Yükleniyor . . .

GÜNEŞ KOVA BURCUNDA (2022)

GÜNEŞ KOVA BURCUNDA (2022)

Astrolojinin bilinci, zihni ve hayatı temsil eden yapıtaşı Güneş, havanın sabiti Kova burcuna geçiyor. 20 Ocak tarihinden 18 Şubat’a kadar sürecek Güneş’in bu seyri, insanoğlunun hayata bakışını değiştirecek, birbirinden farklı sorular sorduracak, hayatın temelini yeniden anlamlandıracak sebepler verecek.

Merkür Gerilemesini Unutmayalım

Güneş, Kova burcunda ileri doğru giderken, geri gitmekte olan Merkür ile yolda kesişecek. Güneş’in Kova seyri bu sefer sıradan olmayacak. Önemli günlerin habercisi niteliğinde olan bu gökyüzü olayı, önemli olayları, önemli kişileri, tarihin akışına yazılacak gelişmeleri beraberinde getirebilir. Herkesin her şeyden anladığı, her şeyi bildiği, her konuda da fikri olduğu günlerden geçerken, uzmanlara daha çok ihtiyaç duyacağız. Duyduğu en küçük dedikoduya bile inanan kişiler, Güneş’in Kova seyrini anlamlandıramayacak. Sorgulayıcı yapıyı ve araştırmacı davranışın yükseldiği günlerdeyiz.

Kesişme Günü!

Tarihler 23 Ocak 2022’yi gösterdiğinde gökyüzünde geri giden Merkür, Güneş’ in kalbinden geçiyor olacak. Bu kesişme herkesin kendi gündeminden sıyrılıp, ortak bir gündemin peşinden gitmesini konu alacak. Tüm dünya birleşip tek ortak bir zihin olmuşken geçmişin sentezi yapılacak. Gelecek için atılan adımlar ise hızlanacak. Gökyüzünde çok nadir yaşanan bu kesişme neleri mi işaret ediyor?

  • Dünyanın yaralarını sardığı, iyileştiği günleri
  • Açılmaya hazırlanan sosyal hayata dair ulus üstü kurumların verdiği ilk bilgileri
  • Gelişen teknolojinin yaşantımızdaki hangi rutinlere kabuk değiştirteceğini
  • Dijital dünyaya karşı olan önyargının azalışını
  • Sağlık alanında devrim niteliği taşıyan gelişmeleri
  • Siyasetçiler ile bilim adamlarının karşı karşıya gelmesini işaret ediyor

Bilgi Karmaşası!

Bildiğiniz üzere malum Retrolu Amerika Birleşik Devletleri (4 Temmuz 1776), gençlik pınarını içmişcesine birçok yönden açılmaya başlayacak ve pandemiyi ardında bırakacak. Bununla beraber ülkemizin de arasında bulunduğu bölgelerde ise kaç günde, kaç kere, ne zaman ve nasıl kapanacağımızın detayları ayyuka çıkacak. Kısacası Güneş’in Kova seyri, Merkür ile yolda kesişmesi ve Satürn’ün de olaya bir şekilde dahi olması birçok bilgiyi zihin havuzumuza dökecek. Bu olurken bilgi karmaşası olmaması sürpriz olurdu.

Öğreten Gezegen Zihinlerimizi Usulca İşleyecek

Tarihler bu sefer 4 Şubat 2022’yi gösterdiğinde ise Güneş’in kalbinden geçecek isim Satürn’ün ta kendisi olacak. Öğreten gezegenin, Güneş ile olan kavuşumu bir tarafımızı net ve keskin yaparken bir yandan da dünyadaki birtakım bilinmezlikleri gündeme geldiğini göreceğiz. Satürn’ün buradaki alameti farikası öğretmek için çabalarken, gizemli süreçlerin içerisine sevk etmek olacak.   

Konuşulacak Sektörler

Güneş’in Kova seyri dünyadaki birçok alanı etkilerken, bundan sektörler de nasibini alacak. İster hali hazırda kurulu, ister yeni kurulmuş isterse de kurulması için henüz adım atılmamış sektörlerin bu gökyüzü olayından etkilenmesi hiç de şaşırtıcı olmayacak diyor gök kubbe. Güneş Kova burcundayken sektörlere etkisi nasıl olacak diye soracak olursanız;

  • Oldukça konuşulan ve üzerine hesaplar yapılan Metaverse’in rakibi çıkabilir.
  • Youtube düzenlemeleri daha çok konuşulacak. Hatta son gelen düzenlemeye karşı tepkiler artarken bu da yeniden yapılan düzenlemeleri önümüze serebilir.
  • Server sağlayıcılar, sunucular, bulut servisleri ve hacklenmeler gündeme gelebilir. Türkiye’deki birçok sunucu ve servis sağlayıcı yapılarının data sattığını duyabiliriz.
  • Ülkemizdeki etik hackerların itirafları ile karşı karşıya kalabiliriz.
  • Bununla birlikte elit hacker kavramıyla da birçok kişi tanışacak.

Gökyüzünün biriktirdikleri çok! Güneş Kova seyriyle konuştuklarımız artarken bir yandan da Güneş’in Satürn ile olan kavuşumu 2022’nin aslında Şubat ayının 4’ünden sonra başladığını fark edeceğiz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.01.2022

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...