Yükleniyor . . .

2022 SIFIRDAN BAŞLIYOR

2022 SIFIRDAN BAŞLIYOR

Yeniay, Kova Burcunda!

Ağrılarımızı üstümüzden alacak, dünyamızı değiştirecek günlerin eşiğindeyiz. Yıllar öncesinde “Kader Yeniden Yazılıyor” adlı kitabımı kaleme alırken, sarı rengin ayrılıklarına düşeceğimizi anlatmaya çalışmıştım. Bugünleri kaleme almam o günlerde düğümlenen, virüse, pandemiye teslim olan dünyamızı özgürlüğe açacak.

Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay, 1 Şubat Salı günü İstanbul/Türkiye enlem ve boylamına göre saat 08.45’te, 12 derecede gerçekleşecek. Satürn’ün eşlik edeceği, “Satürnyen” etkide olacak bu Yeniay’a, Venüs Retro’sunu arkada bırakmış, Merkür Retro’su eşlik ediyor olacak.

Kavuşturan Yeniay Karşınızda!

1 Şubat tarihinin ilk saatlerinde bizi karşılayacak olan Yeniay, ayrılıkların bitmesini sağlayacak. İşin özüne bakacak olursak, kavuşacağız. Kavuşturan Yeniay, sadece bizi birbirimize kavuşturmayacak. Sanal gerçeklik ve artırılmış gerçekliğin ne olduğu tartışılırken, gerçekliğin aslında ne olduğunu tekrar masaya yatırmamızı sağlayacak. Öyle bir gökyüzü olayı ki bu bundan sonrası hepten düşündürücü. Gerçeğin kaç tane oranı, kaç tane kapısı var, işte Yeniay ile birlikte hepsini tekrar tekrar düşüneceğiz.

Kova Burcunun Ruh Hali Hepimizin Hayatına Sirayet Edecek!

Kova burcunun öz halini bu Yeniay’da algılayabileceğiz. Biraz zor olsa da… Çünkü Kova burcunun hızlı, analitik ve her an değişken ruh haliyle çok daha ileriye dönük kararlar verme hali bizlerin de hayatına sirayet edecek. İkili ilişkilere ise hız katacak. Çünkü bu Yeniay’ın içinde barındırdığı Venüs, retrosunu geride bırakıp yorgunluğu üzerinden atmış olacak. Yılın başından bu yana ilişkileri zorlamış, iniş çıkışlar yaşatmış ve belirli sınavlardan geçmiş birliktelikleri toparlarken, geleceği düşündüren ve cesur adımlar attıracak bir Yeniay karşımıza gelecek.

Eğer son 40 gündür ilişkiniz yıprandıysa, bu günlerde ilişkinizi toparlamaya başlayacaksınız. Yeniay ile birlikte de geleceğe yürüyoruz;

  • Ev alma,
  • Araba alma,
  • Yurt dışına çıkma,
  • İş kurma,
  • İşten ayrılma,
  • Askerlik durumunu tecil ettirenlerin tecilini bozması,
  • Yeni bir işe başlama,

Gibi konuları, sevdikleriniz ile birlikte masaya yatıracaksınız.

El birliğinden güç birliğine doğru hızlıca evrildiğimizi fark edeceğiz. Çünkü Kova Yeniay’ının vaatleri var. Eğer ilişkinizde bu akıştaysa gözünüz aydın. İlişkilerinde, gönül birliği yapanlar, bugünlerde el birliği yapabiliyorsa gelecekteki güç birliğinin temelini atıyorlar demektir.

Kalan Sağlar Bizimdir Döngüsü Başlasın

Yeniay gerçekleşirken, en güçlü konumu Venüs-Uranüs 120’liği olacak. Bu da demek oluyor ki artık ilişkilerde nefes alma dönemi geldi. Kova burcunun teknoloji ve bilişim ile ilişkisini bir anda konuşmaya başlayacağız. Biz, teknoloji dünyasının içine doğru çekilirken, diğer tarafta ise ülkelerin silahlarını, uçaklarını ve asker sayısını konuşacağız. Yani birbirine çok zıt, ikilik dediğimiz farklı bir döngüye girdiğimizi fark edeceğiz.

Dünya İkiliğin İçinden Geçecek

Büyük teknoloji firmaları ve markalar, sanal gerçekliğin peşine düşecek. Metaverse kavramı herkesin diline iyice dolanırken, insanlık ikinci yaşam şansının arkasına takılacak. Kendilerine burada hayat kurma hazırlıkları yapanları duyacağız. Ülkeler ise donanmalarıyla yeryüzünde birtakım çıkarmalar yapmak için hazırlık halinde olduğunu tam anlamı ile fark edeceğiz. Jeopolitik dengeleri değiştirecek ülkelerin en başında ise Çin, Rusya ve İran gelecek. Bu üç ülke çıkarma hazırlıkları yaparken, Joe Biden ise içimizi bayan açıklamalarıyla yoluna devam edecek.

İnsanlık Kendi Hakikatinden Uzaklaşıyor Mu?

Metaverse dünyasında Ay bile parsel parsel satılırken, ülkemizde ise NFT’nin yaygınlaşması konuşulacak. Bu da ilerleyen süreçte, grafik tasarıma olan ilgiyi daha fazla tetikleyecek. Grafik tasarım en önemli meslek grupları arasına girecek.İnsanlık kendi hakikatinden mi uzaklaşıyor yoksa sanal dünyada ölümsüzlüğe doğru mu yürüyor sorusu önümüzdeki günlerde en çok konuşacağımız konular olacak. En çok duyacağımız kelimeler ise “deccaliyet, hakikat ve gerçeklik kavramları olacak.

1 Şubat’ta gerçekleşecek Yeniay ile birlikte küresel sermayenin ana para biriminin değişmesi için de düğmeye basılacak. Burada hemen paniğe kapılmanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü, elinizdeki birikimleriniz olan para birimlerinin değeri hemen düşmeyecek, en azından ülkemizde… Facebook, yeni adıyla Meta, artırılmış, sanal gerçeklik ve Metaverse ile meşgulken bu alanda ilk rakibiyle tanışacak. Kim olur derseniz, çok uzağa gitmeyin; Bill Gates!

  • Bütün bunlar olurken, bizler ise uyduları, interneti, internetin hızını ve bu çağda internet kesilir mi sorularını konuşuyor olacağız.
  • Uzun zamandır düğümlü olan EYT’lilerin de gündeme gelebilir
  • GAP projesi sadece siyasilerin dilinde dolanmayacak, çözüme de kavuşacak.
  • Ülkemizin Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ne, daha farklı yatırımcıların geleceğini ve pazarımızı hareketli günlerin beklediğini Yeniay işaret ediyor.

Retrolu Gökyüzü Gündemi Değiştirecek

Teknolojiyi tetikleyen günlere taşınmamızı sağlayacak olan Kova Yeniay’ı gerçekleşirken, 1949'lu Çin’in natal haritasına bakıldığında Retrolu gökyüzündeki hamleleri farklı bir konuyu gündeme getirecek. Çin’in, açık denizlerde Amerikan donanmasına ateş açtığını ve bundan öteye geçip geçemeyeceğini belki yavaş yavaş öğreneceğiz ama devamının gelip gelemeyeceğini daha çok konuşacağız. Diğer yandan komşumuz olan Rusya’nın, Ukrayna’yı işgalini de masaya yatıracağız. Devletler, sınırlarını genişletmek için uğraşırken, kim işgalci, kimin hangi silahı var, hangi silahı üretiyor, hangi savunma sistemleri için ne kadar para harcıyor gibi soruların yanıtlarını arıyor olacağız. 3. Dünya Savaşı’nı kaşımaya başlayanlar toplumların sırtına ekonomi ve teknoloji dertlerini bile isteye mi yüklüyor? İşte bunu da önümüzdeki günlerde okuyacağız.

Fırtına Dinmiyor!

Yeniay’ın içinde Merkür’ün Plüton ile yakınlığı kafaları karıştıran ilişkileri ortaya çıkaracak. Çin ile Rusya’nın ikili ilişkileri ve güç birliği ortaya çıkarken, İran’ın da diplomatik açıdan bizlerle iletişimde olması bir yana ekonomik olarak ülkemize aba altından sopa gösterdiği daha sesli konuşulacak. Bugünlerde ekonomik değerini artırmak için gazı kesti mi yoksa burada gerçekten sorun mu var işte bunu da öğreneceğiz. Denizlerdeki fırtına Hazar Denizi’nde başlayacak. Dünya artık yer altı kaynaklarının peşinde değil, dijital dünyanın içine taşınırken, hava sahalarının ve denizlerdeki güç üstünlüğünün peşine düşenleri bir kez daha ortaya koyacak.

Geçmişin Aynası

Vladimir Putin, 2015’teki G20 zirvesindeki tavrını okuyanlar bugünleri anlayabilir. Aslında ABD’nin PYD’yi besleyen yapısının önünü kesen Putin’di, bunu görmek ve kabul etmek istemesekte… Bu yardımı bugünlerde daha iyi anlarken, Rusya’nın Doğu Bloğu ülkelerinde kuracağı üstünlükte Türkiye’yi karşısında görmek istemeyecek. Burada bize büyük bir iş düşüyor. Hatırlamak isteyenleri 7 yıl önce yazdığım yazıya davet ediyorum. Buradan okuyabilirsiniz.

Şunu da belirtmeliyim ki 2015’te ülkemizde yapılan G20 zirvesine Fransa Cumhurbaşkanı’nın katılmaması sadece bir terör krizi sebebiyle değildi. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inananlardansanız, o günkü zirveye katılmayan ülkenin bugün komşumuza 24 uçak sattığını da unutmayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

21.01.2022

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...