z kuşağının alışkanlıklarını mercek altına alınacak.

10 Haziran’a gerçekleşecek Güneş tutulması fikir alışverişlerini, meslektaşların birbiriyle iletişimini, iletişim adına kullanılan araçları sivriltecek. Bu dönemlerde bireysel olarak bilgiye ulaşmak önem kazanır. Bu açıdan okumak, ilgilendiğiniz konularda makaleleri araştırmak, yazarları, dergileri, kitapları takip etmek, ayrıca çevrenizde olup bitenlere kayıtsız kalmamak ile tutulmanın ayağınıza dolanmasından korunursunuz.

Herkes Farklı Bir Telden Çalıyor

Ateş elementinin hiç olmayacağı bu tutulmada Kardeşler, komşular, kuzenler ya da iş arkadaşları gündeminizde olacak. Kısacası en son telefonunuzda konuştuğunuz kimler varsa hepsinin farklı bir havadan çaldığına şahit olacaksınız. Bir çok kişinin gizli kapaklı tatil, seyahat alışveriş, ev alımı gibi işler yapması ise insanlar arası kırgınlıkları artıracak. Çünkü Güneş, toplumdaki konumu, görünüşü ve hitabı temsil eder.  Aynı zamanda kişilerin özünü de anlatır malum; Güneş yaşamdır!  Hal böyle olunca İkizler burcunda kavuşacak Ay ve Güneş Yeniay oluştururken, sağında Merkür Retro’su solunda Ay düğümleri saf tutacak.

Merkür Retrolu Güneş Tutulması; Yarım Hekim Candan, Yarım Hoca Dinden Eder Misali Olacak

Güneş tutulması; insanlığı sabit kalıplardan uzaklaştırdığı gibi bilinmeyen, keşfedilmeyi bekleyen alanlara doğru iteleyecek. Olağanüstü ruhsal ve profesyonel büyümeyi teşvik edecek. Güneş tutulmaları yeni bir enerji akışının kapısını açan güçlü olaylardır. Hayatınızdaki önemli bir etki alanının "karanlık taraflarını" aydınlatacaktır.  Tarihin tozlu sayfalarını aralayacak birçok olaya gebe olduğumuza şahitlik edeceğiz. Aynı zamanda ilaç sektörleri ile ilgili iddialar bilinen piyasa da bilinen aşılardan birini zan altında bırakacak.  10 Haziran’dan aralanan konular 4 Aralık’ta meydana gelen Güneş tutulmasıyla tamamlayacak. Gökyüzü başlangıçları, beklenmedik fırsatları ve olayları insanlığın gündemine çekecek. Ülkemizin partilerinin kaderlerini var olan düzenden çıkmak isteyen, beklentilerini yükseltenler, aldığından daha fazlasına ihtiyacı olanlar değiştirecek.

Ne Yapmalıyız?

  • Anmak, temizlenmek
  • Yaraları sarmak, sonlandırmak
  • Kalıpları yıkmak
  • Potansiyeli keşfetmek

İkizler burcuna meydana gelen Güneş tutulması geçmişi bırakmak için uygun bir dönemi işaret edecek. Özellikle Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay ve Oğlak burçları için kıymetli bir dönüm noktasını temsil edebilir.

Türkiye’nin Ay Burcuna Eşlik Edecek.

İkizler burcundaki tutulma etkisi, Türkiye açısından önemli konulara paralellik yaratabilir. Hizmet alınan alanları, kurumsal yapılandırmaları bu döngü içine sık sık göreceğiz.  

  • Hastaneler ve ihtiyaçlar bu süreçte en çok konuşulanlar arasında olabilir.
  • Askeri hastaneler yeniden gündemde gelebilir.
  • Sırlar güpegündüz manşetlere düşebilir.
  • Üniversiteler bu dönem çalkantılı gelişmelere maruz kalabilir.
  • Diplomalar, intihaller, akademik kadrolar tutulmanın merceğine takılabilir.
  • Sınavlarda karışıklık çıkabilir.

Tutulmaya Merkür Retrosu Da Eşlik Ediyor.

31 Mayıs’ta Merkür iletişim gezegeni İkizler burcunda Retro hareketine başlayıp 10 Haziran’da aynı burçta meydana gelen tutulma saf tutulması geçmişle ilgili konuları tazeleyeceğini işaret ediyor. Saf Tutulma; yarım kalan, yetersiz kabul edilen, içselleşmeyen konulara, kurumlara ve mevkilere “2021’de Var Olmak” kolay iş değil dedirtecek.

Neleri Göreceğiz?

  • Bilim kurulu üyeleri kadrosunda değişiklikler ve istifalar
  • Rektör değişimi, istifalar
  • Büyükelçiliklerde görev değişimi, geri çekilme haberleri gündeme gelebilir.

Hayaldi Gerçek Oldu!

Jüpiter, su burcunda yücelirken, Güneş İkizler burcunda her mükâfatın bir fedakârlık gerektirdiğini hatırlatacak.  Dünyanın sokakları insanlarla dolup taşarken, pistlerden mahkûm olan uçaklar göklerden inmeyecek.  Sanki insanlık dünyanın son gününü yaşıyormuş gibi yarınını düşünmeden yiyip içecek.

Güneş’in Tutulması; “Dünya’nın Eğimi” Sanki Bu Bölge Dedirtecek.

Bunun yanı sıra Türkiye ve dünyadaki gelişmeler arasında Karadeniz’deki sıcak gelişmelere tanık olabiliriz. Askeri üstler açısından Mersin ön plana çıkabilir. Çanakkale bölgesinde makro inşaatlar, uçak deniz gemileri, deniz altılar ve Çin-Türkiye iş birlikleri gündeme gelebilir.

NOT: Burcunuza özel olarak kaleme aldığım, haftalık ve aylık yorumlarınızı okumayı ve arkadaşlarınızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

04.05.2021

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...