Yükleniyor . . .

GÜNEŞ YENGEÇ BURCUNDA (21 HAZİRAN 2020)

GÜNEŞ YENGEÇ BURCUNDA (21 HAZİRAN 2020)

Güneş, su burcunun öz nitelikli ve öncü burcu olan Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Aynı zamanda 21 Haziran tarihinde de parçalı bir güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma dünya saatiyle 03:46 – 09:34 saatleri arasında gözlemlenebilecek.

Güneş’in Yengeç Burcuna Geçişi Bir Başka Olacak

Güneş’in sıcaklığını yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde hem manevi hem de maddi anlamda yenilenmek isteyeceğiz. Evimizin en küçük eşyasını bile değiştirmeye tutun da artık bizlere zarar veren uzun dostlukları bile bitirmeye kadar hayatımızı etkileyecek kararlar alabiliriz. İstemediğimiz kararlar ve fikirler bu dönemde önümüzde çokça çıksa da tutulmanın vermiş olduğu karalılık duygusu bizleri harekete geçirebilir.

Güneş, Yengeç burcu aracılığıyla hayatlarımızın tümüne sirayet ederken, hepimizi bir yapacak. 2001 yılında da aynı döngüde Yengeç burcunda konumlanan Güneş önemli bir takım olayları da beraberinde getirmişti. Dolayısıyla Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi kolektif bir bilinç sahibi olmamızı işaret ediyor bizlere.

Peki Bu Tutulma En Çok Hangi Burçları Etkileyecek?

Parçalı Güneş tutulması Yengeç burcu dışında en çok;

  • Oğlak
  • Terazi
  • Koç

Burçlarını etkileyecek.

Dönüm Noktaları Yaşayabiliriz

Yaşantılarımızın yavaş yavaş normal hayat düzenine dönmesi bizleri de çeşitli adaptasyon süreçlerine itebilir. Dolayısıyla her zamankinden daha fazla risk almak zorunda kalabilir, hayatımızı baştan aşağıya değiştirecek kararlar alabiliriz. Güneş tutulması hayatımızın dönüm noktalarının üzerinde duruyor. Yol ayrımlarının da daha net hissedileceği yadsınamayacak bir gerçek. Ya tam beyaz ya da tam siyah olacağız. Gri olmak söz konusu bile değil.

Güneş Tutulmasında Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Kişisel sorumluluklar
  • Mesafe kavramı kalmamış ilişkiler
  • İyi niyetin sömürülmesi
  • Hedeflere ulaşma konusunda yaşanan tembellik
  • Kişisel gelişime verilen önem
  • Merak ve kuşku konuları
  • Ailevi gerginlikler

Kontrolü Ele Alma Vakti Geldi

Kendimizi geliştirmek için sürekli okuyabilir ve araştırma yapabiliriz. Tutulmanın gündeme getirebileceği önemli bir kısım da eğitim olacak. Akademik anlamda kariyer yapmak isteyenler için zorlu bir süreç başlayabilir. Güneş Yengeç burcunda tutulurken, kontrolü eline alamayanlar için zorlu bir sürecin eşiğinde olduklarının işaretini verecek bizlere.

Güneş Tutulmasıyla Beraber Bu Konuları Daha Fazla Konuşabiliriz:

  • Depremler
  • İnşaat sektörü
  • Siyasi gerginlikler
  • Yeni yasa tasar
  • Psikolojik gerginlikler ve kaygı bozuklukları
  • Göz ile ilgili sağlık problemleri
  • Sinüzit ve migren ağrıları

Yaz Ekinoksu

Sıcak havalar ve yaz atmosferi kendini tam anlamıyla hissettirmeye başlarken yaz ekinoksu yaşanacak. 20 Haziran’ın son saatleri itibari ile başlayacak olan bu ekinoks gündüzlerin süresini uzatmakla kalmayıp kimi zorunlulukların çözüm sürecini de uzatacak.

Ekinoks Boş Geçmeyecek!

Her zamankinden daha farklı bir mevsimi yaşadığımız bir gerçek. Bu gerçekle birlikte duygusal anlamda da kesin kararlarla donatılmayacağız. Hakkında kesin ve keskin konuşmalar yaptığımız durumlarda aslında o kadar da kararlı olmayabiliriz. Yaz ekinoksu sıcakların artmasıyla bizlerin içindeki sıcaklığı da arttırırken evlerimizdeki gizemleri de ortaya çıkarabilir. Nasıl mı?

  • Önemli aile konuları gündeme gelebilir
  • Evlilik ya da boşanma gibi konular konuşulabilir
  • Miras meseleleri gün yüzüne çıkabilir
  • Kardeşler arasındaki önemli sırlar artık sır olarak kalmayabilir

Yaz Ekinoksu Yeni Başlangıçların da Habercisi Olabilir

Hedeflerimizi daha net belirlemek isterken bir takım yeni fırsatlar da karşımıza çıkabilir. Ekinoks dönemi yeni fırsatları değerlendirirken bunun sonuçlarını ve getirilerini de iyi bir şekilde hesaplamak gerekiyor. Özellikle Yengeç burçları bu dönemde radikal kararların eşiğinde olabilirler. Hayatımızın önemli parçası haline gelmiş bazı şeyler artık o kadar da önemli olmayabilir diyor bu ekinoks.

Yengeç Burcunun İlk 10 Günü İçinde Doğan Yengeç Burçları:

Geçmişle alakalı önemli sorunlarınız gündeme gelebilir. Geçmişe takılı yaşayan birisi olmasanız da yaşadığınız olaylar sizi etkileyebilir. Maddi beklentilerinizde istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Maddi kaygılarınız bu noktada sizi daha az yoruyor. İletişim kurduğunuz insanlara çabuk güvenirsiniz ve sır saklama konusunda oldukça iyisiniz. Rahat hissetmediğiniz ortamlarda tepkilerinizi hemen belli edebilirsiniz.

Yengeç Burcunun İkinci 10 Günü İçinde Doğan Yengeç Burçları:

İç dünyanızın zenginliği ve derinliği düşünce yapınızın değişmesine sebep olabilir. Son zamanlarda anlamlandıramadığınız rüyalar görebiliyorsunuz. Sezgilerinizi dinlemek bazı arkadaşlarınızla daha özel sırlarınızı paylaşmanızın önünü açabilir. Güven konusunda önemli sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Duygularınızı birinci plana atmak hayal kırıklıklarınızı arttırabilir.

Yengeç Burcunun Son 10 Günü İçinde Doğan Yengeç Burçları:

Daima keşfetmekten yorulmayan karakteriniz öğrenmeden bir gün dahi geçiremiyor. Tutulma döneminde de önemli bir takım bilgileri öğrenebilirsiniz. Hayata dair idealleriniz form değiştirebilir. İlişkiniz varsa ilişkiniz ile ilgili radikal kararlar almaktan korkmuyorsunuz. Gelişimi hayatınızın bir parçası haline getirmeyi başarmışsınız. Kendi potansiyelinizin farkına varıyorsunuz.

Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Duygularını dinlemeyi seven ve kalplerinin kapılarını asla kapatmayan Yengeç burçları Güneş’in etkisiyle kendilerini yenilenmiş gibi hissedebilirler. İçine kapanık olan ve yeterince iyi iletişim kuramadığını düşünen Yengeç burçları da bu tutulmayla beraber rengarenk bir sosyal hayata merhaba diyecekler.

 

Zeynep Turan

15.06.2020

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...