Yükleniyor . . .

GÜNEŞ OĞLAK BURCUNDA! - KIŞ EKİNOKSU (21 ARALIK 2020)

2020 GÜNEŞ OĞLAK BURCUNDA! (KIŞ EKİNOKSU)

Hepimizin bir an önce bitsin, geçsin dediği zamanlar olmuyor değil. 2020 yılı da tam anlamıyla böyle bir yıl olarak hafızalarımıza kazındı. Üzerimizde derin izler bıraktı. Her şeye yeniden başlamak, hafızalarımızı tazelemek ve bu yılı geride bırakmak için geri sayıma başlıyoruz.

 “Güneş’in, Oğlak burcuna geçişi 21 Aralık’ta başlayıp, 20 Ocak’ta tamamlanacak.”

21 Aralık’ta, Güneş’in Oğlak burcuna geçişi başlıyor ve hepimiz için büyük bir değişim döneminin başlangıcını yapıyor. Yılın en uzun gecesi, küresel bir değişime sahne oluyor. Dünyanın Kuzey Yarım Küresi için Kış, Güney Yarım Küresi için Yaz mevsimi başlangıç yapıyor. Oğlak döngüsünün öncü ruhu, başlangıcı, ilerlemeyi, geleceğe yönelik hareket etmeyi temsil ediyor. Oğlak burcuna geçen Güneş’in haritasındaki gezegen konfigürasyonları, etkisini mart ayındaki ekinoksa kadar koruyacaktır.

Güneş, Oğlak burcundayken Hangi Tarihlere Dikkat Etmemiz Gerekiyor?

Öncelikle Güneş, Oğlak burcunda hareket etmeye başladığında, dünyadaki birçok parlamentoda istifaların gündeme geleceğini, gökyüzü işaret ediyor.

Son 2 buçuk yıldır Güneş Oğlak hareketi çok kısıtlıydı. Satürn ve Jüpiter’in müdahalesine maruz kaldı. Yanı sıra da Plüton ile iş birliği yaptı. Bu işbirliği, insanoğlunun taşımayacağı kirli bilgileri, insanoğluna yükledi. Güneş, Oğlak burcundayken, özellikle 10-12 Ocak tarihlerine dikkat etmekte fayda var. Gökyüzü; Güneş, Oğlak burcunun, Ay ve Plüton ile olan ilişkisinin, Türkiye’nin 7. Evinde, son bir yılda yaşanan olayların üstüne çıkabileceğini de işaret ediyor.

Gündemde Neler Olacak?

Gündemin hareketlenmesine tanıklık edebileceğimiz bu dönemde, istifalar gündeme gelebilir. Ekonomideki dalgalanmaları ve altının fiyatında olacak iniş ve çıkışlar bu döneme damgasını vuracak.

Aşı konusu da bu dönemde gündemde olan konulardan birisi olacak. Bazı aşıların yan etkilerine tanık olabilir, aşı konusunda ülkelerin birbirlerini yalanlamalarına da şahitlik edeceğiz. Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, aşı karmaşasının içinde olacağımızı işaret ediyor. 2021 Var Olmak kitabımda, aşı savaşlarını uzun uzun anlattım.

Güneş, Ay’ı karşısına aldığında tarihler 30 Aralık’ı gösterecek. Bu bizim içinde çok önemli bir sürecin başlangıcını yapacak. Gök kubbe, birçok reformun, tasarının, torba yasanın, affın, atamanın bir anda ülke gündeminin, ana konuları haline geleceğini işaret ediyor.

Farklı Konular da Gündemimize Girecek

Yılın başında olduğu gibi bize dejavu yaşatmak isteyen Güneş Oğlak döngüsü, bu dönemde bizleri hem evimize kapatacak hem de farklı konuları konuştuğumuza şahitlik edecek. Dünya gündemine daha fazla kafa yoracak, siyaset, para ve tarikatlar hakkında daha fazla konuşuyor olacağız.

İyilik Challenge’ları Gündemde!

Geçen yılda olduğu gibi bu yılda Güneş fazının etkisinde çeşitli challenge’lara tanık olacağız, Bu sene ki challenge’lar, geçen senelerden farklı olarak iyilik challenge’ları olacak. Dünyadaki alışkanlıkları, yeni iyilik challenge’larını bu dönemde konuşacağız. Kendi köşelerinde dedikodu yapmak isteyenler de çevrelerinden gelecek tepkilere maruz kalacak, adeta 9 köyden kovulacaklar.

Kimler Etkilenecek?

Güneş’in, Oğlak burcuna geçişi, gündelik hayatta en çok ünlüleri etkileyecek. Sosyal medyada ünlülerin, gizli ilişkilerine ve geçmişte yaşamış oldukları ilişkilerin ortaya çıkacağına dair gökyüzünde işaretler yer alıyor.

Hangi Meslekleri Tercih Etmeli?

Oğlak burcunun çalışkan ve hırslı yapıya sahip olması, sizi devamlı arayış içerisine sokuyor. Bulunduğunuz mevcut konumdan daha iyisini yapabileceğinize yönelik inanç ve çalışma azminiz her zaman dikkatleri çeker. Bilim, teknoloji ve finans sektöründe çalışmak başarı şansınızın olacağına dair işaretler var. Durağan geçirdiğimiz bir yıl sonrasında bu sektörlerdeki gelişmelerin tam gaz bir şekilde görüleceğine işaret ediyor.

2020 Biterken Son Oyunlarını Ortaya Koyacak

Geçtiğimiz yıl, yani 2019 yılında Güneş, Oğlak burcuna geçerken, hepimizin içine düştüğü COVİD-19 virüsü, 1 yıl sonra yine Güneş’in Oğlak geçişiyle son bulacak mı? Evet!

Virüsün yayıldığı gibi aşının onay görüp yayılması da hepimizi bir sürece maruz bırakacak. Geçtiğimiz yıldan bu yana, dünyanın hangi köşesinde olursanız olun, evinde durmamak için elinden geleni yapan insanlık, yine durmayacak. Bu sefer Güneş, Oğlak burcuna geçerken, önünde Jüpiter ve Satürn ile sıfır derecede Kova burcunda kavuşacak. Sıfırlanırken, yeniden doğuşa, sokaklara dökülen insanlığa tanıklık edeceğiz.

Ekinoks Etkisi Başlıyor!

21 Aralık tarihinin gelmesi ile birlikte, ekinoks etkisini göstermeye başlıyor. Güneş, Oğlak burcuna geçerken, Güneş ışınları da Oğlak Dönencesini hedef alıyor. Ekinoks ile birlikte hayatımıza da hız gelecek. Gökyüzü 2021 yılının, 2020 yılından daha hızlı geçişlerin yaşanacağı bir yıl olacağına işaret ediyor.

Oğlak burcunun ilk on gününde doğanlar; sabır, hayatınızın mihenk taşlarından birisidir. Düşünerek ve kararlı bir şekilde ilerlemeniz, iş hayatınızdaki fırsatların karşınıza daha çabuk çıkmasını sağlar. Karşınıza çıkacak bu fırsatları iyi değerlendirmeyi ihmal etmeyin.

Oğlak burcunun ikinci on gününde doğanlar; tabiri caizse insan sarrafıdırlar. Karşısındaki insanı tanımaya, anlamaya yönelik duyguları oldukça gelişmiştir. Aile kurma fikirlerine sıcak bakarlar. Çalıştıkları yerdeki konumlarına her zaman özen gösterirler.

Oğlak burcunun üçüncü on gününde doğanlar; disiplinlerine her zaman bağlıdırlar. Hayatlarındaki her şeyin bir ikinci planı mevcuttur. Aile, iş ve sosyal çevresine çok fazla önem verirler, hayatlarında ilk sırada bunlar gelir. Fiziksel görünüş sizin için oldukça önemlidir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

7.12.2020

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...